Nume de Brand | 10 Recomandari pentru Nume de Brand

Nume de Brand - Servicii Branding | Cum aleg Nume de Brand? Bune practici, Verificari, Sfaturi, Explicații, Garantii Nume de Brand, Pret Nume de Brand

Nume de brand

Pachet Complet Nume de Brand / Preț / Ce include:

La Logic Industry® vă oferim un Pachet Complet de servicii de Creare Nume Brand (Nume Verificate) + Pachet de identitate de Brand (Logo / Sigla, Culori, Fonturi, etc.) + Design grafic pentru tipărituri (căriți de vizită, tricouri, mape, etc.) + elemente de Site Web și alte servicii specifice utile firmei dumneavoastră.

Prețul Pachetului Complet Creare Nume Brand este de 2500 lei în care primiți diferite variante Verificate și Argumentate - iar dacă nu vă place nicio variantă, nu plătiți decât o mică parte din sumă.

Dorim să inițiem colaborări cu firme la început și să creștem împreună pe termen lung.

Hai să discutăm despre Nume de Brand!

Logic Industry® este o agenție full service cu experiență internațională din 1999. Oferim servicii de Branding / Nume de Brand - Identitate Brand, Promovare / Marketing, Dezvoltare Site Custom, Optimizare SEO Expert, Sisteme integrate MixCRM de management al firmei și clienților.
Logic Industry® are birouri România (SRL din 1999) și Londra-UK (LTD din 2013) și folosesc aceleași resurse de creativitate pentru a oferi o gamă complexă de servicii Businesss2Business.

10 Recomandari pentru Nume de Brand:

  • 1. Un Nume de Brand trebuie să Identifice în mod unic brandul fără a induce confuzii
  • 2. Un Nume de Brand trebuie să poată fi protejat legal prin înregistrarea sa la organisme precum OSIM pe piața pe care doriți să activați pe termen lung
  • 3. Un Nume de Brand trebuie sa poata avea un domeniu de internet disponibil
  • 4. Un Nume de Brand trebuie să poată avea conturi personalizate disponibile pe Social Media
  • 5. Un Nume de Brand trebuie să poată fi pronunțat corect, fără interpretări sau asocieri peiorative pe piețele pe care va activa pe termen lung
  • 6. Un Nume de Brand trebuie să fie Creativ, de Impact, cu Rezonanță
  • 7. Un Nume de Brand trebuie să fie potrivit pentru piața pe care se va dezvolta (folosind contextul acelui domeniu și al "ecosistemului" de business)
  • 8. Un Nume de Brand trebuie să fie în Armonie cu valorile brandului
  • 9. Un Nume de Brand trebuie să aibă Potențial de dezvoltare pe termen lung
  • 10. Un Nume de Brand trebuie să aibă o Poveste și să poată fi un pilon pentru toată comunicarea ulterioară a brandului (prin maketing)
Hai să discutăm despre Nume de Brand!

Fie că este vorba despre o Afacere/firmă nouă, fie că este vorba despre lansarea unui Produs sau Serviciu, importanța Numelui de Brand este covârșitoare, și nu doar prin prisma faptului că numele va reprezenta brandul. O alegere greșită a numelui de brand, bazată doar pe "cum sună bine", fără studii și argumentări specifice, fără o înțelegere strategică a importanței procesului de Creare Nume de Brand poate plafona sau distruge un business.
Un nume de brand trebuie sa fie scalabil, să poata fi dezvoltat conceptual în timp, odată cu dezvoltarea proiectului. Nu vreți să investiți timp și bani în tot Conceptul și Promovarea unui brand pentru ca sa apoi să aflați că nu puteți înregistra numele de domeniu sau că este protejat ca marcă de altcineva care vă poate da în judecată pentru folosirea abuzivă a mărcii - doar două exemple.
De aceea, pentru un Nume de Brand creat profesionist vă invităm să colaborați cu noi. Evident, vom face echipa cu dumneavoastra, vom lua in considerare sugestiile si preferintele pe care le aveți, dar cand vom ajunge la final veți avea certitudinea că numele ales poate avea un viitor stralucit ca Brand și că vă va ajuta efectiv în dezvoltarea business-ului.
Invitati-ne să colaborăm cu dumneavoastră pentru crearea unui nou brand de afacere, produs sau servicu. Vom fi onorați să vă oferim experiența și creativitatea noastră pentru un brand de succes.

Cere oferta nume Brand

Nume de brand, Pachet Branding: Cere o ofertă pentru brandul tau!

Numele de brand (de companie sau de produs / serviciu) este creat dupa un studiu al concurentei, un studiu de piata si dupa intelegerea strategica a businessului pe termen mediu si lung.

Pret Pachet Nume de Brand + Logo + Manual minim de identitate + Design grafic tipărituri: de la 499 Euro

Pachetul de bază conține:
- 5 variante finale Nume de Brand, Verificate și Argumentate! (Povestea / Semnificatia Numelui de brand)
- pentru Numele de Brand ales vă construim 3 variante finale de Logo / Sigla din care alegeți o variantă finală
- Manualul de identitate va contine elementele de bază (logo, slogan, definitii culori pentru diferite suporturi, fonturi, reguli de poziționare, alte elemente)
- Design grafic pentru template Word, template Email, VCard, Semnatură email
- Alte elemente de brand opționale, specifice domeniului în care activați, vă putem recomanda în oferta pe care v-o transmitem după ce avem o discuție inițială.
Timp de livrare Nume de Brand: ~ 7-14 zile

Nume de Brand: Plata în rate

Putem oferi variante de plată în tranșe pentru soluțiile complete Nume Brand/Branding + Creare Site (opțional și cu sisteme integrate MixCRM de management al fluxului informațional din companie).

Garanții Nume de Brand:

Garanții din Contractul de furnizare Servicii de Naming / Nume de brand. Aveți riscuri minime, investiți într-un nume de brand!
Investiția într-un branding de calitate vă aduce un real avantaj pe termen lung și vă ajută să preveniți probleme majore peste câțiva ani, când afacerea se va dezvolta. - Fiecare Nume de Brand din Lista finală de nume va fi verificat pentru disponibilitate în diferite feluri (nume de domenii disponibile, mărci înregistrate, nume de firmă - folosind resursele online, etc.)
- Dacă dintre Numele de Brand din Lista finală nu vă regăsiți în nicio variantă sau, deși am făcut verificări și nu poate fi inregistrat, vom întrerupe colaborarea fără să mai plătiți pentru restul serviciilor.
- Alte Garanții, avantaje și termeni de Fair-play sunt parte din contract - încercăm să construim un parteneriat pe termen lung cu dumneavoastră: hai să discutăm!

Primul pas: Hai să discutăm!

Nume de Brand: 5 aspecte de Evitat în alegerea unui nume de brand

Nume de brand - Ce trebuie evitat?
1. Alegerea unui nume de brand care să vă plafoneze. De exemplu, creșteți un brand cu nume foarte local, cu o istorie sau poveste locală și peste 5-10 ani doriți să vă extindeți în alte țări
2. Alegerea unui nume de brand care este marcă înregistrată pe domeniul pe care activați, iar proprietarul mărcii vă dă în judecată și vă cere închiderea afacerii și plata unor daune interese de valoare foarte mare.
3. Alegerea unui nume de brand, creșteți câțiva ani, doriți să vă extindeți, dar domeniul web nu este liber pe piața pe care doriți să vă dezvoltați
4. Alegerea unui nume de brand care nu este potrivit cu valorile de brand. De exemplu, doriți să oferiți servicii sau produse premium dar numele este nepotrivit (sau invers, un nume care să fie prea pretențios pentru o gamă de produse low-cost).
5. Alegerea inițială și apoi creșterea unui nume de brand care este banal, nu are poveste, nu are efect wow, nu este memorabil. Clienții și partenerii, când vor dori să vă recomande, mereu vor trebui să facă un efort de memorie.
Nume de brand - despre această listă
Lista de mai sus conține doar o parte dintre pericolele pe care încercăm să le anticipăm și să le evităm când ne folosim Creativitatea, Experiența, Bazele de date și Instrumentele disponibile pentru a oferi serviciile de creare Nume de brand.
Crearea unui Nume de brand este un proces complex, cu implicații majore pe termen lung în dezvoltarea unui brand de succes.


Primul pas: Hai să discutăm!
Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Nume de Brand | 10 Recomandari pentru Nume de Brand - Nume de Brand - Servicii Branding | Cum aleg Nume de Brand? Bune practici, Verificari, Sfaturi, Explicații, Garantii Nume de Brand, Pret Nume de Brand