Agenție Google Ads

Agenție Google Ads | Google Ads la cheie: Maximizare Rezultate Reale, Minimizare Buget, Reducere Clickuri și Costuri Nedorite ✓ Scrie-ne pe WApp ✓

Logic Industry® este Agenție Google Ads oferind servicii de Creare și Optimizare campanii Google Ads pentru Maximizarea rezultatelor de Business, cu Minimizarea Bugetului și Reducerea Cheltuielilor / Costurilor pentru clickuri nedorite.

În plus, optimizăm site-ul și îl integrăm cu Google Ads și alte canale de Marketing Online sau Offline cu scopul de a vă ajuta în obținerea de rezultate reale.

Ca agenție full-service cu experiență internațională din 1999, avem înțelegerea și resursele necesare pentru a vă oferi o soluție la cheie de a maximiza Rezultatele Reale de Business.

Agenție Google Ads: Recomandare - Pachet la cheie, totul inclus

Ca Agenție Google Ads putem să vă oferim o soluție la cheie.

Ce spuneți însă de a externaliza complet Marketingul online, să venim noi cu Idei Noi de promovare, la Google Ads, Postări Social Media, Programare avansată pentru site, Publicitate plătită în Fb, Insta, LinkedIn, Design grafic pentru pliante, postări, tipărituri, Prelucrare video, foto, Creare de texte pentru site sau social media, hashtaguri, etc. într-o gândire unitară, cu un scop clar, cu totul inclus?

Dumneavoastră vă ocupați de partea operațională a business-ului, noi ne ocupăm de restul, ca un departament cu toate resursele necesare (experiență, licențe, etc.) lucrând part - time pentru dumneavoastră, doar când aveți nevoie.

Un astfel de pachet are un preț rezonabil, adaptat pe dimensiunea firmei, necesitățile pe care le aveți și cu rezultatele pe care le putem livra.
Scrie-ne pe WhatsApp sau sună ca să ne sfătuim.

Agenție Google Ads: Servicii

Ca Agenție Google Ads înțelegem că acesta este doar unul dintre canalele și mijloacele de promovare ale companiei și că scopul final este să aveți rezultate. De aceea, putem să vă oferim o soluție cu totul inclus.

De exemplu:
- Google Ads trebuie integrat cu cu site-ul folosind diverse instrumente și tehnologii ce permit urmărirea conversiilor din clickuri plătite în clienți reali. Putem apoi modifica campaniile Google Ads și site-ul pentru a maximiza rezultatele.
- Site-ul web trebuie să fie suficient de bine făcut astfel încât clienții care dau click în Google Ads să ajungă în site pe o pagină prietenoasă, care să îi convingă să cumpere sau să vă sune.
Pagină prietenoasă înseamnă, printre altele: O pagină care se încarcă rapid, care are mijloace de contact sau de achiziționare ușor vizibile, un aspect general aerisit care să ofere clar ce caută clientul - altfel veți plăti un click și clientul nu vă va contacta.

Agenție Google Ads : ce este inclus
  • Evaluarea inițială a pieței online, a produselor, serviciilor și a business-ului în general pentru a înțelege necesitățile și oportunitățile Google Ads pentru afacerea dumneavoastră - ce vă trebuie
  • Stabilim o strategie de marketing pe termen lung pentru business pe diferite canale și a componentei de Google Ads
  • Stabilirea scopurilor campaniilor Google Ads - vânzări efective, cât și componenta de brand
  • Configurarea inițială a campaniilor Google Ads
  • Cercetare și analiză Cuvinte cheie potrivite, exprimări și variante folosite de clienți și concurenți
  • Integrare Campanii Google Ads și site web cu sistemele de monitorizare a performanțelor - Google Analytics, Google Search Console, etc.
  • Ajustări continue, Optimizarea Regulată pentru a maximiza performanțele campaniilor Google Ads
  • Ca Agenție Google Ads cu experiență, Avem Soluții pentru Reducerea Clickurilor Nedorite - Abuzive din Google Ads prin tehnici complexe și monitorizare atentă pentru a evita cheltuirea bugetului pe clickurile date de concurenți sau clienți irelevanți.
  • Raportare regulată, discuții cu managementul pentru a înțelege și îmbunătăți impactul de Business al campaniilor Google Ads.

Hai să discutăm!

Agenție Google Ads: Optimizare site pentru Google Ads

Ca agenție full-service - Agenție Google Ads avem resursele necesare și experiență de peste 23 de ani în crearea site-urilor custom și a optimizării SEO organice.
Prin urmare, pentru Reducerea costurilor de publicitate plătită prin serviciul Agenție Google Ads, vă putem face optimizări ale site-ului, atât din punct de vedere al conținutului, cât și al optimizării SEO sau a altor aspecte tehnice relevante pentru maximizarea rezultatelor de business (viteză, recomandări de bune practici, alinierea la standarde, etc.). Pe termen mediu și lung, Optimizarea Organică (SEO) aduce beneficii majore pentru că reduceți costul de publicitate plătită. Hai să discutăm despre un pachet complet Agenție Google Ads + Optimizare Organica (SEO)

Agenție Google Ads: Preț

Lucrăm cu prețuri rezonabile, proporționale cu dimensiunea firmei, necesitățile pe care le aveți și cu rezultatele pe care le putem livra.

Prețul pentru serviciile de Agenție Google Ads este compus din:
- Preț de evaluare inițială (studiul de piață, evaluare inițială concurență, cuvinte cheie, cuvinte negative, rapoarte diverse, etc.)
- Prețul de configurare inițială a campaniei Google Ads: Creare campanii, creare anunțuri, setări complexe clienți vizați (target, zonă geografică, vârstă, gen, etc), setări cuvinte cheie, setări necesare pentru a avea un site "bun", etc.
La setări inițiale vă putem oferta distinct recomandările de modificări inițiale asupra site-ului pentru reducerea costurilor de publicitate și optimizare organică.
- Preț de administrare a campaniei Google Ads (management, optimizare Ads, ajustare continuă pentru maximizarea rezultatelor și minimizarea costurilor - filtrare clickuri inutile după diferite criterii ce pot consuma bugetul rapid, fără a oferi rezultate). Aici poate intra și optimizarea site-ului (conținut, structură, pentru maximizarea rezultatelor)
- Bonusuri de succes: Putem stabili în anumite cazuri bonusuri de succes pentru atingerea unor obiective (vânzări efective, trafic, cereri / lead-uri, șamd.). Pentru că suntem p Agenție Google Ads care livrează rezultate reale de business. Prețul serviciilor de Agenție Google Ads este legat doar de rezultatele pe care le oferim, de timpul, resursele necesare și de experiența noastră.
La Logic Industry® NU lucrăm cu procent din bugetul dumneavoastră pentru că nu considerăm fair-play această practică.

Pachetul Agenție Google Ads: Plata la Rezultate

Acest pachet este disponibil pentru contractele Agenție Google Ads în care putem agrea un set clar de rezultate ce pot fi infuențate de performanța noastră.
Exemple: Generarea de cereri de ofertă (lead-uri), generarea de vânzări efective, generarea de trafic, etc. Pachetul Agenție Google Ads: Plata la Rezultate este o investiție pe care ne-o asumăm cu clienții cu care avem un istoric de colaborare fair-play și unde putem avea control asupra rezultatelor. Dacă începem colaborare nouă vom discuta aceste oportunități și chiar dacă începem cu un pachet standard putem trece în scurt timp pe pachetul de Agenție Google Ads cu Plata la Rezultate.

Hai să discutăm!

Agenție Google Ads: Reducere buget pe termen lung

Pentru a reduce costurile pe termen lung cu Google Ads vă recomandăm o optimizare Google Organică a site-ului.
Folosind experiența pe care o vom obține cu campaniile Google Ads, cu rezultatele, și toate instrumentele de monitorizare, putem realiza o optimizare SEO Organică ce vă poziționează foarte bine in Google fără reclame plătite (Google Ads).
Mai multe detalii aici: Optimizare site Optimizare SEO

Ce zici de o discuție cu un Agenție Google Ads ca să vedem dacă putem lucra împreună?

Hai să discutăm!

Agenție Google Ads: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!







Agenție Google Ads | Logic Industry®: Excelență internațională din 1999 - Agenție Google Ads | Google Ads la cheie: Maximizare Rezultate Reale, Minimizare Buget, Reducere Clickuri și Costuri Nedorite ✓ Scrie-ne pe WApp ✓