Servicii Google Ads | Livrăm Rezultate Reale de Business ✓

Servicii Google Ads | Servicii Google Ads la Cheie, Totul inclus ✓ Logic Industry®, 1999: Scrie-ne pe WhatsApp ✓

Servicii Google Ads
Hai să colaborăm pentru Servicii Google Ads !
Ne ocupăm de tot ce este necesar, totul inclus - un pachet la cheie.✓
Ca agenție full-service cu experiență internațională de peste 24 de ani avem cunoștințele și resursele necesare pentru a maximiza Rezultatele Reale de Business mnimizând costurile de publicitate Google Ads.

Servicii Google Ads: Pachet complet

1. Primul pas: Scrie-ne sau sună-ne ca să ne cunoaștem și să înțelegem ce aveți și vă trebuie. Vom evita discuțile tehnice, încercăm să înțelegem ce scopuri vă doriți pentru afacere (ce Rezultate Reale) ✓
2. Facem o evaluare apoi primiți soluția recomandată și oferta - pe loc sau în maximum 2 ore (în funcție de complexitatea evaluării) ✓
3. Prețul este același pentru serviciile noastre, indiferent de bugetul dumneavoastră. Nu lucrăm cu comision din bugetul dumneavoastră deoarece considerăm că nu este fairplay ✓

Hai să discutăm despre Servicii Google Ads

Servicii Google Ads: Pachet detaliat

  • Evaluarea inițială a pieței online și a business-ului pentru a înțelege necesitățile și oportunitățile pe care Serviciile Google Ads le pot avea pentru afacerea dumneavoastră
  • Vom stabili o strategie de comunicare-marketing a afacerii pe termen mediu și lung și a componentei de Servicii Google Ads
  • Vom stabili obiectivele campaniilor Google Ads: atât vânzări, precum și beneficiile pentru brand
  • Vom urmări piața, concurența, pentru a înțelege cuvintele cheie și strategiile de licitare pentru Google Ads (analiză și cercetare de cuvinte cheie)
  • Configurarea inițială pentru Serviciile Google Ads folosind rezultatele cercetțrii inițiale
  • Vom realiza integrarea Serviciilor Google Ads cu sistemele de monitorizare a performanțelor și cu site-ul web: Google Ads, Google Analytics, Google Search Console, etc.
  • Optimizarea Regulată pentru a maximiza performanțele Serviciilor Google Ads cu minimizarea costurilor
  • Raportare regulată, discuții cu managementul pentru a înțelege și îmbunătăți impactul de Business al campaniilor
  • Monitorizarea continuă cu optimizări ale bugetului, cuvintelor cheie, site-ului web, etc. pentru maximizarea rezultatelor reale de business și minimizarea bugetului.

Hai să discutăm!

Servicii Google Ads: Optimizare site

Avem resursele necesare și experiență îndelungată în crearea site-urilor custom și a optimizării SEO organice.
Prin urmare, pentru reducerea costurilor de publicitate plătită prin serviciul Servicii Google Ads, vă putem face ajustări ale site-ului, atât din punct de vedere al conținutului, cât și al optimizării SEO și a altor parametri tehnici relevanți pentru maximizarea rezultatelor de business (viteză, recomandări de bune practici, alinierea la standarde, etc.)

Servicii Google Ads: Preț

Prețul serviciilor Google Ads este compus din:
- Prețul de evaluare inițială (studiu de piață, evaluare inițială concurență, cuvinte cheie de căutare, cuvinte negative, rapoarte, etc.)
- Prețul de Configurare Inițială a serviciilor Google Ads: Creare campanii, creare reclame (ads), setări complexe audiență (target, fotografii, logo, etc), configurare cuvinte cheie, preg[tirea site-ului și integrarea cu acesta, etc.
La setări inițiale vă putem face o evaluare și oofertă separată cu recomandările de modificări asupra site-ului pentru reducerea costurilor de publicitate și optimizare organică.
- Prețul de Administrare a Serviciilor Google Ads (monitorizare, administrare, optimizare Ads, ajustare continuă pentru maximizarea rezultatelor și minimizarea costurilor, de exemplu identificarea ;i excluderea clickurilot inutile după diferite criterii ce pot consuma bugetul rapid). Aici poate fi inclusă și optimizarea site-ului din punct de vedere al conținutului și structurii
- Bonusuri de succes: Putem stabili în anumite cazuri bonusuri de succes pentru atingerea unor obiective (vânzări efective, trafic, cereri / lead-uri, șamd.). Prețul Servicii Google Ads este legat exclusiv de timpul, resursele, rezultatele pe care le oferim și de experiența noastră.
La Logic Industry® NU lucrăm cu procente din bugetul de publicitate pentru că nu considerăm fair-play această practică.

Pachetul Servicii Google Ads: Plata la Rezultate

Acest pachet este disponibil pentru contractele Servicii Google Ads în care putem agrea, într-un mod transpaent, un set clar de rezultate ce pot fi infuențate de performanța noastră.
Exemple: Generarea de cereri din piață, generarea de vânzări efective, generarea de trafic, etc. Pachetul Servicii Google Ads: Plata la Rezultate este o investiție pe care ne-o asumăm doar cu clienții cu care avem un istoric de colaborare transparent, corect și unde putem avea control asupra rezultatelor. Dacă începem colaborare nouă vom discuta aceste oportunități și chiar dacă începem cu un pachet standard putem trece în scurt timp pe pachetul Servicii Google Ads - Plata la Rezultate.

Hai să discutăm!

Servicii Google Ads: Optimizare SEO Organică, fără să mai plătiți Google Ads

Pentru a reduce costurile dumneavoastră pe termen lung vă recomandăm o optimizare organică a siteului web.
Pe baza experienței cu Serviciile Google Ads pe care o vom avea inițial cu dumneavoastră, precum și pe baza rapoartelor din Google Ads, Google Search Console, Google Anlytics, sisteme de monitorizare proprii Logic Industry, etc, vă putem optimiza site-ul pentru a avea performațe în Google și reducând consistent reclamele plătite (Servicii Google Ads).
Mai multe detalii aici: Optimizare site Optimizare SEO

Hai să discutăm despre Servicii Google Ads și să vedem dacă putem lucra împreună!

Hai să discutăm! >

Servicii Google Ads: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Servicii Google Ads | Livrăm Rezultate Reale de Business ✓ - Servicii Google Ads | Servicii Google Ads la Cheie, Totul inclus ✓ Logic Industry®, 1999: Scrie-ne pe WhatsApp ✓