Digitalizare: Creare Soft cu Rezultate Reale de Business | Logic Industry®

Digitalizare: Creare Soft pe Fluxul, Procesele și Necesitățile Tale ✓ CRM ✓ Dezvoltare Web Custom | Excelență internațională din 1999 - Oferta Digitalizare

Logic Industry oferă soluții Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale, construite pe fluxul specific de informații, pe procesele și necesitățile de automatizare a proceselor, alertare și raportare specifice ale afacerii dumneavoastră, inclusiv integrari avansate cu site-uri web sau aplicații terțe.

Soluțiile Logic Industry sunt create să Livreze Rezultate Reale de Business, chiar dacă tehnologiile software pentru Digitalizare pe care le oferim acoperă un spectru larg, precum:
✓ Dezvoltare CRM Custom sau Implementare CRM (pentru o varietate de domenii: imobiliare, turism, distribuție, digitalizare vânzări, servicii, instituții, etc), inclusiv training și suport tehnic
✓ Tehnologii Web (site-uri custom, magazine online, portaluri, platforme web complex)
✓ Soluții dezvoltare AI integrate cu platformele de mai sus sau dezvoltare custom / personalizată
✓ Soluții IoT (pe o varietate de platforme)
Platforma Digitalizare CRM Custom MixCRM, dezvoltată de noi continuu timp de peste 15 ani într-o varietate de domenii, este configurabilă și poate fi dezvoltată pe necesitățile oricărui business.
Interfața și arhitectura generală sunt gândite pe o utilizare cât mai ușoară, oricât de complexă ar fi aplicația finală.
Platforma MixCRM - Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale dezvoltată de noi a fost implementată cu succes de-a lungul timpului atât în companii și organizații mici, precum și în companii naționale precum Altex România sau internaționale (sistem de brokeraj de yachturi la nivel european-internațional, construcții, imobiliare, etc). Variantele Light ale sistemelor Digitalizare CRM Custom sunt incluse în multe dintre site-urile custom create de noi pentru managementul clientilor, cererilor / comenzilor. Pe platforma de Digitalizare MixCRM, actualizată continuu, am construit soluții pentru domenii specifice: CRM Vânzări, CRM Imobiliare, CRM Distribuție, CRM comenzi online, etc.Oferim excelență internațională în Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale din 1999. Studiem, experimentăm, inventăm și dezvoltăm continuu pentru a oferi soluții cu cele mai avansate tehnologii care să vă livreze Rezultate Reale de Business. Scrie-ne: Hai să discutăm despre Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale!

Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale: Cum începem?

Prima etapă în dezvoltarea unui sistem Digitalizare este să facem o evaluare a:
✓ Fluxurilor de informații interne din firmă / organizația dumneavoastră
✓ Analiza interacțiunilor dintre companie și clienți și parteneri (telefoane, newslettere, alerte, mesaje, etc) pe diferite canale
✓ Analiza interacțiunilor în interiorul companiei la diverse niveluri și roluri (vânzări, management, etc)
✓ Analiza Rapoartelor Necesare (sau oportune) la nivel de top și middle management și la nivel de operatori - în specificațiile de dezvoltare Soft Digitalizare vă vom propune și noi, din experiența noastră, diferite rapoarte și funcții ce vă pot aduce valoare (automatizări, optimizări, control, alerte) în afacere
✓ Analiza activității în prezent (vom analiza ce folosiți acum: fișiere Excel, Agende scrise, flux de emailuri, mesaje, etc)
✓ Analiza aplicațiilor pe care le folosiți acum pentru a identifica ce oportunități de integrare ale acestui soft Digitalizare cu respectivele aplicații terțe (notificări SMS, plăți online, portaluri, etc.)
✓ Vom analiza necesitățile, oportunitățile, solicitările și specificațiile exprese, vom discuta limitările pe care le aveți acum
✓ Vom discuta viziunea de dezvoltare a companiei / organizației pe termen lung, astfel încat sistemul Digitalizare să fie scalabil și să vă ajute efectiv pe termen lung.

Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale: Vă facem Proiectul

Este mai simplu să corectați proiectul nostru pentru Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale decât să îl concepeți dumneavoastră, deoarece noi avem mai multă experiență. Pe baza evaluării inițiale și a experienței noastre și vă vom propune Proiectul de Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale:

✓ Funcții generale ale platformei Digitalizare CRM Custom, Fluxurile de informații și modul în care vă ajută efectiv în optimizarea afacerii în relația cu clienții sau în interiorul companiei.
✓ Informațiile disponibile pentru fiecare categorie de operator și funcțiile de operare (administrator, vânzări, operator, manageri cu diferite atribuții, HR, PR, etc)
✓ Vom detalia Module și Fluxuri specifice, de exemplu: Managementul clienților începând de la primul contact/lead/client nou - până la vânzare și revânzare, încărcarea unor date din teren ce pot fi editate și validate de un cont de suport vânzări, etc. Procesul de Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale poate implica rafinări ale acestor module și fluxuri, pe măsură ce intrăm în detalii și venim cu propuneri.
✓ Funcții generale precum funcție de căutare a unui client sau comenzi după diferite date (mail, telefon, nume, social media, etc), notițe rapide, înregistrare clienți și comenzi noi din diferite surse (site web, telefon, email / WhatsApp, întâlniri cu agenții de vânzări sau suport tehnic, etc.). Procesul de Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale implică identificarea oportunităților de a face activitatea cât mai rapidă și intuitivă.
✓ Integrare a acestui CRM Custom cu aplicații sau site-uri terțe pe care le folosiți în mod uzual (site-ul web propriu de unde preluați lead-uri / clienți / cereri, portaluri pentru HR sau portaluri specifice industriei, integrare cu platforme de Advertising / Marketing sau Social Media, aplicații financiare, etc. Anumite funcții pot fi dezvoltate și integrate în procesul de Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale, precum: ofertare din CRM (PDF / transmitere email), facturare, înregistrare plăți, transmitere SMS / newsletter, șamd.
✓ Automatizări (generare de notificări și documente automat, transmiterea informațiilor și activarea unor procese, automatizarea uno apoarte, șamd). Automatizările din platforma MixCRM - Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale au ca scop reducerea timpului alocat de angajați și colaboratori în realizarea unor sarcini și reducerea erorilor umane.
✓ Principii legate de ergonomia Interfeței și rapiditate în operare. Procesul de Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale implică proiectarea unor machete de interfață pe care puteți testa diferite funcții pentru a înțelege ergonomia deosebită oferită de platforma noastră.
✓ Securitate complexă: Operând cu date importante, confidențiale din cadrul firmei, dar și cu date personale (ale clienților, operatorilor și prospecților), soluția de Digitalizare MixCRM custom este construită pentru o securitate sporită, atât la nivel de arhitectură, implementare tenhică, precum și la nivelul de separare a rolurilor operatorilor. În procesul de Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale suntem conștienți de fluctuațiile inerente de personal și riscul unor scurgeri de date, de aceea încercăm să le prevenim și să putem documenta eventualele incidente. Ca exemple de abordare: nu afișăm lista completă de clienți unui agent de vânzări - ceea ce este o soluție importantă în a proteja resursele critice precum listele de clienți și comenzi ale unei firme), autentificarea poate fi limitată doar de la anumite IP-uri sau doar într-un anumit interval orar, există un modul inteligent de detectare a riscurilor și se pot transmite alerte sau bloca conturi și acțiuni în CRM-ul Custom, etc.

Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale: Finanțări europene

Avem colaboratori care vă pot ajuta cu crearea și depunerea proiectelor de Digitalizare cu finanțare europeană sau națională. Scrieți-ne și vă putem face recomandări avizate și să vă oferim cea mai bună soluție, în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Oferta Digitalizare

Pentru Oferta Digitalizare, contactați-ne. Vom discuta necesitățile dumenavoastră și revenim rapid cu o ofertă personalizată, în funcție de specificul afacerii și a scopurilor de business pe care vi le doriți.

Hai să îți facem un proiect Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale Creare CRM Personalizat

Digitalizare - Creare Soft pe necesitățile tale: Ce zone acoperim?Disclaimer: Google®, Facebook® Bing® Yahoo®, Microsoft®, YouTube® sunt mărci înregistrate care aparțin proprietarilor respectivi, iar Logic Industry® nu are nicio asociere cu ele cu excepția specializărilor/certificărilor pe care le-am obținut de-a lungul timpului pentru diferite servicii, produse și cursuri oferite de aceștia.

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Digitalizare: Creare Soft cu Rezultate Reale de Business | Logic Industry® - Digitalizare: Creare Soft pe Fluxul, Procesele și Necesitățile Tale ✓ CRM ✓ Dezvoltare Web Custom | Excelență internațională din 1999 - Oferta Digitalizare