SalesForce Romania: Soluții CRM la cheie | prin Logic Industry®

SalesForce Romania: Implementare CRM ✓ Configurare SalesForce CRM, Integrări, Dezvoltare, Suport | SalesForce: Excelență Internațională din 1999: Hai să discutăm

Logic Industry® - Excelență Internațională din 1999 | Oferim servicii implementare CRM SalesForce Romania, cu Rezultate Reale de Business.

SalesForce România: Implementare CRM, Dezvoltare, Suport prin Logic Industry® (Romania & UK)

Avantajele SalesForce

Platforma SalesForce este un sistem CRM puternic de gestionare a relațiilor cu clienții, dar și de integrare a unor fluxuri interne. Printre avantajele SalesForce se numără: optimizarea eficienței operaționale, centralizarea datelor despre clienți și integrarea operațională între între departamente. O soluție de Implementare SalesForce România poate aduce aceste avantaje pentru firmă / organizație.

Utilitatea Salesforce

Salesforce este o platformă ce permite o varietate de funcționalități, de la managementul clienților, al vânzărilor și până la call center și suport tehnic. Vă putem proiecta și implementa o soluție SalesForce în România, cu care veți putea administra eficient relația cu clienții și îmbunătăți relaționarea cu ei.

SalesForce Romania: Serviciile noastre de Proiectare, Implementare, Dezvoltare și Suport

Logic Industry® oferă servicii Salesforce România, inclusiv consultanță, implementare, personalizare, integrare și mentenanță după implementare. Echipa noastră specializată, cu experiență în ecosistemul SalesForce și cu Suport Tehnic solid va evalua, proiecta și implementa o soluție Salesforce România, cu o implementare rapidă și care să furnizeze beneficii reale de business.

SalesForce Romania: Consultanță personalizată

În cadrul serviciilor noastre de implementare SalesForce România, începem cu o evaluare personalizată, cu consiliere legată de structură și funcționalitățile necesare. Odată definite nevoile, fluxurile și obiectivele afacerii tale putem implementa o soluție Salesforce Romania care se potrivește perfect cu cerințele și necesitățile tale.

SalesForce Romania: Customizare - personalizare

Fiecare companie (fiecare organizație) are necesități și fluxuri personalizate, care funcționează deja și care au fost optimizate de-a lungul timpului. Soluția personalizată Salesforce România va porni de la aceste. Soluția de Implementare Salesforce România include evaluarea inițială, configurarea fluxurilor de lucru, a rapoartelor și tablourilor de bord pentru a-ți oferi control complet asupra operațiunilor tale.

Interconectare SalesForce cu Sisteme terțe

Un avantaj major al platformei SalesForce este capacitatea de a realiza interconectări cu alte sisteme software / platforme (de la platforme de marketing, notificări SMS sau email, până la sisteme ERP). Vom evalua oportunitatea de a realiza astfeo de integrări atât în etapa inițială de proiectare și dezvoltare a unei soluții SalesForce România, precum și ulterior, pe măsură ce utilizarea sistemului crește și identificăm alte oportunități.

Mentenanță, Dezvoltare și Suport Salesforce după implementare

Succesul unei soluții Salesforce România poate fi cuantificat prin fluența informațiilor, elocvența rapoartelor, prin automatizările proiectate inițial și prin timpul economisit pe toate palierele de operare. Însă, odată ce începe să fie utilizat, platforma SalesForce poate oferi noi oportunități, fie prin upgrade-urile sistemului (precum AI-ul generativ Einstein, apărut recent), fie prin identificarea unor noi autmatizări, optimizarea unor fluxuri existente, etc.
După configurarea inițială îți oferim suport continuu pentru a te ajuta să maximizezi beneficiile utilizării soluției Salesforce.

SalesForce Romania: Cum începem integrarea? Evaluare inițială

Hai să ne cunoaștem! Pentru proiectarea unei soluții Salesforce România care să te ajute efectiv în afacere, este o evaluare inițială companiei tale. Vom colabora îndeaproape pentru a înțelege fluxurile informaționale, procesele, automatizările și vom realiza un proiect inițial ce va conține toate specificațiile, prețul și termenul de livrare - Scrie-ne!

SalesForce Romania: Cum arată proiectul?

După evaluarea inițială, care poate dura de la câteva zile la câteva săptămâni, vom pregăti un plan detaliat de implementare SalesForce. Acest plan include detaliile legate de fluxuri, roluri / utilizatori, drepturi, automatizări, integrări, etc, pentru a acoperi toate aspectele pentru o implementare Salesforce România de succes.

SalesForce: Preț

Pe baza proiectului pe care îl vom discuta împreună va rezulta și oferta dePreț pentru soluția Salesforce România, configurată pe necesitățile firmei tale. Oferta de Preț Salesforce va conține defalcat atât partea de configurare, dezvoltare, integrare cu alte aplicații, dar și consiliere pentru licențele SalesForce Romanianecesare aplicației tale.

.

Training - Instruire SalesForce

Un aspect esențial al unei soluții Salesforce România de după configurare este instruirea echipei. Oferta Salesforce va cuprinde și sesiuni de instruire pe fiecare rol pentru a te asigura că toți operatorii înțeleg și pot exploata la maximum platforma SalesForce CRM și să beneficieze de toate funcționalitățile acesteia.

Lansare și testare

Înainte de lansarea finală, realizăm teste riguroase sau chiar activări parțiale, în etape, pentru a ne asigura că totul funcționează conform necesităților. Acest pas critic în configurarea unei soluții SalesForce România pe necesitățile companiei tale ajută la identificarea și rezolvarea eventualelor probleme înainte ca sistemul să fie implementat complet și firma ta să migreze complet de la vechile soluții la platforma SalesForce.

Mentenanță, Monitorizare, Upgrade, Optimizare SalesForce

Odată cu lansarea sistemului SalesForce creat pentru tine, vom monitoriza performanța acestuia și vom asigura suport, upgrade-uri și optimizări / ameliorări ale performanțelor (tehnice sau de business). O soluție de implementare SalesForce România creată de noi include revizuiri periodice pentru a asigura că platforma continuă să îndeplinească nevoile afacerii tale.

SalesForce Romania: Dezvoltare ulterioară

Odată lansată soluția, vă suntem alături pentru orice solicitări probleme. Având în vedere feedback-ul utilizatorilor în utilizarea curentă, putem îmbunătăți constant platforma. O soluție implementată de Logic Industry® Salesforce România este un proces dinamic care evoluează odată cu afacerea ta, asigurându-ne că întotdeauna beneficiezi de cele mai bune practici și tehnologii.

Câteva informații despre Salesforce

Ecosistemul Salesforce este utilizat de peste sute de mii de companii la nivel global, fiind (unul dintre) cele mai utilizate CRM-uri, îndeosebi în cadrul companiilor mari.

Salesforce și inovațiile AI

Salesforce este cunoscută pentru inovațiile sale constante. De exemplu, Salesforce Einstein aduce inteligență artificială în CRM, permițând analiză predictivă și recomandări inteligente. Implementarea acestora în cadrul implementare Salesforce România poate aduce un avantaj competitiv semnificativ.

SalesForce Romania: Aplicațiile din AppExchange

Ecosistemul Salesforce include mii de aplicații disponibile în AppExchange, marketplace-ul oficial. Aceste aplicații pot extinde funcționalitatea platformei configurate pentru tine pentru a se potrivi unor necesități sau oportunități specifice. Prin colaborarea cu noi pentru implementarea unei soluțiiSalesforce România, poți accesa astfel de resurse pentru a ameliora performanța companiei.

Certificări Salesforce

Salesforce oferă o gamă variată de certificări, pentru ca echipa ta să beneficieze de cele mai bune practici și cunoștințe. Echipa noastră de implementare Salesforce România include specialiști certificați pentru a garanta o comfigurare și dezvoltare SalesForce de succes.

Impactul global al Salesforce

Salesforce are un impact semnificativ în întreaga lume, fiind un lider în inițiativele de responsabilitate socială corporativă. Compania a introdus modelul 1-1-1, donând 1% din profituri, 1% din produsele sale și 1% din timpul angajaților pentru cauze sociale. Acest angajament reflectă valorile pe care le aducem și noi în cadrul implementare Salesforce România.

SalesForce Romania: Hai să discutăm!

Hai să ne cunoaștem! Să începem o discuție de evaluare a necesităților tale pornind de la modul de lucru actual. Pe baza acestei discuții îți vom propune un proiect de implementare Salesforce pe necesitățile și oportunitățile tale. Oferta SalesForce va fi conține specificațiile concrete, preț și termen de implementare.

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!SalesForce Romania: Soluții CRM la cheie | prin Logic Industry® - SalesForce Romania: Implementare CRM ✓ Configurare SalesForce CRM, Integrări, Dezvoltare, Suport | SalesForce: Excelență Internațională din 1999: Hai să discutăm