Web Design

Soluții Web Design cu Rezultate Reale de Business - din 1999

Agenție full service cu experiență internațională: Web Design, Branding, Marketing, Dezvoltare software, Tehnologii de avangardă

Logic Industry oferă soluții personalizate Web Design for Business, Soluții de Identitate de Brand și Sisteme software integrate Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999. Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum AI și IoT.
Hai să discutăm!

Web Design pentru Rezultate Reale de Business

Soluțiile Web Design sunt construite pentru a vă aduce Rezultate Reale de Business, Stabilitate și Creștere pe termen lung, de aceea beneficiază de:
 • Analiza inițială de business: Vom înțelege produsele și serviciile, oportunitățile, elementele de diferențiere, "povestea" afacerii). Soluția Web Design trebuie să vă reprezinte ca identitate, ca brand, ca poveste - și să genereze rezultate reale.
 • Analiză de piață online / offline: Analiza concurenței, a trendurilor, a oportunităților, poziționarea și scalabilitatea / planul de dezvoltare pe termen lung.
  Soluția Web Design creată de Logic Industry ® va fi printre cele mai bune soluții din piața pe care activați.
 • Consultanță de Brand și Business - cu posibilitatea de a vă oferi o soluție completă integrată: Brand + Site + CRM + Marketing
 • Optimizarea SEO Organică profundă este inclusă în toate soluțiile Web design - pe termen lung înseamnă o Reducere considerabilă a costurilor de publicitate și Stabilitate a afacerii pentru că veți obține clienți/cereri/vânzări/trafic și când reduceți investițiile în publicitate
 • Structura soluției Web Design este creată pe specificul afacerii pentru a maximiza rezultatele reale de business.
 • Funcțiile personalizate ale soluției Web design sunt create pentru a vă diferenția de concurență și a oferi instrumente utile și deosebite clienților. Prin înțelegerea clienților (analiza inițială a pieței) putem crea module / funcții inovatoare, specifice industriei în care activați, și care să îmbunătățească experiența clientului cu Businesul.
 • Pregătirea pentru conectarea cu platformele de Marketing online, Social media, alte platforme terțe, este inclusă în toate soluțiile Web design
 • Optimizarea vitezei și performanțelor tehnice ale soluției Web design este inclusă. Site-ul dumneavoastră va obține rezultate bune în Google și va oferi o experiență plăcută vizitatorilor pentru că respectăm standardele, recomandările de bune practici și avem experiență vastă în optimizarea programului și conținutului site-ului.
Soluțiile Web design sunt doar începutul unei lungi colaborări reciproc avantajoase. Clienții noștri devin partenerii noștri pe termen lung, odată ce construim încredere și ne cunoaștem vom găsi multe alte oportunități de colaborare.
Avem o experiență îndelungată, pe diferite piețe. Vă vom ajuta cu sfaturi de business, recomandări, idei, soluții, vă vom ajuta cu contacte de business, cu oportunități de dezvoltare și promovare.
Suntem activi în Business Networking și atunci când vedem oportunități le recomandăm partenerilor din rețeaua noastră Logic Industry excellence Business Club. Vrem să creștem împreună cu dumneavoastră, așa cum am crescut cu alți clienți în ultimii 25 de ani.

Hai să ne cunoaștem

Web Design: Avem experiență internațională

Portofoliul nostru (Web Design, Brand, CRM, etc.) cuprinde clienți din România, dar și din întreaga lume: Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Danemarca, Italia, SUA, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Din 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții pentru clienții noștri.

Web Design: Soluții complete

Clienții noștri activează în cele mai variate domenii și pentru ei am creat soluții complete(full service): de la Branding, la solutii Web Design personalizate (custom), solutii eCommerce, prezentări multimedia/3D/video interactive si până la soluții personalizate de integrare completă a fluxurilor de informații și operațiuni din companii (CRM).
Soluțiile Web Design for Business pe care le dezvoltăm sunt concepute pe specificul afacerii și a pieței pe care activați, cu abordări inovatoare, bazate pe cele mai avangardiste tehnologii, precum inteligența artificială. Învațăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu pentru a livra Rezultate Reale de Business.
Hai să discutăm despre Web Design!

Web Design: avem experiență îndelungată

Suntem onorați că în ultimii peste 20 de ani am avut colaborări îndelungate cu companii care au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi în care soluțiile noastre web design au avut un aport important.
Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții web design inovatoare și am evoluat continuu. În continuare căutam colaborări cu clienți mici dar cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră in Web Design, branding, marketing si alte servicii conexe.

Avem o înțelegere globală atât a tehnologiilor web design și de dezvoltare software pe necesitățile clientului, a evoluției unui brand de la concept la maturitate, precum și a modelelor de business în sine.
O soluție Web Design de succes înseamnă Rezultate Reale de Business pentru clienții noștri.

Vânzări Cotă de piață Notorietate de brandHai să vorbim despre soluția ta Web Design!

Web Design: Descoperă mai multe:

 • Hai să discutăm! Avem o procedură - gratuită - prin care facem o evaluare a necesităților pe baza analizei afacerii, a pieței (clienți, parteneri) și a concurenței. În urma analizei vă vom propune un Proiect Web Design cu structura și funcțiile recomandate pentru a obține Rezutate Reale de Business.
 • Dacă este cazul, vă vom propune și:
  - Un Proiect Brand Zone dacă afacerea dumneavoastră are nevoie și de o soluție de Brand (nume, logo, manual de identitate de brand, cărți de vizită, mape, șamd) și
  - Un Proiect MixCRM dacă doriți să integrăm (optimizăm, automatizăm, monitorizăm) complet întregul flux informațional din companie.
  MixCRM este un sistem dezvoltat de noi care, printre altele, a integrat timp peste 15 ani toata activitatea de service si instalari a grupului de firme Altex Romania. MixCRM este folosit in brokeraj de yachturi, imobiliare, industrie, samd. Mai multe despre MixCRM pe site-ul MixCRM.com Soluția Web Design este construită pe baza experienței noastre pentru a produce Rezultate Reale de Business.
 • Proiectul soluției Web Design conține Propunerile noastre legate de funcțiile site-ului, structură, viziunea pe termen lung, abordarea asupra brandului, integrarea cu Social Media, optimizarea SEO avansată inclusă încă din stadiul de proiect, alte servicii - adica o soluție completă.
  Proiectul va cuprinde prețul și termenul de livrare. Prețul poate fi plătit în mai multe tranșe, iar termenul de livrare va conține o Diagramă de execuție și livrare pentru a ști întotdeauna în ce etapă suntem.
 • Vom discuta împreuna proiectul Web Design și îl putem modifica împreună (inclusiv preț si termen) până ajungem la forma finală pe care o vom atașa contractului.
 • Hai să discutăm!

 • Prețul soluției Web Design dezvoltate pe necesitățile dumneavoastră este influențat de complexitate și nivelul de expertiză necesar.
  Orientativ, am dezvoltat soluții Web Design, CRM sau aplicații custom la prețuri între ~1500 euro și ~40.000 euro sau putem oferi anumite soluții Web Design complexe doar cu plata lunară, fără costuri inițiale.
 • Hai să discutăm! Putem face un plan pe termen lung, începem cu o investiție minimă care să producă un maxim de rezultate, apoi putem dezvolta proiectul pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Ne place sa investim în clienții noștri și să creștem împreună. Avem clienți fideli pentru ca livrăm Rezultate Reale de Business.
  Construim Soluții Web Design pentru succes pe termen lung.
 • Hai să îți facem o ofertă!

 • Cele mai performante soluții Web Design sunt soluții Web Design custom (personalizate).
  O soluție Web Design Personalizată/Custom este creată pe specificul afacerii dumneavoastră, pentru a maximiza Rezultatele de business și vă aduce avantaje majore față de site-urile construite pe platforme comune, cu template-uri grafice.

  Soluțiile Web Design sunt construite având în vedere:

  - Optimizarea SEO Organică la nivel Expert, atât pentru a obține un trafic cât mai mare cât și pentru a reduce costurile de publicitate plătită. Optimizarea SEO organică este proiectată încă din stadiul de proiect și este un element esențial în dezvoltarea oricărui element tehnic, de conținut sau estetic a site-ului, de aceea avem rezultate excelente.
  - Specificațiile dumneavoastră specifice legate de structura site-ului, de industrie și piață
  - O structură personalizată pentru a comunica elocvent Brandul, Serviciile și Produsele
  - Funcții personalizate care să iasă în întâmpinarea clienților și să le ofere o experiență memorabilă
  - O interfață personalizată care sa sublinieze brandul, să ofere o experiență ușoară de navigare și să convingă clientul să vă contacteze. Pentru toate Soluțiile Web Design for Business dezvoltăm grafica pe necesitațile afacerii, pe identitatea brandului dumneavoastră și pe baza profilului clienților care vor folosi site-ul, nu folosim template-uri.
  - Soluția Web Design este pregătită pentru integrarea cu Social Media, și campanii de advertising online sau offline (tipărituri, outdoor, etc)
  - Securitate: Securitatea soluției Web Design este extrem de importantă și o implementăm în diferite forme, adaptate rapid la diferite variante de atacuri.
  - Web Design: Modularitate pentru dezvoltarea ulterioară (un sistem flexibil, extensibil)
  - Performanță tehnică (încărcare rapidă, reducerea încărcării serverului de hosting, experiență plăcută pentru clienți)
  - Integrarea cu alte platforme de Business Intelligence precum MixCRM, plăți online, trimitere SMS-uri sau alte soluții ce pot optimiza activitatea și pot oferi un plus valoare relevant afacerii și clienților
  - Tehnologii de vârf: Învățăm continuu, cercetăm, inventăm și realizăm studii pe baza cărora putem construi cele mai performante soluții, inclusiv studii continue în materie de securitate.

  În 25 de ani de exeperiență internațională Logic Industry a dobândit experiența și dispune de resursele necesare pentru a înțelege ce soluție Web Design, Brand sau CRM vă este necesară. Pe lângă specificațiile dumneavoastră vom aduce idei noi, putem valida ideile pe care le aveți sau vă putem ajuta să preveniți anumite probleme.

 • Avem multe să discutăm. Hai să ne întâlnim!

 • Logic Industry® este o agenție cu servicii complete. De la conceptul și strategia de Brand, la programarea soluțiilor Web Design pe cerințele și necesitățile clienților, toate soluțiile dezvoltate de noi au ca scop final livrarea de Rezultate Reale de Business.
  Toate elementele (Brand, soluția Web Design for Business, CRM, marketing, etc.) sunt gândite unitar și în cadrul unei viziuni pe termen lung.
 • În cadrul unei soluții Web Design avem în vedere și elemente dificil de definit într-un proiect, dar de importanță crucială pentru modul în care soluția Web Design va livra performanță: Securitatea la atacuri informatice, reducerea impactului unor atacuri, Performața (viteza ce influențează performanțele SEO, optimizarea modulelor și a codului pentru reducerea costurilor de hosting), Flexibilitatea în dezvoltare ulterioară, Integrarea cu terți (Social Media, plăți online, livrări), etc.
  Grafica site-ului este modernă, optimizată pentru Mobile iar optimizarea SEO Organică Expert este inserată profund în codul și structura site-ului.
 • Avem în vedere reducerea costurilor de actualizare a site-ului de către dumneavoastră prin generare inteligentă automată de conținut, astfel încât să aveți o soluție web design bine optimizată și indexată de motoarele de căutare, cu conținut relevant pentru clienți dar care să va reducă la maximum timpul pentru actualizare.
 • Designul soluției Web Design și interfața sunt gândite pentru a maximiza rezultatele ("lead"-uri) - contact, cumpărare - specifice business-ului dumnevoastră. De exemplu: utilajele de peste 100.000 euro nu se cumpără online, după cum comenzile B2B de distribuție pot însemna comenzi de sute de bucăți din zeci sau sute de repere (este necesar un sistem intuitiv pentru astfel de comenzi), pe când un site fashion sau de pizzerie are cerințe și oportunități specifice).

Hai să discutăm!

Web Design: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Web Design | Logic Industry® Romania, din 1999 - Web Design | noi livrăm Rezultate Reale de Business. Experiență internațională în Web Design, soluții Web Design custom. Agenție Full Service.