Noutăți și Comunicări Oficiale | Logic Industry® din 1999

Parcul Național Călimani: Web Design for Business Custom, Expert SEO

Parcul Național Călimani a ales să continue colaborarea cu noi în refacerea site-ului calimani.ro. Noul site custom este spectaculos, extrem de vizual, oferind o experiență imersivă prin filme și detalii care invită vizitatorul să descopere frumusețile, ofertele și biodiversitatea parcului.
Soluția Web Design for Business Custom a fost concepută pentru maximizarea Rezultatelor Reale de Business.
Servicii pentru Parcul Național Călimani: Analiză, Consultanță, Proiect și implementare Web Design for Business - soluție Custom, Expert SEO: LinkedIn, Copywriting, Montaj video, Design Grafic, Monitorizare și Optimizare continuă Platformă Custom și Performațe Expert SEO.
Fotografiile si filmele originale ne-au fost puse la dispozitie de catre administratia parcului.

Transbus Codreanu: Web Design for Business Custom, Expert SEO, Social Media, Marketing

În urma a peste 12 ani de colaborare, Transbus Codreanu SA și grupul de firme asociate au ales să continue parteneriatul cu Logic Industry® pentru crearea unui nou site care să reprezinte atât istoria și complexitatea operațiunilor cât, mai ales, să fie o platformă pentru dezvoltarea viitorare a întregului grup de companii și activități - inclusiv componenta de implicare socială, un aspect important pentru companie.
Printr-o colaborare excelentă cu Managerul operațional al companiei și prin modul în care am reușit să înțelegem piața, specificul și direcția de dezvoltare afacerii, am dezvoltat o soluție Web Design for Business Custom, creată sa livreze rezultate reale de business.
Atât ca suport de Brand, Marketing, cât și ca Platformă Operațională, Soluția Web Design for Business Custom a fost concepută pentru maximizarea Rezultatelor Reale de Business.
Servicii pentru Transbus Codreanu: Analiză de Business, Consultanță de Business, Proiect și implementare Web Design for Business - soluție Custom, Expert SEO, Social Media: LinkedIn, Copywriting (conținut site, postări, alte materiale tipărite), Design Grafic, Marketing, Monitorizare și Optimizare continuă Platformă Custom și Performațe SEO Web Design, Optimizare site Transbus Codreanu Creare site, Optimizare site Transbus CodreanuStudiu de caz și detalii tehnice Transbus Codreanu

Magazin de Brand Digital: Gratuit pentru parteneri

Orice Brand are nevoie de o comunicare unitară. În cazul construcției unui brand, fiecare oportunitate de comunicare, oricât de măruntă ar părea, trebuie folosită pentru a întări Notorietatea Brandului.
Acest lucru se face prin aspectul vizual unitar al oricărei metode de comunicare și aceste aspecte le definim în Manualele de Identitate de Brand pe care le construim pentru clienții soluțiilor de Brand.
Am lansat Magazinul de Brand Digital în care oferim posibilitatea atât clienților noștri, cât și unor branduri noi, la început de drum, să comunice unitar, printr-un set de elemente care pot fi utilizate zilnic.
Ce puteți găsi în magazinul de Brand Digital: Generator Card De Business VCard (generare și descărcare).
Intră în Magazinul de Brand Digital

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Noutăți și Comunicări Oficiale | Logic Industry® din 1999 - Citiți despre Noutățile din activitatea Logic Industry® România. Proiecte și Oportunități noi, Comunicate oficiale. Hai să ne cunoaștem!
Subiecte similare