Logic Industry®: Agentie full service Covasna- Prezentare

Soluții cu Rezultate Reale de Business - din 1999

Agenție full service cu experiență internațională: Web, Branding, Marketing, Dezvoltare software, Tehnologii de avangardă

Logic Industry oferă soluții personalizate Web Design for Business, Soluții de Identitate de Brand și Sisteme software integrate Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999. Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum AI și IoT.

Agentie full service: experiență internațională

Portofoliul nostru cuprinde clienți din România, dar și din întreaga lume: Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Danemarca, Italia, SUA, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Din 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții pentru clienții noștri.

Agentie full service Covasna: soluții complete

Clienții noștri activează în cele mai variate domenii și pentru ei am creat soluții complete: de la branding, la site-uri, eCommerce, prezentări multimedia/3D/video interactive si până la soluții personalizate de integrare completă a fluxurilor de informații și operațiuni din companii. Dezvoltăm soluții proprii inovatoare bazate pe cele mai avangardiste tehnologii, precum inteligența artificială. Învațăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.

Agentie full service Covasna: experiență îndelungată

Suntem onorați că avem clienți cu care am colaborat peste 15 ani și că au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi. Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții inovatoare și am evoluat continuu. În continuare căutam colaborări cu clienți mici dar cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră.

Avem o înțelegere globală atât a tehnologiilor, a evoluției unui brand de la concept la maturitate, precum și a modelelor de business în sine.
În accepțiunea noastră, o soluție de succes înseamnă Rezultate Reale de Business pentru clienții noștri.

Vânzări Cotă de piață Notorietate de brand


Logic Industry® este o marcă înregistrată în Uniunea Europeană și UK.
Contactează-ne

Agentie full service: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Logic Industry® | Agentie full service Covasna - din 1999 - Agentie full service Covasna cu experiență internațională: Web, Branding, Expert SEO, dezvoltare Software | noi livrăm Rezultate Reale de Business
Subiecte similare