Logic Industry®: Agenție publicitate Petrosani

Agenție publicitate Petrosani- Livrăm Rezultate Reale de Business din 1999

Agenție publicitate Petrosani cu experiență internațională: Branding, Marketing, Publicitate Online și Offline

Logic Industry oferă soluții personalizate Soluții de Identitate de Brand, Web Design for Business și Sisteme software integrate Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999. Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum AI și IoT.

Agenție publicitate Petrosani: Servicii brand și publicitate

 • Agenție Publicitate Petrosani - Servicii complete Branding(dacă nu există deja):
  Analiză și Strategie de brand, Naming, Slogan, Manual de identitate de brand, Marketing Toolkit, Design, etc.
 • Agenție Publicitate Petrosani - Servicii Online:
  Analiză, Strategie, Scopuri, Plan, Grafică, Management și optimziare campanii: Google Ads, Facebook / Instagram Ads, Bing Ads, LinkedIn, Google MyBusiness, Optimizare Site pentru optimizare costuri Ads si maximizare rezultate, Expert SEO Organic pentru reducerea costurilor de publicitate pe termen lung. Pagini de business Social Media, integrate cu site-ul si platformele de publicitate /Ads. Design grafic pentru toate materialele.
 • Agenție Publicitate Petrosani - Servicii Offline:
  Analiză, Strategie, Scopuri, Plan, Grafică - Design, Management campanii: Publicitate outdoor (panouri, stații transport în comun, etc.), tipărituri (pliante, mape, machetare pentru reviste), reclame radio, concept arhitectural și grafică pentru standuri la târguri, concept și grafică recepții (birouri, hotel, etc.), signalistică șamd. - toate realizate în cadrul unui concept unitar de brand și a unor scopuri de campanii definite punctual. Asigurăm recomandări și suport tehnic pentru tipărire, afișare, distribuire, etc.
 • Agenție Publicitate Petrosani - Servicii Adiționale:
  - Fotograf de produs, Fotograf de interior pentru elemente incluse în materialele de publicitate Petrosani
  - Prelucrare fotografii după necesitațile de publicitate (efecte, dimensiuni, optimizări, etc.)
  - Modelare 3D și animații 3D realiste - produse, interioare, clădiri
  - Colaborare / Alegere cu influenceri Instagram, Youtube, etc. pentru publicitate online
  - Editare video avansată, prelucrare video pentru necesitățile de publicitate specifice (YouTube, Site, alte canale)
  - Alte servicii complementare prin care agenția noastră vă poate maximiza rezultatele investiției în publicitate.

Hai să ne cunoaștem

Agenție publicitate Petrosani: experiență internațională

Portofoliul nostru cuprinde clienți din România, dar și din întreaga lume: Marea Britanie, SUA, Canada, Germania, Franța, Danemarca, Italia, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Din 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții pentru clienții noștri.

Agenție publicitate Petrosani: soluții complete

Clienții noștri activează în cele mai variate domenii și pentru ei am creat soluții complete: de la branding(complet), strategii de marketing, campanii Publicitate Online și Offline, concept și design grafic pentru diferite canale de comunicare, site-uri custom, soluții eCommerce, prezentări multimedia/3D/video interactive si până la soluții personalizate de integrare completă a fluxurilor de informații și operațiuni din companii prin sistemele MixCRM. Învațăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.

Agenție publicitate Petrosani: experiență îndelungată

Suntem onorați că avem clienți cu care am colaborat mulți ani și că au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi. Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții inovatoare și am evoluat continuu.
În continuare căutam colaborări cu clienți mici dar cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră atât în Branding și Publicitate, cât și pentru soluțiile Web Design Custom, Optimizare Site și MixCRM.

Avem o înțelegere globală atât a tehnologiilor, a evoluției unui Brand de la concept la maturitate, precum și a modelelor de business în sine.
În accepțiunea noastră, o soluție de succes înseamnă Rezultate Reale de Business pentru clienții noștri.

Vânzări Cotă de piață Notorietate de brand


Logic Industry® este o marcă înregistrată în Uniunea Europeană și UK.
Contactează-ne

Agentie publicitate Petrosani: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Agenție Publicitate Petrosani | Livrăm Rezultate Reale ✅ - Agenție Publicitate Petrosani | Publicitate Online și Offline: Concept, Design, Optimizare, Management, Raportare | Logic Industry®, 1999: Hai să discutăm
Subiecte similare

Specialist Google Ads