Optimizare Site

Optimizare Site, Full Service: SEO Organic+Programare+Con╚Ťinut - Experien╚Ť─â interna╚Ťional─â | Livr─âm Rezultate Reale de Business

Avem o experien╚Ť─â vast─â ├«n domeniul web, Creare ╚Öi Optimizare Site. - din 1999. Oferim servicii de Optimiziare Site ╚Öi am dezvoltat proiecte web complexe pentru companii din cele mai variate domenii de activitate, de la start-up-uri ╚Öi firme mici p├ón─â la companii foarte mari. Avem performan╚Ťe excelente de optimizare Site pe cele mai competitive domenii, ├«n diferite ╚Ť─âri.
Serviciile de Optimizare Site realizate de noi produc Rezultate Reale de Business.
Cere Oferta Pre╚Ť Optimizare Site

Optimizare site

Scopul Optimizarii site-ului este maximizarea Rezultatelor Reale de Business pentru clien╚Ťii nostri.
Optimizarea site-ului nu este doar optimizare SEO Organic─â (de╚Öi avem performan╚Ťe redutabile ├«n Google). Optimizarea Site-ului implic─â multe aspecte tehnice ce acoper─â ├«ntreg spectrul: de la con╚Ťinut (text ╚Öi imagini), structur─â, server, limbaje ╚Öi tehnici de programare, monitorizarea cu instrumente specifice, analiza continu─â a traficului ╚Öi a performan╚Ťelor de business, ├«mbun─ât─â╚Ťirea continu─â a site-ului pe baza standardelor ╚Öi recomand─ârilor de bune practici care apar pe m─âsur─â ce tehnologia se dezvolt─â.

Serviciile Optimizare site pe care le oferim constau ├«ntr-un pachet complex ├«n care maximiz─âm performa╚Ťele:
- Optimizarea site-ului din punct de vedere al optimiz─ârii SEO organice
- Optimizarea vitezei de ├«nc─ârcare ╚Öi a altor performan╚Ťe tehnice ale site-ului
- Optimizarea interfe╚Ťei (inclusiv rearanjare, ad─âugare sau renun╚Ťare la meniuri ╚Öi func╚Ťii) pentru a rezona cu comportamentul ╚Öi a╚Ötept─ârile pie╚Ťei ╚Ťint─â.
- Optimizarea programului site-ului pentru a corecta erori ce influen╚Ťeaz─â performan╚Ťele
- Optimizarea instruc╚Ťiunilor "ascunse" ├«n programul site-ului care au impact major asupra performan╚Ťelor, integr─ârii cu Social Media, monitoriz─ârii, ╚Öamd.
- Evaluarea ╚Öi corectarea securit─â╚Ťii ce influen╚Ťeaz─â optimizarea siteului
- Optimizarea din punct de vedere al Brandului- un aspect unitar care s─â pun─â ├«n valoare brandul ╚Öi s─â contribuie la cre╚Öterea notoriet─â╚Ťii
- Optimizare site ├«nseamn─â ╚Öi crearea unei experien╚Ťe pozitive, memorabile prin valoarea con╚Ťinutului ╚Öi experien╚Ťa oferit─â
- Optimizarea din punct de vedere al interconectivit─â╚Ťii cu Social Media
- Optimizarea site-ului din punct de vedere al interconectivit─â╚Ťii cu platformele de Advertising online (Google Ads, Facebook/Instagram Ads, alte platforme online sau offline)
La Logic Industry® realiz─âm servicii de Brand Reputation - nu doar o optimizare a site-ului ci o optimizare a brandului ╚Öi a companiei pe tot ce ├«nseamn─â comunicare online, site-ul fiind cel mai important element.

Optimizare Site - Rezultate Reale verificabile

Rezultatele serviciilor de Optimizare site pot fi verificate de dumneavoastr─â, at├ót prin c─âut─âri uzuale ├«n Google, c├ót ╚Öi prin instrumentele oficiale ale Google ╚Öi Bing. Hai s─â ├«╚Ťi facem o prezentare.
De╚Öi rezultatele afi╚Öate de Google variaz─â ├«n func╚Ťie de localizare, istoric de navigare, interese, ├«n marea majoritate a cazurilor site-urile Logic Industry® - proiectate, create ╚Öi care beneficiaz─â de serviciile de optimizare site sunt ├«n prima pagin─â ├«n Google ╚Öi Bing, iar ├«n multe situa╚Ťii reu╚Öim s─â avem mai multe pagini indexate ├«n prima pagin─â ├«n Google (chiar 3 sau 4 pagini), deci vizibilitatea afacerii este mult mai mare.

Hai s─â discut─âm despre Optimizare Site

Optimizare Site - încă din stadiul de proiect

Optimizarea Site-ului este unul dintre cele mai importante aspecte pentru un site ╚Öi implicit pentru compania sau organiza╚Ťia care a investit ├«n el ╚Öi are a╚Ötept─âri de business (v├ónz─âri, cot─â de pia╚Ť─â, branding).
De aceea este important ca optimizarea site-ului s─â se fac─â ├«nc─â din stadiul de proiect pentru tehnologiile alese, programarea, designul, interfa╚Ťa, interconect─ârile cu platforme de publicitate, Social Media ╚Öi chiar cu sisteme CRM/ Business Intelligence care integreaz─â tot fluxul informa╚Ťional din companie. ├Änainte de a ├«ncepe dezvoltarea site-ului stabilim scopurile pentru Optimizarea Site. Facem acest lucru pornind de la planul afacerii, studierea pie╚Ťei ╚Öi a oportunit─â╚Ťilor.
Pe baza acestei analize proiect─âm structura, func╚Ťiile ╚Öi detaliile tehnice complexe care sa maximizeze rezultatele optimizarii Site-ului.

Optimizare Site - profund─â, parte din codul site-ului

Serviciile de Optimizare Site realizate de noi sunt profunde ├«n sensul c─â site-ul definim ca scop principal pozi╚Ťionarea organic─â bun─â ├«n motoarele de c─âutare (optimizare organic─â SEO) ╚Öi reducerea costurilor de publicitate pl─âtit─â, precum ╚Öi maximizarea rezultatelor generate de site (contacte/leaduri, cump─ârare, orice alt─â interac╚Ťiune constructiv─â).
Optimizarea Site-ului este parte din programarea și structura site-ului, astfel încât site-urile dezvoltate și optimizate de noi au rezultate net superioare unor site-uri la care optimizarea a fost făcută superficial, după ce site-ul a fost finalizat.

Optimizare Site - #1 în Google, dar apoi?

Odata cu listarea în prima pagină în Google Optimiziarea Site organică nu este însă completă. Urmărim să declanșăm cât mai multe clickuri prin modul atractiv în care compunem textul pe care Google îl afișează în rezultate.
Monitoriz─âm continuu toate aceste aspecte cu instrumente speciale ╚Öi facem modific─âri continue pentru maximizarea performan╚Ťelor. ╚śtia╚Ťi c─â tehnologiile de programare, securitate, standardele de evaluare a performa╚Ťelor motoarelor de c─âutare ╚Öi recomand─ârile de bune practici evolueaz─â continuu? De aceea, pentru a ob╚Ťine rezultate maxime pentru clien╚Ťii no╚Ötri, ├«nv─â╚Ť─âm mereu, test─âm, evalu─âm ╚Öi actualiz─âm continuu site-urile serviciile de Optimizare Site.

Optimizare Site
112Building, UK: majoritatea proiectelor de construc╚Ťii vin din optimizare Site organic─â. #1 in Google cu sute de pagini si expresii cheie. Optimizare Site = Reducere masiv─â a bugetului de publicitate (1 click Google Ads cost─â ~10 lire)Optimizare Site = Rezultate Reale de Business
V├ónz─âri Cot─â de pia╚Ť─â Notorietate de brand

Optimizare Site - Pre╚Ť

Pre╚Ťul Logic Industry® pentru serviciile de optimizare Site are trei componente:
 • 1. Evaluare necesit─â╚Ťi Optimizare Site - Pre╚Ť: Gratuit
  Evaluarea ini╚Ťial─â este un proces complex prin care analiz─âm mai mul╚Ťi factori precum:
  - ├Än╚Ťelegerea afacerii, a brandului ╚Öi a pie╚Ťei pe care activa╚Ťi ╚Öi a modului ├«n care dori╚Ťi s─â evolua╚Ťi pe termen mediu ╚Öi lung
  - Analiza concuren╚Ťei (at├ót ├«n Google, c├ót ╚Öi ├«n general ├«n Internet, inclusiv Social Media, YouTube)
  - Analiza tehnic─â a site-ului existent (sau stabilirea specifica╚Ťiilor pentru un site nou, dac─â este necesar)
  - Analiza performa╚Ťelor site-ului existent (similar cu analiza concuren╚Ťei, c─âut─âm orice men╚Ťiune a firmei/brandului, inclusiv eventualele apari╚Ťii negative)
  - V─â propunem un Proiect de Optimizare Site pe baza experien╚Ťei noastre ╚Öi a elementelor de mai sus. Acest proiect de Optimizare site ├«l discut─âm ├«mpreun─â - el con╚Ťine scopul, serviciile necesare, pre╚Ťul ╚Öi termenele de implementare ╚Öi monitorizare.
 • 2. Optimizare Site Ini╚Ťial─â:
  Pre╚Ťul optimiz─ârii ini╚Ťiale depinde de platforma tehnic─â folosit─â, de flexibilitatea acesteia ├«n a ne permite modificari de programare (pentru a realiza optimizarea Site profund─â) ╚Öi chiar modific─âri de structur─â ╚Öi interfa╚Ť─â.
  Include modific─âri de con╚Ťinut, interfa╚Ť─â grafic─â ╚Öi modific─âri de programare realizate pentru a urma recomand─âri de bune practici ale Google ╚Öi Bing pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi performan╚Ťele tehnice si securitatea site-ului. Optimizarea Site-ului ini╚Ťial─â include ╚Öi setarea sistemelor de monitorizare (sau analiza rapoartelor sistemelor deja instalate).
 • 3. Optimizare Site continu─â
  - Folosind rapoartele generate de instrumentele de monitorizare facem ajust─âri continue pentru maximizarea rezultatelor. Rezultatele principale urm─ârite ├«n optimizarea Site sunt at├ót pozi╚Ťionarea mai sus ├«n motoarele de c─âutare c├ót ╚Öi ├«mbunat─â╚Ťirea numarului de clickuri raportat la num─ârul de afi╚Ö─âri ├«n Google (degeaba ajungi ├«n prima pagin─â ├«n Google dac─â nu se dau clickuri pe listarea companiei tale). - Pentru a ╚Ťine pasul cu recomand─ârile motoarelor de c─âutare (╚Öi experien╚Ťa utilizatorilor-╚Ťint─â), facem actualiz─âri continue ├«n programul site-ului, ├«n set─ârile serverului de g─âzduire(hosting), ├«n interfa╚Ťa garfic─â, interconectarea cu Social Media si platformele de publicitate, ├«n con╚Ťinut (texte, imagini) ╚Öi ├«n alte elemente mai tehnice dar care evolueaz─â continuu ╚Öi influen╚Ťeaz─â performan╚Ťele de business.
Evaluarea ini╚Ťial─â a site-ului ├«n vederea stabilirii pre╚Ťului pentru optimizarea Site este gratuit─â.

Evaluarea ini╚Ťial─â Site include ╚Öi evaluarea avansat─â a concuren╚Ťei printr-o procedur─â complex─â dezvoltat─â de noi ├«n decursul anilor. Facem evaluarea concuren╚Ťilor direc╚Ťi la un nivel similar cu evaluarea site-ului ╚Öi a afacerii dumneavoastr─â.

Oferta Optimizare Site: Primi╚Ťi un document con╚Ťin├ónd rezultatele evalu─ârii site-ului, a concuren╚Ťei ╚Öi a oportunit─â╚Ťilor identificate; v─â vom propune un Plan de Optimizare Site ce va con╚Ťine scopurile pe care ni le propunem ╚Öi solu╚Ťiile identificate.
Fi╚Öierul oferta Optimizare Site va con╚Ťine 1)Evaluarea Gratuit─â, 2)Pre╚Ťul serviciilor Optimiz─ârii Site Ini╚Ťiale ╚Öi 3) Planul ╚Öi viziunea pe termen scurt, mediu ╚Öi lung.
├Än anumite situa╚Ťii v─â putem recomanda ╚Öi realizarea unei scurte campanii pl─âtite care ne va ajuta semnificativ ├«n optimizarea rapid─â a Site-ului (SEO organic) - ne pot ajuta s─â ob╚Ťinem rezultate mai bune, mai rapid.
Proiectul de Optimizare Site ├«l vom discuta ├«mpreun─â, ├«l putem ajusta ├«n func╚Ťie de scopuri ╚Öi buget ╚Öi apoi putem semna contractul de Optimizare cu termenii agrea╚Ťi.

Hai s─â discut─âm despre Optimizare Site

Portofoliu Optimizare Site organic─â

Portofoliu Optimizare Site: Câteva exemple de căutari în Google în care site-urile realizate de noi sunt afișate în prima pagină în Google ca rezultat al Optimizarii Site organice - avantaje: costuri de publicitate platita zero, stabilitate business prin rezultate solide pe termen lung.

Interesant? Hai s─â discut─âm despre Optimizare Site

Optimizare Site: Ce zone acoperim?

Hai s─â discut─âm!

├Ä╚Ťi propun avem o discu╚Ťie amical─â ca s─â identific─âm ├«mpreun─â cerin╚Ťele ╚Öi oportunit─â╚Ťile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o solu╚Ťie perfect─â pentru tine, proiectat─â cu un scop precis: s─â produc─â Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Optimizare Site : Pachet Complet ­čöŹ | Logic Industry┬« din 1999 - Optimizare Site, Full Service: SEO Organic+Programare+Con╚Ťinut - Experien╚Ť─â interna╚Ťional─â | Livr─âm Rezultate Reale de Business