Specialist Google Ads

Logic Industry® este Specialist Google Ads oferind servicii de Management Google Ads. Ca agenție full-service avem experiența și resursele necesare pentru a maximiza Rezultatele Reale de Business.

Specialist Google Ads: Servicii

  • Evaluarea inițială a pieței online și a business-ului pentru a înțelege necesitățile și oportunitățile Google Ads pentru afacerea dumneavoastră
  • Stabilirea unei strategii de marketing pe termen lung pentru business și a componentei de Google Ads
  • Stabilirea obiectivelor campaniilor Google Ads - atât vânzări, cât și componenta de brand
  • Setarea inițială a campaniilor Google Ads
  • Cercetare și analiză Cuvinte cheie - Keyword Research, Keyword Analysis
  • Integrare Campanii Google Ads cu sistemele de monitorizare a performanțelor - Google Analytics, Google Search Console, etc.
  • Optimizare Regulată pentru a maximiza performanțele campaniilor Google Ads
  • Raportare regulată, discuții cu managementul pentru a înțelege și îmbunătăți impactul de Business al campaniilor
  • Campanii de marketing proactiv

Hai să discutăm!

Specialist Google Ads: Optimizare site pentru Google Ads

Avem resursele necesare și experiență îndelungată în crearea site-urilor custom și a optimizării SEO organice.
Prin urmare, pentru reducerea costurilor de publicitate plătită prin serviciul Specialist Google Ads, vă putem face ajustări ale site-ului, atât din punct de vedere al conținutului, cât și al optimizării SEO și a altor parametri tehnici relevanți pentru maximizarea rezultatelor de business (viteză, recomandări de bune practici, alinierea la standarde, etc.)

Specialist Google Ads: Preț

Prețul serviciilor Google Ads este compus din:
- Prețul de evaluare inițială (studiul de piață, evaluare inițială concurență, cuvinte cheie, cuvinte negative, rapoarte diverse, etc.)
- Prețul de setare inițială a campaniei Google Ads: Creare campanii, creare Ads, setări complexe audiență (target), setări cuvinte cheie, setări site, etc. La setări inițiale vă putem oferta distinct recomandările de modificări inițiale asupra site-ului pentru reducerea costurilor de publicitate și optimizare organică.
- Prețul de administrare a campaniei Google Ads (management, optimizare Ads, ajustare continuă pentru maximizarea rezultatelor și minimizarea costurilor - filtrare clickuri inutile după diferite criterii ce pot consuma bugetul rapid, fără a oferi rezultate). Aici poate intra și optimizarea site-ului (conținut, structură, pentru maximizarea rezultatelor)
- Bonusuri de succes: Putem stabili în anumite cazuri bonusuri de succes pentru atingerea unor obiective (vânzări efective, trafic, cereri / lead-uri, șamd.). Prețul serviciilor Specialist Google Ads este legat exclusiv de rezultatele pe care le oferim, de timpul și resursele alocate și de experiența noastră.
La Logic Industry® NU lucrăm cu procent din bugetul dumneavoastră pentru că nu considerăm fair-play această practică.

Specialist Google Ads: Ofertă specială!


Pachetul Specialist Google Ads: Plata la Rezultate

Acest pachet este disponibil pentru contractele Specialist Google Ads în care putem agrea un set clar de rezultate ce pot fi infuențate de performanța noastră.
Exemple: Generarea de cereri de ofertă (lead-uri), generarea de vânzări efective, generarea de trafic, etc. Pachetul Specialist Google Ads: Plata la Rezultate este o investiție pe care ne-o asumăm cu clienții cu care avem un istoric de colaborare fair-play și unde putem avea control asupra rezultatelor. Dacă începem colaborare nouă vom discuta aceste oportunități și chiar dacă începem cu un pachet standard putem trece în scurt timp pe pachetul Specialist Google Ads - Plata la Rezultate.

Hai să discutăm!

Specialist Google Ads: Optimizare SEO Organică, Buget Google Ads ZERO

Pentru a reduce costurile dumneavoastră pe termen lung vă recomandăm o optimizare Google Organică a site-ului.
Folosind experiența importantă pe care o vom avea cu campaniile dumneavoastră, cu comportamentul publicului, cu concurența, rapoartele Google Anlytics, etc, putem realiza o optimizare SEO Organică ce vă poziționează foarte bine in Google fără reclame plătite (Google Ads).
Mai multe detalii aici: Optimizare site Optimizare SEO

Ce zici de o discuție cu un specialist Google Ads ca să vedem dacă putem lucra împreună?

Hai să discutăm!

Specialist Google Ads: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Specialist Google Ads | Plata la Rezultate ✅ - Specialist Google Ads | Campanii Google Ads: Creare, Optimizare, Management, Optimizare Site pentru Ads | Logic Industry®, 1999: Hai să discutăm