Agenție publicitate : Logic Industry® - Livram rezultate Reale din 1999

Agenție Publicitate | Publicitate Online - Offline: Propunem Strategia, Concept, Grafică, Monitorizare, Optimizare, Rezultate Reale | Hai să discutăm ✓

Nume de brand
Logic Industry oferă soluții personalizate: Soluții Complete Agentie Publicitate (Online și Offline), Branding, Design Grafic, Creare Site cu rezultate reale și Sisteme software integrate Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999.

Agenție Publicitate: Pachet Complet, Totul inclus

Vă înțelegem afacerea, clienții, concurenții și apoi vă realizăm o strategie și luptăm pentru dumneavoastră pe toate canalele: Online (Optimizare Site Web, Google Ads, Meta / Facebook / Instagram Ads, Postări Social Media, LinkedIn, Google Maps, Tripadvisor, etc - după cum este cazul), Offline (design de pliante, bannere outdoor, ambalaje, tricouri, etc.)

De ce? Oferind o soluție de Publicitate la cheie, completă, putem comunica eficient, unitar, maximizând rezultatele și minimizând costurile. Monitorizarea continuă a tuturor canalelelor este inclusă și ne permite optimizări rapide, dar și să investim resurse doar acolo unde avem rezultate.✓ Logic Industry® poate fi Departamentul dumneavoastră de Online și Marketing - facem Echipă: dumneavoastră vă ocupați de partea Operațională a firmei, iar noi ne ocupăm de tot pachetul de Marketing - Publicitate: Strategie de publicitate, Concept Campanii în funcție de oportunitățile din piață, modificare / creare Site Web (tehnic, actualizări, programare, optimizare Google / viteză, monitorizare continuă), Marketing Offline, Design grafic (pliante, sau orice materiale), Comunicare Social Media (postări, grafică, publicitate), totul în cadrul unei Strategii Unitare cu scopul de a vă crește afacerea.
Contactați-ne: hai să vedem dacă putem face echipă și să creștem împreună!

Citeste despre Externalizare Departament Online


Hai să vedem dacă putem lucra împreună - Scrie-ne pe WhatsApp

Logic Industry® este o agenție full service cu experiență internațională din 1999. Oferim servicii de Branding / Nume de Brand - Identitate Brand, Promovare / Marketing, Dezvoltare Site Custom, Optimizare SEO Expert, Sisteme integrate MixCRM de management al firmei și clienților.
Logic Industry® are birouri România (SRL din 1999) și Londra-UK (LTD din 2013) și folosesc aceleași resurse de creativitate pentru a oferi o gamă complexă de servicii Businesss2Business.

Agenție publicitate: Servicii brand și publicitate complete, la cheie

 • Agenție Publicitate

  Publicitate Online

  Primul pas: Analiză piață și analiză de afacere, viziune de dezvoltare pe termen mediu și lung, Strategie de publicitate /branding, Scopuri acțiune publicitate, Creare Plan, Grafică, Management, monitorizare și optimizare continuă campanii publicitate:
  ⦿ Google Ads, Facebook / Instagram Ads, Bing Ads, LinkedIn, Google MyBusiness - servicii complete creare, monitorizare, ajustare continuă
  ⦿ Optimizare Publicitate Google Ads pentru reducere buget Publicitate plătită Ads și maximizare rezultate, evitarea clickurilor care nu produc rezultate
  ⦿ Expert Optimizare site SEO Organic pentru reducerea costurilor de publicitate pe termen lung
  ⦿ Pagini de business Social Media, integrate cu site-ul si platformele de publicitate /Ads: Facebook, Instagram, LinkedIn, etc.
  ⦿ Postări continue pe diferite canale, conform strategiei de comunicare
  ⦿ Creare conținut text, mesaje, prelucrare imagini și video
  ⦿ Design grafic pentru toate materialele
  ⦿ Programare avansată și optimizări pentru orice necesități ale site-ului web
 • Agenție Publicitate

  Publicitate Offline

  ⦿ Analiză, Strategie, Scopuri, Plan, Grafică - Design, Management și ajustare continuă campanii publicitate
  ⦿ Publicitate outdoor (panouri, stații transport în comun, etc.), tipărituri (pliante, mape, machetare pentru reviste), reclame radio, concept arhitectural și grafică pentru standuri la târguri, concept și grafică recepții (birouri, hotel, etc.), signalistică șamd. - toate realizate în cadrul unui concept unitar de brand și a unor scopuri de campanii definite punctual.
  ⦿ Asigurăm soluții de publicitate la cheie, cercetare, recomandări și suport tehnic pentru tipărire, producție publicitate locală, afișare, distribuire, etc.
 • Agenție Publicitate

  Oferim Servicii complete Branding (pentru un brand nou de produs sau serviciu)

  ⦿ Analiză, Viziune și Strategie de brand, Creare Nume de brand, Creare Logo, Slogan, Manual de identitate de brand / Identitate vizuală brand, Marketing Toolkit, Design Grafic, etc.
  ⦿ În orice acțiune de publicitate este important să existe o componentă de brand, unitară, care să pună în valoare valorile brandului, să respecte identitatea vizuală a brandului și să construiască o identitate unitară, bine definită a brandului, pe termen lung.
  ⦿ Ca agenție publicitate , orice comunicare de marketing o facem atât pentru rezultate imediate, cât și strategice, pe termen lung - cu efect cumulativ.
 • Agenție Publicitate

  Servicii Adiționale

  Oferim soluții de publicitate complete / la cheie prin colaborările pe care le avem cu tipografii, parteneri producție publicitara, fotografie, voiceover, filmări, etc.
  ⦿ Tipografie: Design grafic + Producție pliante, mape, carți de vizită, alte tipărituri și promoționale
  ⦿ Producție publicitară: Design grafic + Casete luminoase, mesh, colantări mașini, etc.
  ⦿ Fotograf de produs, Fotograf de interior pentru elemente incluse în materialele de publicitate
  ⦿ Prelucrare fotografii după necesitațile de publicitate (efecte, dimensiuni, optimizări, etc.)
  ⦿ Modelare 3D, randări și animații 3D realiste - produse, interioare, clădiri
  ⦿ Colaborare cu influenceri sau canale de nișă pe Instagram, Youtube, etc. pentru publicitate online
  ⦿ Filmare și Editare video avansată, prelucrare video pentru necesitățile de publicitate specifice (YouTube, Site, TV, alte canale)
  ⦿ Colaborăm cu o agenție de modeling experimentată pentru modele fashion, prezentare produs sau companie, alte tipuri de publicitate
  ⦿ Alte servicii complementare prin care agenția noastră vă poate maximiza rezultatele investiției în publicitate.

Agenție publicitate: experiență internațională

Portofoliul nostru cuprinde clienți din România, dar și din întreaga lume: Marea Britanie, SUA, Canada, Germania, Franța, Danemarca, Italia, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Din 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții pentru clienții noștri.

Agenție publicitate: soluții complete

Clienții noștri activează în cele mai variate domenii și pentru ei am creat soluții complete: de la branding(complet), strategii de marketing, campanii Publicitate Online și Offline, concept și design grafic pentru diferite canale de comunicare, site-uri custom, soluții eCommerce, prezentări multimedia/3D/video interactive si până la soluții personalizate de integrare completă a fluxurilor de informații și operațiuni din companii prin sistemele MixCRM. Învațăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.

Agenție publicitate: experiență îndelungată

Suntem onorați că avem clienți cu care am colaborat mulți ani și că au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi. Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții inovatoare și am evoluat continuu.
În continuare căutam colaborări cu clienți mici dar cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră atât în Branding și Publicitate, cât și pentru soluțiile Web Design Custom, Optimizare Site și MixCRM.

Avem o înțelegere globală atât a tehnologiilor, a evoluției unui Brand de la concept la maturitate, precum și a modelelor de business în sine.
Agentie publicitate de succes înseamnă Rezultate Reale de Business pentru clienții noștri.

Vânzări Cotă de piață Notorietate de brand


Logic Industry® este o marcă înregistrată în Uniunea Europeană și UK.

Agentie publicitate: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Agenție Publicitate: Totul inclus | Livrăm Rezultate Reale din 1999 - Agenție Publicitate | Publicitate Online - Offline: Propunem Strategia, Concept, Grafică, Monitorizare, Optimizare, Rezultate Reale | Hai să discutăm ✓