Agenție Marketing Sibiu | Livrăm Rezultate Reale din 1999

Agenție Marketing Sibiu | Marketing Online/Offline: Scop, Strategie, Campanii Marketing, Management, Rezultate - Totul inclus | Cere oferta ❣.

Agenție marketing Sibiu- Livrăm Rezultate Reale de Business din 1999

Logic Industry® oferă soluții la cheie, personalizate, create pentru a vă ajuta să creșteți. Folosim o varietate de instrumente în cadrul unei campanii unitare, legate: Evaluarea pieței și a potențialului, Vă construim o Strategie de marketing, Pregătim site-ul și resursele, apoi comunicăm unitar folosind Google Ads, Google Maps, Facebook, Instagram, LinkedIn, Campanii plătite, iar pe baza rezultatelor monitorizării continue facem și optimizarea site-ului pentru a reduce costurile.

Suntem o agenție marketing Sibiu cu experiență internațională în Branding, Marketing Online și Offline, Creare și optimizare Site cu rezultate reale și Sisteme software integrate Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999.

Agenție marketing Sibiu: Servicii complete de marketing la cheie

 • Agenție Marketing Sibiu

  Cum începem?

  Logic Industry - agenție marketing Sibiu are o abordare organizată, agilă, constructivă și o comunicare transparentă pentru a putea maximiza rezultatele de business ale firmei dumneavoastră.

  Etapa 1:
  ⦿ Analiza piaței și analiza afacerii
  ⦿ Viziune de dezvoltare pe termen mediu și lung
  ⦿ Strategie de marketing în cadrul valorilor brandului
  ⦿ Definire scopuri pentru campaniile de marketing
  ⦿ Evaluarea canalelor de comunicare și resurselor necesare
  ⦿ Pregătirea logisticii, a site-ului, a paginilor social media, a sistemelor de monitorizare, etc, pentru integrarea cu campania de marketing - Site-ul Web, Social Media sau echipa de vânzări vor fi primul contact pentru campania de Marketing
  ⦿ Strategia și planul de comunicare
  ⦿ Crearea efectivă a Ads-urilor pentru Marketing Online Sibiu sau a materialelor pentru Marketing Offline Sibiu (Design grafic, mesaje, texte, postări / tipărituri)

  Etapa 2:
  ⦿ Managementul continuu al campaniilor de marketing, monitorizare și optimizare continuă campanii marketing în funcție de rezultate.
 • Agenție Marketing Sibiu

  Marketing Online

  ⦿ Google Ads, Facebook Ads + Instagram Ads, Bing Ads
  ⦿ LinkedIn: Profil business, postari, networking
  ⦿ Google Maps / MyBusiness - servicii complete creare, monitorizare, ajustare continuă
  ⦿ Optimizare Google Ads pentru reducere buget Marketing plătit și maximizarea rezultatelor, cu evitarea clickurilor care nu produc rezultate
  ⦿ Expert Optimizare site SEO Organic pentru siteul web pentru reducerea costurilor de marketing pe termen lung
  ⦿ Pagini de business Social Media, integrate cu site-ul web si platformele de marketing /Ads: Facebook, Instagram, LinkedIn, etc.
  ⦿ Postări continue pe diferite canale, conform strategiei de comunicare pe care v-o propunem tot noi, ca agenție marketing Sibiu cu o viziune, strategie și soluții complete
  ⦿ Creare conținut pentru postari / comuncări: text, mesaje, prelucrare imagini și video, alte servicii
  ⦿ Design grafic pentru toate materialele, unitar, conform identității brandului și conceptului de marketing
  ⦿ Programare avansată și optimizări pentru orice necesități ale site-ului web pentru a maximiza rezultatele de business, inclusiv restructurare, adăugare de secțiuni, funcții custom, etc. conform targetului și obiectivelor de business.
 • Agenție Marketing Sibiu

  Marketing Offline

  ⦿ Analiză, Strategie, Scopuri, Plan, Grafică - Design, Management și ajustare continuă campanii marketing Sibiu
  ⦿ Marketing outdoor (panouri, stații transport în comun, etc.), tipărituri (pliante, mape, machetare pentru reviste), reclame radio, concept arhitectural și grafică pentru standuri la târguri, concept și grafică recepții (birouri, hotel, etc.), signalistică șamd. - toate realizate în cadrul unui concept unitar de brand și a unor scopuri de campanii definite punctual.
  ⦿ Asigurăm soluții de marketing Sibiu la cheie, cercetare, recomandări și suport tehnic pentru tipărire, producție marketing locală Sibiu, afișare, distribuire, etc.
 • Agenție Marketing Sibiu

  Branding pentru companii, produse sau servicii noi: Servicii complete

  ⦿ Analiză, Viziune și Strategie de brand, Creare Nume de brand, Creare siglă/logo, Slogan, Manual de identitate de brand - Identitate vizuală brand (culori, fonturi, reguli, etc), Reguli și concept de Marketing, Design Grafic, etc.
  ⦿ Branding - dezvoltare brand: În orice acțiune de marketing este important să existe o componentă de brand, unitară, care să pună în valoare valorile brandului, să respecte identitatea vizuală a brandului și să contribuie la dezvoltarea unitară și consecventă a brandului.
  ⦿ Ca agenție marketing Sibiu, înțelegem că orice comunicare/promovare trebuie să ofere atât rezultate pe termen scurt (rezultatele directe ale campaniei de marketing), cât și strategice, pe termen lung - îndeosebi în imaginea și notorietatea brandului.
 • Agenție Marketing Sibiu

  Servicii Adiționale

  Oferim campanii de marketing Sibiu la cheie, cu toate resursele incluse. Avem colaboratori specializați cu care avem experiență și care pot livra producție publicitară la prețuri foarte bune. Noi creăm Designul grafic conform campaniei de marketing iar ei le pun în operă.
  ⦿ Tipografie: Producție flyere, mape, carți de vizită, alte tipărituri și promoționale
  ⦿ Producție publicitară Sibiu: Casete luminoase, mesh-uri, colantări mașini, etc.
  ⦿ Fotograf de produs, Fotograf de interior pentru elemente incluse în materialele de marketing Sibiu, Fotograf fashion
  ⦿ Prelucrare fotografii după necesitațile de marketing (reglaje, efecte, dimensiuni, optimizări, decupări, etc.)
  ⦿ Modelare 3D, randări și animații 3D realiste - produse, interioare, clădiri
  ⦿ Colaborare cu influenceri sau canale de nișă pe Instagram, Youtube, etc. pentru marketing online
  ⦿ Filmare și Editare video avansată, prelucrare video pentru necesitățile de marketing specifice (YouTube, Site, TV, alte canale)
  ⦿ Colaborăm cu o agenție de modeling experimentată pentru modele fashion, prezentare produs sau firmă, alte tipuri de marketing (TV, clipuri de prezentare, etc)
  ⦿ Alte servicii complementare prin care agenția noastră vă poate maximiza rezultatele investiției în marketing.
  ⦿ Dacă este necesar un furnizor nou pentru realizarea materialelor de marketing vă vom ajuta, pe baza experienței și conexiunilor noastre, cu identificarea și selecția lor pe criterii de calitate, preț, încredere, timp de livrare, etc.

Agenție marketing Sibiu: experiență internațională

Portofoliul nostru cuprinde clienți din România, dar și din întreaga lume: Marea Britanie, SUA, Canada, Germania, Franța, Danemarca, Italia, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Din 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd., Londra, UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții pentru clienții noștri.

Agenție marketing Sibiu: soluții complete

Clienții noștri activează în domenii variate și pentru ei am creat soluții complete: de la branding(complet), strategii și campanii Marketing Online și Offline, concept și design grafic pentru diferite canale de comunicare, creare site-uri personalizate, prezentări multimedia/3D/video interactive si până la soluții custom de informatizare completă și automatizare a fluxurilor de informații și operațiuni prin platforma MixCRM. Învațăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.

Agenție marketing Sibiu: experiență îndelungată

Suntem onorați că avem clienți cu care am colaborat mulți ani și că au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi. Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții inovatoare și am evoluat continuu.
În continuare căutam colaborări cu clienți mici dar cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră atât în Marketing, branding, cât și pentru soluțiile Creare site, Optimizare Site și digitalizare afaceri MixCRM.

Avem o viziune globală a evoluției unui brand de la concept la maturitate, precum și a modelelor de business în sine și ne bazăm campaniile de marketing în spiritul brandului. Dacă vrei colaborarea cu o agenție marketing Sibiu care să facă echipă cu tine și să obții rezultate, scrie-ne pe WhatsApp!
Agentie marketing Sibiu de succes = Rezultate Reale de Business

Vânzări ✓ Cotă de piață✓ Notorietate de brand✓


Logic Industry® este o marcă înregistrată în Uniunea Europeană și UK.

Agenție marketing Sibiu: Acoperire

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Agenție Marketing Sibiu | Livrăm Rezultate Reale din 1999 - Agenție Marketing Sibiu | Marketing Online/Offline: Scop, Strategie, Campanii Marketing, Management, Rezultate - Totul inclus | Cere oferta ❣