Externalizare Departament Online | Rezultate Reale de Business

Ne ocupăm de tot: Site Web (Design+Programare), Optimizare SEO, Google si FB Ads, Conturi Social Media | Oferta Externalizare Departament Online

Puteți achiziționa o soluție Externalizare Departament Online: Pachet Esențial la care putem adăuga diferite servicii ocazionale sau lunare.
Serviciul Externalizare Departament Online este o soluție la cheie, creată să livreze Rezultate Reale de Business: Clienți, Cotă de piață, Notorietate

Ne ocupăm de tot și vă susținem activitatea, inclusiv prin feedbackul din piață.
Cere oferta Externalizare Departament Online

Inclus: Administrare Site Web

- Programare și Optimizare Site Web: Programare, Viteză, Platformă, Securitate, Optimizare
- Optimizare Interfață Site Web: Navigare ușoară, intuitivă, orientată pe rezultat
- Optimizare SEO Oragnic
- Conținut pentru Site-ul Web:
- Monitorizare continuă și upgrade-uri continue la site (atât SEO cât și tehnic)

Inclus: Administrare Marketing online / offline

- Google Ads: Creare, optimizare și administrare campanii pentru maximizarea rezultatelor și minimizarea bugetului
- Facebook / Instagram Ads: Creare, optimizare audiențe, postări
- Google MyBusiness: Listare ca afacere locală cu toate setările, postări
- Alte canale oportune pentru dezvoltarea business-ului (LinkedIn, WhatsApp Business, Tik Tok, etc)

Inclus: Administrare Social Media

Postări regulate, în cadrul unei strategii de comunicare pe: - Facebook
- Instagram
- LinkedIn
- Twitter
- WhatsApp Business, SMS, etc.
- Alte rețele sociale relevante pentru businessul dumneavoastră

Inclus: Administrare Newsletter

Concept, Design grafic, Programare, Transmitere, Monitorizare, Feedback și actualizare bază de date

Inclus Design Grafic ocazional

Design Pliante tipărite sau electronice, Mape de prezentare, Roll-up, Promoționale, Machetare vehicule, Machete de publicitate tipărită, Design standuri pentru târguri, etc.

.. și multe alte servicii similare.

Inclus: Raportare regulată constructivă

Informațiile și concluziile pe care le obținem ca Departament Online vi le vom furniza agregat, într-un mod util pentru decizii de business.
De exemplu: Puncte tari observate de clienți, strategii de vânzare și comunicare care funcționeaza în relația cu clienții online, Apariția unui nou concurent, Pierderea competitivității pe anumite produse sau servicii, Sugestii de îmbunătățire de la clienți, Apariția unor produse similare în piață, cereri de mai multe detalii tehnice, etc. Vom prelua noi toate aceste lucruri și le facem ca echipă specializată, experimentată, cu resurse potrivite, mult mai bine și mai ieftin decât un angajat propriu sau o "cunoștință" cu experiență și instrumente limitate.
Veți beneficia astfel de un Departament Online administrat profesionist care comunică Unitar și Consecvent, iar dumneavoastră puteți să vă ocupați de administrarea operațională și strategică (activitate curentă, investiții, dezvoltare, etc.).

Cu noi veți lucra ușor: ne facem foarte bine treaba pe tot ce înseamnă Online (Site - Creare, Optimizare, Promovare, Securitate, Administrare, Google, Facebook etc.), Brand, Marketing și înțelegem rapid ce vă trebuie. Vom veni cu idei și soluții pentru a livra Rezultate Reale.


Lucrăm internațional din 1999, studiem, experimentăm, inventăm continuu pentru a oferi soluții care să livreze Rezultate Reale de Business.
Primul pas: Hai să discutăm!
Hai să ne cunoaștem și să facem un plan de principiu. Un contact nou nu strică niciodată.

Externalizare Departament Online: Pachet Esențial

Pachetul Externalizare Departament Online conține serviciile esențiale, pentru ca business-ul să înceapă să ofere crescător, strategic, mai multe rezultate de business, stabilitate și predictibilitate.
Pachetul Externalizare Departament Online esențial variază de la client la client, în funcție de site-ul existent, de piață (concurență, produse/servicii), de canalele de comunicare, de diferiți parametri tehnici specifici, de necesitați și scopuri dorite, dar noi vom analiza totul și vă oferim o Soluție la Cheie.
 • Evaluare inițială în 8 puncte:
  1. Analiză de Business pentru a înțelege unde ne poziționăm și ce soluții vom aborda pentru a maximiza rezultatele reale de business. 2. Performanță Site Web (Tehnică, SEO, Conținut, dar mai ales prin prisma Rezultatelor de Business)
  3. Analiză Brand (identitate, consecvență, valori, etc.)
  4. Analiză Conturi Social Media (Setări, Postări, Comunitate)
  5. Analiză Campanii de marketing online anterioare (setări și rezultate Google Ads, Facebook Ads, etc)
  6. Analiza concurenței și a pieței target (clienți, segmentare după profil, etc.)
  7. Analiză Conținut (elocvență, gramatical, SEO)
  8. Securitate, Backup și aspecte legate de GDPR
  9. Bune practici

 • Servicii lunare incluse în Externalizare Departament Online Esențial
  - Monitorizare 24/7 folosind instrumente specifice (Google Analytics, Google Search Console, Bing Webmaster Tools, instrumente dezvoltate de noi, alte instrumente specifice) și realizăm configurarea inițială dacă nu există deja
  - Ajustare conținut Site pe baza monitorizării și a strategiei de comunicare atât pentru optimizare SEO cât și pentru piață / clienți / parteneri
  - Optimizare SEO continuă pe baza informațiilor generate de sistemele de monitorizare instalate
  - Ajustări continue și optimizare programare / structură / funcții pentru menținerea site-ului la cei mai buni parametri de viteză, securitate, performanță de business, recomandări de bune practici ale motoarelor de căutare (recomandări care apar extrem de des și care influențează performanțele în motoarele de căutare)
  - Creare Conținut nou (text / alegere și prelucrare imagini) pentru site / social media / alte canale de comunicare
  - Postări regulate pe Social Media, Google MyBusiness / Maps, alte servicii, Update-uri și rezolvare probleme de upgrade/compatibilitate, Backup regulat (in functie de disponibilitate, platformă și alte condiții tehnice)
  - În funcție de oportunități și necesități, vă vom propune alte servicii lunare care vă pot ajuta sa obțineți acele rezultate reale de business pe care le doriti.
 • Servicii setare inițială în Externalizare Departament Online Esențial
 • - Site Web: La începutul colaborării este posibil să fie necesar un pachet de servicii inițial prin care vom aduce site-ul la un nivel de performanță ridicat, vom instala diferite instrumente, vom modifica / îmbunătăți structura și funcțiile, vom realiza upgrade / backup, vom crea conținut (text și imagini pentru site/alte canale), - Social Media: Inițial vom face o evaluare a conturilor existente, vom crea conturi noi dacă este cazul, vom face setările potrivite, evaluarea comunității, vom stabili scopurile pe termen lung și strategia de comunicare
 • Servicii Ocazionale neincluse în Externalizare Departament Online
  Aceste servicii sunt realizate doar în caz de necesitate, nu implică o dezvoltare lunară / regulată.

  - Servicii de Design Grafic (design pentru materiale tipărite precum mape, pliante, signalistică, template-uri etc.)
  - Servicii de Programare Module, Funcții, Integrări cu aplicații terțe (API, etc.), Modificări majore la site
  - Campanii de publicitate plătită online: Google Ads, Facebook /Instagram Ads, LinkedIn Ads
  - Campanii de publicitate (offline/în general): Scop, Strategie, Concept, Grafică, Alte elemente (3D, voice-over, montaj video, etc.)
  - Alte servicii cu caracter excepțional.

Externalizare Departament Online: Preț / Ofertă

Prețul este personalizat, în funcție de necesitățile dumneavoastră, oportunitățile pe care le găsim împreună și de serviciile necesare pentru a atinge scopurile pe care ni le propunem. Putem începe cu un pachet mic de servicii și apoi, pe măsură ce colaborarea noastră devine mai armonioasă, putem prelua mai multe responsabilități.
Scrie-ne! Vom face o analiză gratuită și îți vom trimite o ofertă pentru un pachet ce conține serviciile recomandate de noi pentru Externalizare Departament Online.
Oferta de servicii recomandate și Prețul le vom discuta împreună, le ajustăm dacă este cazul și apoi putem începe colaborarea.
Buget orientativ: De la 95 euro/lună
Primul pas: Hai să discutăm!

Externalizare Departament Online: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Externalizare Departament Online | Rezultate Reale de Business - Ne ocupăm de tot: Site Web (Design+Programare), Optimizare SEO, Google si FB Ads, Conturi Social Media | Oferta Externalizare Departament Online