Dezvoltare Aplicații Inteligență artificială (AI)

Dezvoltator Soluții AI, Programator AI: OpenAI, TensorFlow, Programare AI Custom NegrIA: Site Web cu AI, Magazin Online cu AI, CRM cu AI: Hai să discutăm!

Logic Industry® dezvoltă soluții proprii AI denumite NegrIA (algoritmi, arhitecturi și tehnologii dezvoltate de noi), dar în același timp cercetăm, studiem și dezvoltăm soluții AI folosind OpenAI și TensorFlow.

NegrIA este sistemul de Inteligență Artificială dezvoltat de Logic Industry® pentru a maximiza Rezultatele de Business ale soluțiilor dezvoltate de noi: eCommerce (magazine online cu Inteligență Artificială), Site-uri Web si Sisteme CRM / Business Intelligence (MixCRM, de asemeni, dezvoltat de noi).
La Logic Industry® am fost interesați de-a lungul timpului atât de aspectele practice, cât și de arhitecturi și algoritmi care să maximizeze rezultatele de Business.
Având o experiență internațională îndelungată, pe piețe și necesități diferite, cu modele de business diferite, având contact cu mulți și diverși administratori de companii și organizații, am dezvoltat o imagine de ansamblu a mediului de business căruia ne adresăm și am dezvoltat NegrIA ca nucleu de inteligență artificală ce poate fi atașat soluțiilor pe care le dezvoltăm în mod curent - cu scopul de a Livra Rezultate Reale de Business.

Tehnologii AI

 • NegrIA: NegrIA este dezvoltat integral de noi la Logic Industry® și este un nucleu de tehnologie pe care îl folosim pentru a augmenta rezultatele de business ale clienților noștri cărora le dezvoltăm:
  Soluții de eCommerce (magazine online), Sisteme CRM/ Business Intelligence (MixCRM), chiar Site-uri Web și alte Aplicații pe care le dezvoltăm (IoT, diverse aplicații software, etc).
  NegrIA este un nucleu AI pe care îl dezvoltăm continuu prin cercetare, experimentare, testare și învățare continuă.
  NegrIA are ca Misiune Maximizarea Rezultatelor de Business ale clienților noștri.
 • OpenAI este o tehnologie dezvoltată de compania/organizația non-profit inițiată de Elon Musk, susținută și de Microsoft ca investitor, cu scopul ca Inteligența Artificială Generală să funționeze Sigur și să producă beneficii umanității.
  Inteligența Artificiala Generală (AGI) este definită de OpenAI ca sisteme autonome care pot să depășească oamenii la cele mai valoroase munci din punct de vedere economic.

  OpenAI este administrată de o organizație non-profit, într-un mod deschis, pentru ca pe termen lung entitățile cu interese malițioase să nu dezvolte sisteme AGI superioare. AI, AGI pot fi un real pericol pentru umanitate dacă devin necontrolate sau sunt controlate de organizații răuvoitoare.
  Unul dintre rezultatele impresionante ale OpenAI este GPT-3, un sistem în dezvoltare dar care, după antrenarea(învățarea) cu informațiile din toată Wikipedia (printre altele), oferă o interacțiune inteligentă atât de umană încât.. te pune pe gânduri.

  GPT-3 și OpenAI nu este disponibil pentru public, noi am obținut însă un acces anticipat de evaluare/testare la acest sistem și învățăm să lucrăm, să dezvoltăm aplicații și cu acesta - și să îl interconectăm cu aplicațiile pe care le dezvoltăm pentru clienții noștri.
 • TensorFlow este o tehnologie "deep machine learning" susținută de Google cu scopul de a standardiza diferitele tehnologii AI (folosite mai ales în mediul universitar până recent).
  Este o tehnologie puternică, de asemenea în curs de continuă dezvoltare, dar mai matură, folosibilă în aplicații comerciale cu cele mai variate utilizări și specificații.


Disclaimer: OpenAI, Tensor Flow, Google®, Facebook® Bing® Yahoo®, Microsoft®, YouTube® și toate celelalte mărci menționate sunt mărci înregistrate care aparțin proprietarilor respectivi, iar Logic Industry® nu are nicio asociere cu ele cu excepția specializărilor/certificărilor pe care le-am obținut de-a lungul timpului pentru diferite servicii, produse și cursuri de specializare oferite de aceștia.

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Dezvoltator AI (Inteligență Artificială) | Logic Industry® - din 1999 - Dezvoltator Soluții AI, Programator AI: OpenAI, TensorFlow, Programare AI Custom NegrIA: Site Web cu AI, Magazin Online cu AI, CRM cu AI: Hai să discutăm!
Subiecte similare