Creare site agentie imobiliara

Creare Site Agentie Imobiliara integrata cu CRM Imobiliar + SEO Expert + Social + Promovare + Pachet Brand + Design Grafic = Totul inclus ♥

Puteți achiziționa un Site standard pentru agentie imobiliara la care putem adăuga opțiuni sau putem crea un site Agentie imobiliara Custom (personalizat) cu aspect, functii si module speciale care să vă facă diferit de concurență.

Serviciul Creare site agentie imobiliara este proiectat să livreze rezultate reale de business: Clienți, Tranzactii, Cotă de piață, Notorietate
Ne ocupăm de tot: Creare Site, Administrare Site, Social Media, creare Brand și Design grafic (sigla agentie imobiliara, slogan, cărți de vizită, mape, etc.) și o solutie la cheie de Marketing strategic / Promovare online si offline.
Prin pachetul la cheie de marketing pentru Agentie Imobiliara vom prelua noi toate aspectele legate de promovare și le facem ca echipă specializată, experimentată, mult mai bine și mai ieftin decât un angajat propriu sau o "cunoștință". Astfel, site-ul de agentie imobiliara va beneficia de un departament online administrat profesionist, iar dumneavoastră puteți să vă ocupați de administrarea operațională și strategică a agentiei (activitate curentă ca agentie imobiliara, clienți, vizite, furnizori, investiții, dezvoltare, administrare zilnică).
Cu noi veți lucra ușor: ne facem foarte bine treaba pe tot ce înseamnă Online (Site - Promovare, Programare, Administrare, Facebook, Google, etc.), Brand, Marketing - și înțelegem repede ce vă trebuie.

Pachet: Site agentie imobiliara + CRM Imobiliare

Site-ul poate fi integrat cu un sistem Mix CRM Imobiliar in care sa administrati toate contactele, vizitele, clientii, administrand unitar activitatea agentiei (inclusiv a agentilor) si mentinand canale de marketing deschise cu toate contactele. Prin integrarea site-ului cu MixCRM putem automatiza taskuri, configura alerte si cresteti semnificativ securitatea bazei de date a firmei chiar in cazul fluctuatiilor mari de personal.


Lucrăm internațional din 1999, studiem, experimentăm, inventăm continuu pentru a oferi soluții care să livreze Rezultate Reale de Business.
Primul pas: Hai să discutăm!
.. să ne cunoaștem și să facem un plan de principiu. Un contact nou nu strică niciodată ..

Site agentie imobiliara la cheie + CRM Imobiliar + Promovare: Detalii

 • Structura site-ului agentie imobiliara

  Configurarea inițială a site-ului pentru agentie imobiliara înseamnă: încărcare siglă, paletă de culori, meniuri, încărcare texte, prelucrare și încărcare imagini, creare adrese de email, alte lucruri tehnice importante.
  Meniuri incluse în site-ul pentru agentie imobiliara:
  ⦿ Prezentare - Home page - un aspect general stilat și aerisit care să transmită putere și încredere și care va cuprinde cele mai noi proprietăți
  ⦿ Prezentare ofertă agentie imobiliara (vanzari și închirieri pentru persoane fizice și respectiv, juridice: Garsoniere, Apartamente, Case (simple, duplex, înșiruite), Terenuri, Spatii comerciale, Spații industriale, Birouri, Proiecte imobiliare, etc.)
  ⦿ Bibliotecă (scurte articole legate de tranzacții, secțiune care va ajuta la dezvoltarea site-ului)
  ⦿ Noutăți/Evenimente (târguri imobiliare, proiecte noi, evenimente open house, lansări, etc.)
  ⦿ Echipa (opțional, relațiile interumane sunt importante)
  ⦿ Contact (telefon, formular, harta Google)
  ⦿ Termeni și condiții, GDPR, Politica de cookies (acestea sunt cerințe legale, vă oferim detalii mai târziu)

  De asemenea, sunt incluse metode de contact rapid deoarece clienții își doresc contact imediat:
  ⦿ Buton "Sună direct din site" (apelare telefonică cu un click)
  ⦿ Buton mesaj "WhatsApp direct din site" (deschide WhatsApp și trimite mesaj către numărul agentiei imobiliare cu un click)
  ⦿ Like & Share Facebook
  ⦿ Facebook Messenger integrat în site, cu răspunsuri inițiale automate. Opțional(inclus).
  ⦿ Localizarea pe hartă Google Maps (clienții pot folosi telefonul pentru a găsi drumul către dumneavoastră direct din site)
  Soluția Creare Site agentie imobiliara a fost concepută cu funcțiile necesare pentru a livra rezultate Reale de Business - Clienți, Notorietate, Cotă de piață.
 • Inclus: Grafică frumoasă, aerisită

  Grafică special concepută pentru agentie imobiliara, pentru a transmite putere, încredere și profesionalism.
  Culorile sunt alese special de un designer experimentat pentru a pune în valoare sigla agentiei imobiliare, în ton și alte materiale tipărite: Cărți de vizită, Mape, broșuri/pliante, firmă luminoasă, amenajarea sediului, etc.
  Ne dorim sa creăm un brand cunoscut de agentie imobiliara în zona și acest lucru înseamnă o abordare unitară a culorilor și stilului grafic. Dacă aveți nevoie vă putem crea o identitate vizuală completă (nume de agentie imobiliara, siglă, slogan, culori, fonturi, design cărți de vizită, mape, colantare mașini, etc.).
 • Inclus: Site pentru orice dispozitiv, rapid

  Clienții agentiilor imobiliare preferă să rezolve lucrurile de pe mobil, rapid. Motoarele de căutare iau în considerare viteza de încărcare și ușurința navigării site-ului de pe telefoane iPhone, Android, etc.
  Soluția Creare Site agentie imobiliara este completă:
  ⦿ Site-ul este conceput pentru a funcționa pe mobile, tablete, calculatoare (Windows, Apple Macbook MacOS, Linux, etc.)
  ⦿ Încărcarea va fi rapidă, imaginile optimizate pentru trafic de mobil redus.
  ⦿ Soluția creare site pentru agentie imobiliara va arăta excelent pe orice browser (Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox, Samsung Internet, Microsoft Edge)
 • Creare Site agentie imobiliara: Vă aducem și clienții!

  ⦿ Ne ocupăm de crearea contului Google și Listăm agentia imobiliara în Google ca afacere locală, cu adresă, telefon și poziționare pe hartă Google Maps
  ⦿ Opțional (inclus): Creare sistem de Review-uri pe Google (1-5 stele + text), imagini în contul Google
  ⦿ Optimizarea continuă pentru motoarele de căutare (SEO), astfel încât să urcați în Google în prima pagină fără să plătiți reclame - extrem de important pentru maximizarea rezultatelor și reducerea costurilor. Clienții trebuie să vă găsească rapid pentru ca site-ul să își aducă o contribuție maximă în desfășurarea activității.
  ⦿ Campanii în Google și Facebook (opțional)
  Soluția Creare Site agentie imobiliara este creată pentru a fi o platformă pentru campanii plătite de advertising online sau offline.
  Permite integrarea ușoară cu Google Ads, Facebook / Instagram Ads, Youtube și am dezvoltat un modul care permite și monitorizarea campaniilor offline (de exemplu putem măsura impactul pentru acțiuni de împărțire fluturași, publicitate în media)
 • Inclus: Pagină de agentie imobiliara Facebook

  Creare pagină Facebook pentru agentie imobiliara cu toate setările necesare și integrarea cu site-ul:
  ⦿ Setările generale, utilizatori, restricții, etc.
  ⦿ Structura microsite Facebook business: Prezentare, Fotografii, Servicii, (Oferte, Review-uri), etc.
  ⦿ Setare Categorii, date de contact, integrare WhatsApp, Localizare + Hartă, Orar de funcționare agentie imobiliara , QR Code contact
  ⦿ Setări mesagerie automată Facebook Messenger (răspunsuri automate), integrare cu site-ul
  ⦿ Alte setări tehnice și proceduri necesare
 • CRM Imobiliar - Mix CRM Imobiliar integrat cu site-ul

  Aplicația Mix CRM Imobiliar poate fi integrată cu site-ul agenției imobiliare cu următoarele beneficii:
  - Managementul agenției este mult îmbunătățit, activitatea optimizată major, cu mari economii de timp pentru a oferi rezultate reale de business
  - Se lucrează cu date în timp real
  - Se reduce considerabil timpul alocat de manager pentru agregarea rapoartelor și a informațiilor (toate datele sunt deja în platforma Mix CRM Imobiliar, unele preluate automat din site, altele de la agenți)
  - Se reduce considerabil timpul alocat de agenți pentru raportare, aceștia putând folosi timpul pentru mai multe vizite, prezentări sau discuții cu clienții
  - Crește securitatea bazei de date a agenției, agenții nu mai au acces la exceluri cu toata baza de date ci doar prin MixCRM, cu user și parolă. Datele clienților sunt mult mai bine protejate, nu pot fi exportate complet, fiecare operator are acces doar la ce îl interesează în activitatea curentă.
  - Modulul de Backoffice permite cercetare de piață și pregătire a bazeor de date în sprijinul agenților care pot să se concentreze mai mult pe vizite efective
  - Structura ierarhică permite drepturi restrânse pentru agenții noi
  - Agenții pot introduce date în Mix CRM Imobiliar și, respectiv, în site, direct de pe telefon, de la vizualizari, iar BackOffice-ul sau managerul poate corecta și activa anunțurile
  - Aplicația permite extrageri de date după diferite filtre pentru marketing, aspect foarte important - țineți legătura cu toate contactele, chiar dacă nu ați concluzionat la un moment dat
  - Fiecare tranzacție poate fi într-un status
  - Mix CRM Imobiliar include un modul de Influenceri / Parteneri pentru administrarea celor care vă pot recomanda, deși nu vă sunt clienți
  - Mix CRM Imobiliar permite automatizări, de exemplu trimitere de emailuri sau SMS-uri unui client înainte de o vizită programată
  - Mix CRM Imobiliar este dezvoltat continuu cu noi funcții generale sau specifice domeniului imobiliar
 • Creare Site agentie imobiliara: Actualizări lunare, upgrade-uri continue, optimizare continuă

  Actualizare lunară, pentru un site mereu în top și actualizat, atât tehnic, cât și ca text și imagini:
  ⦿ Adaugare si modificare de text și imagini in site când este necesar
  ⦿ Crearea de postări pe Facebook (2 postări/lună incluse)
  ⦿ Update-ul continuu al site-ului la cele mai noi tehnologii (nu veți avea un site depășit tehnic)
  ⦿ Monitorizarea continuă pentru a evalua traficul, concurența și îmbunătățirile care pot fi aduse site-ului
  ⦿ Transmiterea tuturor modificărilor către Google pentru indexare cît mai rapidă prin instrumente speciale
  ⦿ Optimizarea continuă a site-ului pentru motoarele de căutare (SEO) pentru o poziționare cât mai bună între site-urilor de agentie imobiliara din zona
 • Creare Site agentie imobiliara: Monitorizare continuă

  Montorizare trafic site și ajustări continue pentru creșterea performanțelor site-ului și agenției imobiliare ca afacere. Analizăm rapoartele și facem modificările necesare.
  ⦿ Monitorizare site cu Google Analytics
  ⦿ Monitorizare site agentie imobiliara Google Search Console
  ⦿ Monitorizare site agentie imobiliara Bing Webmaster Tools
  ⦿ Monitorizare constantă performanțe site cu Lighthouse și Google Pagespeed Insights
  ⦿ Monitorizare interacțiuni site agentie imobiliara cu Clarity
  ⦿ Instrumente de monitorizare dezvoltate de noi și alte instrumente dezvoltate de terți, alte proceduri manuale și automate.
  ⦿ Pe baza evoluției din sistemele de monitorizare facem optimizări și actualizări continue, inclusiv în programarea site-ului
 • Creare Site agentie imobiliara: Găzduirea(hosting) site pe un server performant, certificat securitate

  ⦿ Găzduirea lunară este inclusă pe un server care asigură toți parametrii de performanță și securitate necesari, noi ne ocupăm de toate setările și upgrade-ul constant al serverului de găzduire.
  Certificatul SSL este inclus! (conexiune securizată, cu afișarea lăcățelului verde lângă adresă, ca la site-urile băncilor)
  Soluția Creare Site agentie imobiliara este completă și oferă performanță atât prin design, actualizări și programare, cât și prin calitatea serviciilor de hosting.
 • Opțiuni Creare site agentie imobiliara:

  Soluția Creare Site agentie imobiliara poate fi extinsă și dezvoltată pe măsură ce activitatea se dezvoltă sau se diversifică. Ce opțiuni nu sunt incluse dar pot fi adugate ulterior:
  ⦿Mix CRM Imobiliar: Soft administrare clienți, tranzacții, istoric contacte clienți și arhivă (documente scanate cu note și chei de căutare, administrare persoane de interes, referințe, date și alerte periodice / notificări, alte documente)(opțional). Puteți încărca clienții, clienții pot avea conturi în site-ul agenției integrat cu Mix CRM Imobiliar, pot încărca documente online, pot vizualiza statusul tranzacției, etc.). Mix CRM Imobiliar permite și generarea facturilor și chitanțelor și transmiterea către clienți.
  Pentru o discuție, demonstrație, explicații și posibilități de personalizare/dezvoltare hai să stabilim o întâlnire!
  ⦿ Alte meniuri și funcții neincluse mai sus (de exemplu o secțiune Studii de caz, Servicii rapide - descărcare drafturi contracte sau alte documente cu plata online - putem dezvolta orice oportunitate / funcție care ne aduce un avantaj pe piața pe care activați)
  . ⦿ Branding: Vă putem ajuta cu un pachet complet de brand: Nume agentie imobiliara, siglă agentie imobiliara, culori, fonturi, cărți de vizită, mape, broșuri, firmă (luminoasă)/plachetă, promoționale, design interior agentie imobiliara (planificare, culori, design, mobilier, modelare și randare 3D, șamd.) alte elemente de brand și promovare pentru agenția imobiliară). Prețul îl stabilim funcție de necesități.
  ⦿ Promovare plătită în Google, Facebook / Instagram, Olx, alte portaluri imobiliare: Creare campanie și monitorizare/ajustare pentru maximizarea rezultatelor și minimizarea costurilor. Preț în funcție de campanii și/sau rezultate.
  ⦿ Înregistrarea domeniului web pentru site-ul agenției imobiliare
  ⦿ Alte servicii menționate ca opționale (în funcție de necesități: discutăm prețurile pentru fiecare opțiune - hai să discutăm)
Cât costă crearea unui site standard agentie imobiliara?

Preț site agentie imobiliara - standard

850 lei/lună
Prețul este doar un abonament lunar, Fără perioadă contractuală minimă
În preț intră Crearea site-ului + Toate serviciile lunare incluse!
La finalizarea contractului rămâneți proprietar pe domeniu, doar site-ul și serviciile lunare vor fi întrerupte.
Opțional, softul de administrare Mix CRM Imobiliar integrat cu site0ul costă 950 lei/lună.
Hai să discutăm!
Creare Site Agentie Imobiliara + CRM Imobiliar + Promovare | La cheie

Creare Site agentie imobiliara de succes înseamnă Rezultate Reale de Business.

Clienți Cotă de piață Notorietate

Creare site agentie imobiliara: Descoperă mai multe:

 • 1. Hai să ne cunoaștem și să vedem dacă putem face afaceri împreună. Pentru că un contact nou nu strică niciodată, chiar dacă vom lucra acum (sau nu) împreună.

  Hai să discutăm!
 • 2. Avem o procedură - Gratuită - prin care facem o evaluare a necesităților pe baza analizei agenției imobiliare, a pieței (clienți, parteneri) din zona și a concurenței.
  Folosim aceste informații pentru a putea crea un site cât mai competitiv pe piața agentiilor imobiliare din zona.
  Dacă considerați că soluția Site agentie imobiliara - standard nu este suficientă vă putem oferi o soluție Creare Site Custom agenție imobiliară ce va fi dezvoltată cu funcții și cu o structură croită exact pe specificul agenției dumneavoastră.
 • 3. Semnarea contractului și începerea colaborării. În contract vom avea condițiile generale de colaborare, serviciile, prețul și termenele clare de livrare.
 • 4. Începem efectiv Crearea site-ului pentru agentie imobiliara, a paginii de Facebook și a tuturor serviciilor de creare, instalare și optimizare inițială.
 • 5. Actualizarea (introducere text și imagini in site), Întreținerea (upgrade-ul constant al site-ului), Realizarea serviciilor lunare de optimizare Google, monitorizarea prin sistemele de monitorizare dedicate și îmbunătățirea continuă, serviciile lunare de găzduire și administrare a softurilor, limbajelor de programare de pe server, evaluarea și îmbunătățirea continuă a securității pe baza noilor recomandări și amenințări de securitate care apar continuu.
Hai să discutăm!

 • Dacă soluția creare site standard pentru agentie imobiliara nu este suficientă din punct de vedere al structurii și funcțiilor, vă putem crea un site personalizat, complex, croit pe necesitățile specifice ale dumneavoastră. Un site Custom permite mai multe personalizări și reglaje atât tehnic, vizual, cât si ca optimizare SEO (optimizare pentru motoarele de căutare).
  Prețul unei soluții Creare site agentie imobiliara dezvoltată pe necesitățile dumneavoastră este influențat de complexitate și nivelul de expertiză necesar. Orientativ, am dezvoltat soluții la prețuri între ~1500 euro și ~40.000 euro (diverse soluții personalizate, nu neapărat creare site agentie imobiliara).
 • Hai să discutăm! Putem face un plan pe termen lung, începem cu o investiție minimă care să producă un maxim de rezultate, apoi putem dezvolta proiectul pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Ne place sa investim în clienții noștri și să creștem împreună.
  Avem clienți fideli de peste 15 ani pentru ca livrăm Rezultate Reale de Business.

 • Logic Industry este o agenție full service. De la conceptul de brand, la strategia de brand pe termen lung, la programarea efectivă a aplicațiilor si a soluțiilor Creare site pe cerințele și necesitățile clienților, orice proiectăm și dezvoltăm are ca scop final livrarea de rezultate reale de business.
  Toate elementele(brand, site, etc.) sunt gândite unitar și în cadrul unei viziuni pe termen lung.
 • Creare site agentie imobiliara este un serviciu specializat, proiectat special pentru acest domeniu pe baza unor studii de piață și a experienței noastre. Costul redus al serviciului Creare site agentie imobiliara vine din standardizare - o soluție performantă, în care am investit multe resurse de dezvoltare și pe care o putem folosi la mai mulți clienți care nu sunt concurenți direcți (agentiile imobiliare acoperă o zonă relativ restrânsă, nu neapărat națională)
 • Vom avea o înțelegere strategică, globală a afacerii dumneavoastră și având o înțelegere și un control complet al întregului proiect, putem oferi exact ce vă este necesar, la un preț competitiv.
 • În cadrul unei soluții Creare site agentie imobiliara avem în vedere și aspecte greu de definit într-un proiect, dar de importanță crucială pentru modul în care site-ul web va livra performanță:
  Securitatea, reducerea impactului atacurilor informatice, performața (viteza ce influențează performanțele SEO, optimizarea modulelor și a codului pentru reducerea costurilor de hosting), flexibilitatea în dezvoltare ulterioară, integrarea cu alte aplicații, etc. Experiența utilizatorilor este optimizată pentru mobile iar optimizarea SEO organică este inserată profund în codul și structura site-ului.
 • Designul site-ului agenției și interfața sunt gândite pentru a maximiza rezultatele ("lead"-uri) - contact, cumpărare - specifice business-ului dumnevoastră.

Hai să discutăm despre crearea site-ului agenției tale!

Creare site agentie imobiliara: Logic Industry® International

La Logic Industry® am creat site-uri si soluții web complexe atât pentru clienți din România cât și din întreaga lume: Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Danemarca, Italia, SUA, Israel, Elvetia, Bulgaria, Portugalia, etc.
Din 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții de creare site, brand și soluții complexe pentru clienții noștri. Hai să discutăm!

Creare site: avem experiență îndelungată

De la imobiliare, industrie grea, construcții, magazine online, servicii financiare și până la florării, suntem onorați că avem clienți cu care am colaborat în ultimii 25 ani și că au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi în care site-urile create de noi au avut un aport important.
Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții Creare site inovatoare și am evoluat continuu.
În continuare căutam colaborări cu clienți mici dar cu viziune și pasiune în care să investim toată experiența noastră de Creare site, SEO, branding, marketing si alte servicii conexe.

Avem o înțelegere globală, atât a tehnologiilor Creare site agenție imobiliara și de dezvoltare software custom - pe necesitatile clientului, a evoluției unui brand de la concept la maturitate, a Promovării / Marketingului pe diferite canale online și offline, precum și a diferitelor modele și soluții de business de succes.

Hai să discutăm!

Creare site agentie imobiliara: Ce zone acoperim?Disclaimer: Google®, Facebook® Bing® Yahoo®, Microsoft®, YouTube® sunt mărci înregistrate care aparțin proprietarilor respectivi, iar Logic Industry® nu are nicio asociere cu ele cu excepția specializărilor/certificărilor pe care le-am obținut de-a lungul timpului pentru diferite servicii, produse și cursuri oferite de aceștia.

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Creare Site Agentie Imobiliara + CRM Imobiliar + Promovare | La cheie - Creare Site Agentie Imobiliara integrata cu CRM Imobiliar + SEO Expert + Social + Promovare + Pachet Brand + Design Grafic = Totul inclus ♥