Dezvoltare Site Custom

Soluții Dezvoltare Site Custom la cheie pentru Rezultate Reale de Business

Firmă software cu experiență internațională, din 1999: Dezvoltare site Custom, Expert SEO, Agenție Branding și Marketing / Externalizare departament online, Dezvoltare software

Logic Industry oferă soluții Dezvoltare Site Custom la cheie, Soluții de Identitate de Brand și Sisteme software integrate Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999. Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum AI și IoT. Hai să discutăm / Cere oferta ➥

Dezvoltare Site Custom: Experiență internațională

Portofoliul nostru Dezvoltare Site Custom cuprinde atât clienți din România, cât și din întreaga lume: Marea Britanie, Canada, Germania, Italia, Franța, Danemarca, SUA, Israel, Elveția, Bulgaria, etc.
Din anul 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a dezvolta activitatea din piața vestică și a dezvolta afaceri conexe pe piața locală din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii de vârf pentru a oferi cele mai performate soluții de dezvoltare site custom pentru clienții noștri.

Dezvoltare Site Custom: Soluții complete

Clienții noștri activează în cele mai variate domenii și pentru ei am creat de la solutii Dezvoltare site custom la cheie, expert SEO, branding, solutii eCommerce, prezentări multimedia/3D/video interactive, externalizare departament online și până la soluții de integrare și informatizare completă a bazelor de date și a fluxurilor din companii (CRM, BPMS).
Creăm soluții dezvoltare site custom proprii, inovatoare, bazate pe cele mai avangardiste tehnologii precum inteligența artificială. Învațăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.
Contactează-ne ➥

Dezvoltare Site Custom: Experiență îndelungată

Suntem onorați că avem clienți fideli cu care am colaborat de-a lungul a 25 ani și că au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi în care soluțiile noastre dezvoltare site custom au avut un aport important. Am crescut împreună cu clienții noștri, am dezvoltat și testat soluții dezvoltare site custom originale și am evoluat continuu. Ne dorim colaborări cu clienți cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră in dezvoltare site custom la cheie, branding, marketing si alte servicii care să producă rezultate reale de business.

Avem o înțelegere globală atât a tehnologiilor dezvoltare site custom a evoluției unui brand de la concept la maturitate, precum și a evoluției și provocărilor unui business pe perioade îndelungate de timp.
Dezvoltare Site Custom de succes = Rezultate Reale de Business.

Vânzări ✓ Cotă de piață✓ Notorietate de brand✓Hai să discutăm ✓

Dezvoltare Site Custom: Descoperă mai multe

 • Hai să discutăm! Avem o procedură (gratuită) prin care facem o evaluare a necesităților de dezvoltare site custom pe baza analizei afacerii, a pieței (clienți, parteneri) a concurenței și pe baza rezultatelor de business pe care vi le doriți pe termen lung. În urma analizei vă vom propune un Proiect Dezvoltare Site Custom
 • Dacă este cazul vă vom propune și:
  - Un Proiect Brand Zone dacă afacerea dumneavoastră are nevoie de o soluție de brand (nume de brand, logo, manual de identitate de brand, tipărituri: mape, pliante) și
  - Un Proiect MixCRM dacă doriți să integrăm (optimizăm, automatizăm, monitorizăm) bazele de date (clienți, furnizori, oferte, etc.) și fluxurile informaționale din companie (service, livrări, execuție, etc.).
  MixCRM este o platformă dezvoltată de noi care, printre altele, a integrat timp peste 15 ani toata activitatea de service si instalari a grupului de firme Altex Romania. MixCRM este folosit în: brokeraj de yachturi, imobiliare, industrie, servicii, etc. Mai multe despre platforma MixCRM pe site-ul MixCRM.com
 • Proiectul Dezvoltare site custom va conține propunerile noastre legate de funcțiile site-ului, structură, viziunea pe termen lung, abordarea asupra brandului, integrarea cu Social Media și platforme terțe, optimizarea SEO Expert inclusă încă din stadiul de concept, alte servicii conexe - adica o soluție la cheie.
  Proiectul va cuprinde prețul și termenul de livrare. Prețul poate fi plătit în mai multe tranșe, iar termenul de livrare va conține un grafic de execuție pentru a ști întotdeauna în ce etapă suntem.
 • Proiectul soluției îl vom discuta împreuna și îl putem modifica împreună (inclusiv preț si termen de livrare) până ajungem la forma finală pe care o vom atașa contractului.
 • Hai să discutăm!

 • Prețul unei soluții Dezvoltare Site Custom dezvoltate pe cerințele și necesitățile dumneavoastră este influențat de factori precum: timpul de dezvoltare, complexitate și nivelul de expertiză necesar. Orientativ, am dezvoltat soluții custom la prețuri între ~1500 euro și ~40.000 euro (site-uri web sau aplicații complexe).
 • Hai să discutăm! Putem porni de la o discuție despre compania dumneavoastraă, despre scopurile de business pe termen mediu și lung și modul în care acest site vă poate oferi rezultate reale de business, apoi dezvoltăm un concept al aplicației, și putem începe cu o investiție minimă care să producă un maxim de rezultate, urmând ca apoi să dezvoltăm proiectul pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Ne place sa investim în clienții noștri și să creștem împreună. Avem clienți fideli cu care am colaborat mulți ani pentru ca livrăm Rezultate Reale de Business.
 • Hai să îți facem o ofertă!

 • Cele mai performante soluții Dezvoltare Site sunt soluții Dezvoltare Site Custom (personalizate).
  O soluție Dezvoltare Site Custom este creată pe specificul afacerii, pentru a maximiza rezultatele de business și vă aduce avantaje majore față de site-urile construite pe platforme comune, eventual cu template-uri / teme folosite de mii de firme.

  Soluțiile Dezvoltare Site Custom sunt construite pentru:

  - O optimizare SEO Organică cât mai bună cu scopul de a genera un trafic organic cât mai mare dar și pentru a reduce costurile de publicitate plătită. Proiectăm optimizarea SEO organică încă din stadiul de proiect și este luată în considerare în dezvoltarea oricărui element al site-ului (de la structura la funcții și design interfață) pentru ca site-ului să livreze performanță de business.
  - Specificațiile dumneavoastră - cerințele pe care le aveți legate de structură, funcții, design, integrări, optimizare SEO
  - O structură custom și o interfață ce vă ajută în a comunica elocvent brandul, serviciile și produsele
  - Funcții personalizate care să iasă în întâmpinarea clienților și să le ofere o experiență memorabilă.
  - O grafică personalizată care sa sublinieze brandul, să ofere o experiență ușoară de navigare și să convingă clientul să vă contacteze. Nu folosim template-uri, dezvoltăm grafica pe identitatea brandului dumneavoastra și pe baza profilului clienților care vor folosi site-ul.
  - Soluția Dezvoltare Site Custom este pregătită pentru integrarea cu variate campanii de publicitate online sau offline
  - Securitate: Securitatea este extrem de importantă și o implementăm în diferite forme, adaptate rapid la diferite variante de atacuri.
  - Flexibilitate pentru dezvoltarea ulterioară (un sistem modular, extensibil)
  - Performanță tehnică (încărcare rapidă, reducerea încărcării serverului de hosting, experiență plăcută pentru clienți)
  - Integrare cu Social Media cu platforma de Business Intelligence Custom MixCRM sau alte platforme terțe (plăți, SMS, portaluri, etc.)
  - Cele mai noi tehnologii: Învățăm continuu, cercetăm, inventăm și realizăm studii pe baza cărora putem construi cele mai performante soluții.
  În 25 de ani de experiență internațională Logic Industry® a dobândit experiența și dispune de resursele necesare pentru a înțelege ce soluție vă este necesară. Pe lângă specificațiile dumneavoastră ne vom aduce contribuția cu idei noi, putem valida ideile pe care le aveți sau, pe baza experienței noastre, vă putem ajuta să preveniți probleme.

 • Avem multe de discutat. Hai să ne cunoaștem! ✓

 • Logic Industry este o care oferă soluții complete. De la conceptul de brand, la strategia de brand, la programarea efectivă a soluției Dezvoltare Site custom pe cerințele și necesitățile clienților, orice soluție are ca scop final livrarea de rezultate reale de business. Toate elementele sunt gândite unitar și în cadrul unei strategii pe termen lung.
 • Vom avea o înțelegere strategică, globală a afacerii și având un control complet al întregului proiect (grafic, tehnic, strategic), putem oferi o soluție care să maximizeze rezultatele de business.
 • În cadrul unei soluții Dezvoltare site custom avem în vedere și detalii dificil de definit într-un proiect, dar de importanță crucială pentru modul în care site-ul web custom va livra performanță: Securitatea la atacuri informatice, reducerea impactului unor atacuri, performața (viteza ce influențează performanțele SEO, optimizarea modulelor și a programului pentru reducerea costurilor de hosting), flexibilitatea în dezvoltarea ulterioară, integrarea cu terți (plăți online, SMS, livrări, portaluri, soluții CRM), etc. Experiența utilizatorilor este optimizată pentru mobile. Optimizarea SEO organică este inserată profund în codul și structura soluției Dezvoltare site custom.
 • Avem în vedere reducerea costurilor de actualizare a site-ului de către dumneavoastră prin generare inteligentă automată de conținut, astfel încât să aveți o soluție Dezvoltare Site Custom bine optimizată SEO, cu conținut relevant pentru clienți și care să va reducă la maximum timpul alocat întreținerii. Vă putem oferi și serviciul de Externalizare a Departamentului Online în care să preluăm noi astfel de activități.
 • Designul grafic al site-ului și conceptul logic al interfeței sunt gândite pentru a maximiza rezultatele - contact, flux, comandă - specifice business-ului dumnevoastră.
  De exemplu, fluxul logic și interfața țin cont de specificul pieței: utilajele de peste 100.000 euro nu se cumpără online și probabil nu au preț actualziat zilnic, după cum comenzile B2B de distribuție pot însemna comenzi de sute de bucăți din zeci de produse (deci vom dezvolta un shopping cart special, rapid și intuitiv complet diferit de un magazin de retail), iar site-urile de îmbrăcăminte sau pizzeriile au cerințe și oportunități specifice.

Hai să discutăm! ✓

Dezvoltare Site Custom: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Dezvoltare Site Custom la cheie | Site-uri cu Rezultate: Logic Industry® - Dezvoltare Site Custom | Soluții Dezvoltare Site cu toate serviciile incluse | Dezvoltare Site Custom: Cere Oferta