Reclama Google

Specialist Reclama Google | Servicii la cheie Reclama Google - Livrăm Rezultate Reale de Business | Logic Industry®: Cere Oferta Reclama

Cu o experiență internațională de peste 25 de ani în colaborări cu companii din cele mai variate domenii de activitate, oferim servicii prin care să maximizăm Rezultatele investiției dumneavoastră în Reclama Google pentru:
- Maximizarea Rezultatelor (cresterea numărului și calității cererilor de ofertă sau a achizițiilor de produse și servicii din reclama Google)
- Reducerea Costurilor de Reclama Google prin monitorizarea și excluderea cuvintelor cheie negative (care nu produc rezultate), prin filtrarea termenilor care produc cheltuieli fără a aduce beneficii, prin monitorizare și ajustări continue ale targetului vizat
- Monitorizarea constantă a concurenței
- Monitorizarea și ajustarea campaniilor dumneavoastră de reclamă Google în funcție de comportamentul vizitatorilor de pe site
- Optimizarea site-ului prin programare, design sau setări pentru reducerea costurilor și creșterea vânzărilor

Ca agenție full-service avem experiența și resursele necesare pentru a maximiza Rezultatele Reale de Business.
Cere oferta Reclamă Google!

Reclama Google: Servicii

  • Evaluarea inițială a pieței online și a business-ului pentru a înțelege necesitățile și oportunitățile Reclama Google pentru afacerea dumneavoastră
  • Stabilirea unei strategii de marketing pe termen lung pentru afacere și a componentei de Reclama Google
  • Stabilirea obiectivelor campaniilor de Reclama Google - atât cereri de ofertă, vânzări, parteneriate cât și componenta de brand
  • Setarea inițială a campaniilor Reclama Google
  • Cercetare și analiză Cuvinte cheie - Keyword Research, Keyword Analysis
  • Integrarea Campaniilor Reclama Google cu sistemele de monitorizare a performanțelor - Google Analytics, Google Search Console, etc.
  • Optimizare continuă pentru a maximiza performanțele campaniilor Reclama Google
  • Raportare regulată, discuții, recomandări și alerte către persoanele de decizie pentru a înțelege și îmbunătăți impactul de Business al campaniilor

Reclama Google: Hai să discutăm!

Reclama Google: Optimizare site web

Avem resursele necesare și experiență îndelungată în crearea site-urilor custom și a optimizării SEO organice.
Prin urmare, pentru reducerea bugetului de reclama plătită prin serviciul Reclama Google, vă putem face îmbunătățiri ale site-ului, atât din punct de vedere al programării, designului, a conținutului, cât și al optimizării SEO și a altor parametri tehnici relevanți pentru maximizarea rezultatelor de business (viteză, recomandări de bune practici, etc.)

Preț Reclama Google

Prețul serviciilor Reclama Google este compus din:
- Prețul de evaluare inițială (studiul de piață, evaluare inițială concurență, cuvinte cheie, cuvinte negative, rapoarte diverse, etc.)
- Prețul de setare inițială a campaniei Reclama Google: Setari generale campanie, creare reclama Google, setări complexe audiență (target), setări cuvinte cheie - și excepții, setări site, etc. La setări inițiale vă putem oferta distinct recomandările de modificări inițiale asupra site-ului web pentru reducerea costurilor de publicitate și îmbunătățirea optimizarii organice ce reduce costurile de reclama Google plătită.
- Prețul de administrare al campaniei Reclama Google (management, optimizare reclama, ajustare continuă reclama pentru maximizarea rezultatelor și minimizarea costurilor - filtrare clickuri inutile după diferite criterii ce pot consuma bugetul rapid, fără a oferi rezultate). Aici poate intra și optimizarea site-ului (conținut, structură, pentru maximizarea rezultatelor)
- Bonusuri de succes: Putem stabili în anumite cazuri bonusuri de succes pentru atingerea unor obiective (vânzări efective, trafic, cereri / lead-uri, șamd.). Prețul serviciilor Reclama Google este legat exclusiv de rezultatele pe care le oferim, de timpul și resursele alocate și de experiența noastră.
La Logic Industry® NU lucrăm cu procent din bugetul dumneavoastră pentru că nu considerăm fair-play această practică.

Reclama Google: Ofertă specială!


Pachetul Reclama Google: Plata la Rezultate

Acest pachet este disponibil pentru contractele Reclama Google în care putem agrea un set clar de rezultate ce pot fi infuențate de performanța noastră.
Exemple: Generarea de cereri de ofertă (lead-uri), generarea de vânzări efective, generarea de trafic, etc. Pachetul Reclama Google: Plata la Rezultate este o investiție pe care ne-o asumăm cu clienții cu care avem un istoric de colaborare fair-play și unde putem avea control asupra rezultatelor. Dacă începem colaborare nouă vom discuta aceste oportunități și chiar dacă începem cu un pachet standard putem trece în scurt timp pe pachetul Reclama Google - Plata la Rezultate.

Hai să discutăm!

Reclama Google: Optimizare SEO Organică = Reducere cost reclamă Google

Pentru a reduce costurile dumneavoastră pe termen lung vă recomandăm o optimizare Google Organică a site-ului.
Folosind experiența importantă pe care o vom avea cu campaniile dumneavoastră, cu comportamentul publicului, cu concurența, rapoartele Google Anlytics, etc, putem realiza o optimizare SEO Organică ce vă poziționează foarte bine in Google fără reclame plătite (Reclama Google).
Mai multe detalii aici: Optimizare site Optimizare SEO

Hai să discutăm despre Reclama Google și să vedem dacă putem lucra împreună

Hai să discutăm!

Reclama Google: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Reclama Google | Maximizăm Rezultatele, Reducem Bugetul - Specialist Reclama Google | Servicii la cheie Reclama Google - Livrăm Rezultate Reale de Business | Logic Industry®: Cere Oferta Reclama