Optimizare SEO

Agenție full service, realizăm Optimizare SEO, Organic. Expert internațional, Rezultate SEO verificabile | Noi livrăm Rezultate Reale de Business

Avem o experiență vastă cu optimizarea SEO organică - din 1999. Am realizat optimiziare SEO și am dezvoltat proiecte web complexe pentru companii din cele mai variate domenii de activitate, de la start-up-uri și firme mici până la companii foarte mari. Avem performanțe excelente de optimizare SEO pe cele mai competitive domenii, în diferite țări.
Optimizarea SEO realizată de noi aduce Rezultate Reale de Business.

Optimizare SEO - Rezultate Reale verificabile

Rezultatele site-urilor create de noi și optimizate SEO organic în Google pot fi verificate de dumneavoastră.
Rezultatele afișate de Google variază în funcție de țară, istoric de navigare, interese, dar în marea majoritate a cazurilor site-urile proiectate, create și optimizate SEO organic de noi sunt în prima pagină în Google și Bing, iar în multe situații avem mai multe pagini indexate în prima pagină în Google (chiar 3 sau 4 pagini), deci vizibilitatea este mult mai mare.

Contactează-ne pentru Optimizare SEO

Optimizare SEO - încă din stadiul de proiect

Optimizarea SEO este unul dintre cele mai importante aspecte pentru un site și implicit pentru firma sau organizația care a investit în el și are așteptări de business (vânzări, cotă de piață, branding).
Înainte de a începe dezvoltarea site-ului stabilim scopurile pentru Optimizarea SEO. Facem acest lucru pornind de la planul afacerii, studierea pieței și a oportunităților.
Pe baza acestei analize proiectăm structura, funcțiile și detaliile tehnice complexe care sa maximizeze rezultatele optimizarii SEO.

Optimizare SEO - profundă, parte din codul site-ului

Optimizarea SEO făcută de noi este profundă pentru că site-ul are ca scop stabilit poziționarea organică bună în motoarele de căutare și reducerea costurilor de publicitate plătită.
Optimizarea SEO este parte din programarea și structura site-ului, astfel încât site-urile dezvoltate și optimizate de noi au rezultate net superioare unor site-uri la care optimizarea a fost făcută superficial, după ce site-ul a fost finalizat. Serviciul Optimizare SEO realizat de noi produce consecvent și strategic Rezultate Reale de Business.

Optimizare SEO - #1 în Google, dar apoi?

Odată cu afișarea în prima pagină în Google Optimiziarea SEO organică nu este însă completă. Urmărim ca pe lângă afișarea în prima pagină să și declanșăm cât mai multe clickuri.
Realizăm și optimizăm acest lucru prin modul atractiv în care compunem textul pe care Google îl afișează în rezultate - mesajele pe care le alegem se bazează pe:
- experiența noastră in marketing - advertising, copyrighting
- recomandări de bune practici ale motoarelor de căutare
- sistemele de monitorizare a aspectelor tehnice ale serviciului optimizare SEO
- experiența îndelungată cu multe site-uri, pe piețe variate, unde optimizarea SEO livrează constant rezultate de business.

Monitorizăm continuu toate aceste aspecte cu instrumente speciale și facem ajustări continue pentru maximizarea performanțelor serviciului Optimizare SEO.

Optimizare SEO Organica
112Building, UK: majoritatea proiectelor de construcții vin din optimizare SEO organică. #1 in Google cu multiple pagini. Optimizare SEO organică = Reducere masivă a bugetului de publicitate (1 click Google Ads costă ~10 lire)Optimizare SEO Organica = Rezultate Reale de Business
Vânzări Cotă de piață Notorietate de brand

Optimizare SEO - Preț

Prețul Logic Industry® pentru serviciile de optimizare SEO are două componente:
  • Optimizarea SEO inițială: Prețul setării inițiale depinde de platforma tehnică folosită, de flexibilitatea acesteia în a ne permite modificari de programare (pentru a realiza optimizarea SEO profundă) și chiar modificări de structură.
    Include modificări de conținut și modificări de programare realizate pentru a urma recomandări de bune practici ale Google și Bing, pentru a îmbunătăți performanțele tehnice si securitatea site-ului. Serviciul Optimizare SEO inițial include și setarea sistemelor de monitorizare (sau analiza rapoartelor sistemelor deja instalate).
  • Optimizarea SEO continuă - Folosind rapoartele generate de instrumentele de monitorizare facem ajustări continue pentru maximizarea rezultatelor. Rezultatele principale urmărite în Optimizarea SEO sunt atât poziționarea mai sus în motoarele de căutare cât și îmbunatățirea numarului de clickuri raportat la numărul de afișări în Google (degeaba ajungi în prima pagină în Google dacă nu se dau clickuri pe listarea companiei tale).
Gratuit: Evaluarea inițială a site-ului în vederea stabilirii prețului pentru optimizarea SEO este gratuită.

Evaluarea inițială pentru necesitățile de Optimizare SEO include și evaluarea avansată a concurenței printr-o procedură complexă dezvoltată de noi în decursul anilor. Facem evaluarea concurenților direcți la un nivel similar cu evaluarea site-ului și afacerii dumneavoastră.

Oferta optimizare SEO : Vom crea și vom discuta un raport conținând rezultatele evaluării site-ului, a concurenței și a oportunităților identificate; vă vom propune un Plan de optimizare SEO ce va conține scopurile pe care ni le propunem și soluțiile identificate.
Fișierul oferta PDF va conține Scopul Optimizare SEO, Planul și soluțiile tehnice recomandate pe termen scurt, mediu și lung și Prețul soluției (optimizare SEO inițială, monitorizare și ajustare continuă).
În anumite situații vă putem recomanda și realizarea unei scurte campanii plătite Google Ads care ne va ajuta în optimizarea SEO organică - vom obține rezultate mai bune, mai rapid.
Proiectul de Optimizare SEO îl vom discuta împreună, îl putem ajusta în funcție de scopuri și buget și apoi putem semna contractul de optimizare SEO cu termenii agreați.

Contactează-ne pentru Optimizare SEO

Portofoliu Optimizare SEO organica

Portofoliu Optimizare SEO: Câteva exemple de căutari în Google în care site-urile realizate de noi sunt afișate în prima pagină în Google ca rezultat al Optimizarii SEO organice - avantaje: costuri de publicitate platita zero, stabilitate business prin rezultate solide pe termen lung.
Site-uri clientCăutare organică în GooglePagina în Google
sararita.ro,
lamedezapada.ro,
furnizorul.com
Sararita SUV #1 Google, mai multe rezultate in prima pagina
lamedezapada.ro Lama de zapada camion #1 Google
lamedezapada.ro Lama de zapada suv #1 Google
mondo-romania.ro Echipament protectie #1 Google cu sute de pagini
Produse, categorii, cuvinte cheie, > 15 ani
112building.co.uk Toilet repair Greenwich #1 Google cu sute de pagini
Instalator zona centrala Londra, UK
logicpestcontrol.co.uk Pigeon removal Hounslow #1 Google cu sute de pagini
112building.co.uk Flat refurbishment Kensington #1 Google
Firmă construcții zona ultracentrala Londra, UK
Notă: Poziția în Google poate varia în funcție de istoricul de căutare al dumneavoastră, de zona geografica din care căutați, șamd. Poziționarea se referă la rezultatele de optimizare SEO organice, neplătite, deci ignorați primele poziții marcate ca anunțuri (Ad) - acestea apar acolo doar cât se plătește, pe când optimizarea organică vă aduce în prima pagină tot timpul, fără să plătiți campanii.

Interesant? Hai să discutăm despre Optimizare SEO

Optimizare SEO: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Optimizare SEO | Logic Industry® - din 1999 - Agenție full service, realizăm Optimizare SEO, Organic. Expert internațional, Rezultate SEO verificabile | Noi livrăm Rezultate Reale de Business