Logic Industry® | Agentie full service - din 1999

Agentie full service cu experiență internațională: Web, Branding, Expert SEO, dezvoltare Software personalizat | noi livrăm Rezultate Reale de Business

Logic Industry® dezvoltă soluții software custom (personalizate) în tehnologii Web (soluții CRM - MixCRM, eCommerce, Portaluri web, Siteuri Web Custom după specificațiile clientului). Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum AI și IoT. De asemenea, dezvoltăm platforme proprii pentru diferite domenii în care includem cele mai performante tehnologii, precum inteligența artificială.

Dezvoltare platforme Custom cu Rezultate Reale de Business - din 1999

Logic Industry® construiește soluții Custom Web Design for Business / Dezvoltare platformă, Soluții complete de Brand/Marketing și Soluții Integrate Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999.

Dezvoltare platforma : Avem experiență internațională

Portofoliul nostru cuprinde clienți din România, dar și din întreaga lume: Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Danemarca, Italia, SUA, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Din 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții pentru clienții noștri.

Dezvoltare platforma: Soluții complexe

Clienții noștri activează în cele mai variate domenii și pentru ei am creat soluții complete: Dezvoltare platforma custom, Identitate de Brand, Solutii Web Design cu cerințe specifice, platforme eCommerce complexe, dezvoltare platforma custom ce integrarează complet fluxurile de date și operare din firme și organizații - platforme CRM.
Dezvoltam platforme proprii, inovatoare, bazate pe tehnologii de vârf, precum inteligența artificială. Învațăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.
Cere oferta Dezvoltare platformă

Dezvoltare platformă: avem experiență îndelungată

Avem clienți cu care avem colaborări îndelungate și care au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes și de notorietate de astăzi în care soluțiile dezvoltare platformă custom au avut un aport important. Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții dezvoltare platformă inovatoare și am evoluat continuu. În continuare căutam colaborări cu clienți mici dar cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră in servicii dezvoltare platformă, programare, branding, marketing, design grafic și alte servicii conexe.

Avem o înțelegere globală atât a tehnologiilor dezvoltare platformă custom si de dezvoltare software pe necesitatile clientului, a evoluției unui brand de la concept la maturitate, precum și a modelelor de business în sine.
Dezvoltare Platformă de succes înseamnă Rezultate Reale de Business.

Vânzări Cotă de piață Notorietate de brandHai să discutăm despre cerințe

Dezvoltare platformă: Descoperă mai multe:

 • Hai să discutăm! Avem o procedură - gratuită - prin care facem o evaluare a necesităților pe baza analizei cerințelor specifice, a afacerii și a pieței (clienți, parteneri), precum și a concurenței. În urma analizei vă vom propune un Proiect Dezvoltare Platformă.
 • Dacă este cazul vă vom propune și:
  - Un Proiect Brand dacă afacerea dumneavoastră are nevoie și de o soluție de brand (nume brand, logo, manual de identitate, tipărituri, mape, etc.) și
  Știați că? MixCRM este o platformă dezvoltată de noi care a integrat timp peste 15 ani toată activitatea de service si instalari a grupului de firme Altex Romania / CES.
  MixCRM este folosit pe plan internațional în brokeraj de yachturi, imobiliare, industrie, etc. Mai multe despre MixCRM pe site-ul MixCRM.com
 • Proiectul Dezvoltare Platformă se bazează pe specificațiile dumneavoastră dar conține și propunerile noastre legate de funcții, structură, viziunea pe termen lung, abordarea asupra brandului, integrarea cu unul sau mai multe site-uri web, alte servicii, adică vă oferim o soluție completă.
  Proiectul dezvoltare platformă va cuprinde Prețul de dezvoltare și Termenul de livrare.
  Prețul poate fi plătit în mai multe tranșe, iar termenul de livrare va conține un grafic de livrare pentru a ști întotdeauna în ce etapă suntem.
 • Vom discuta împreuna proiectul și îl putem modifica împreună (inclusiv preț si termen) până ajungem la forma finală pe care o vom atașa contractului.
 • Hai să discutăm!

 • Prețul unei soluții Web Design dezvoltate pe necesitățile dumneavoastră este influențat de complexitate și nivelul de expertiză necesar. Orientativ, am dezvoltat soluții custom la prețuri între ~1500 euro și ~40.000 euro.
 • Hai să discutăm! Putem face un plan pe termen lung, începem cu o investiție minimă care să producă un maxim de rezultate, apoi putem dezvolta proiectul pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Ne place sa investim în clienții noștri și să creștem împreună. Avem clienți fideli de peste 15 ani pentru ca livrăm Rezultate Reale de Business.
 • Hai să îți facem o ofertă!

 • Cele mai performante soluții Web Design sunt soluții Web Design custom (personalizate).
  O soluție Web Design personalizată este creată pe specificul afacerii dumneavoastră, pentru a maximiza rezultatele de business și vă aduce avantaje majore față de site-urile construite pe platforme comune, cu template-uri grafice.

  Soluțiile Web Design for Business sunt construite pentru:

  - O optimizare SEO Organică cât mai bună, atât pentru a obține un trafic cât mai mare cât și pentru a reduce costurile de publicitate plătită. Proiectăm optimizarea SEO organică încă din stadiul de proiect și este luată în considerare în dezvoltarea oricărui element al site-ului, de aceea avem rezultate excelente.
  - Cerințele dumneavoastră specifice
  - O structură personalizată pentru a comunica convingător brandul, serviciile și produsele
  - Funcții personalizate care să iasă în întâmpinarea clienților și să le ofere o experiență memorabilă.
  - O grafică personalizată care sa sublinieze brandul, să ofere o experiență ușoară de navigare și să convingă clientul să vă contacteze. Nu folosim template-uri, dezvoltăm grafica pe identitatea brandului dumneavoastra și pe baza profilului clienților care vor folosi site-ul.
  - Soluția Web Design este pregătită pentru integrarea cu variate campanii de advertising online sau offline
  - Securitate: Securitatea este extrem de importantă și o implementăm în diferite forme, adaptate rapid la diferite variante de atacuri.
  - Flexibilitate pentru dezvoltarea ulterioară (un sistem modular, extensibil)
  - Performanță tehnică (încărcare rapidă, reducerea încărcării serverului de hosting, experiență plăcută pentru clienți)
  - Integrarea cu Social Media sau alte platforme de Business Intelligence precum MixCRM sau altele
  - Cele mai noi tehnologii: Învățăm continuu, cercetăm, inventăm și realizăm studii pe baza cărora putem construi cele mai performante soluții.
  În 22 de ani de exeperiență internațională Logic Industry a dobândit experiența și dispune de resursele necesare pentru a înțelege ce soluție Web Design, Brand sau CRM vă este necesară. Pe lângă specificațiile dumneavoastră vom aduce idei noi, putem valida ideile pe care le aveți sau vă putem ajuta să preveniți anumite probleme.

 • Avem multe să discutăm. Hai să ne întâlnim!

 • Logic Industry este o agenție full service. De la conceptul de brand, la strategia de brand pe termen lung, la programarea aplicațiilor si a soluțiilor Web Design pe cerințele și necesitățile clienților, orice proiectăm și dezvoltăm are ca scop final livrarea de rezultate reale de business. Toate elementele(brand, site, etc.) sunt gândite unitar și în cadrul unei viziuni pe termen lung.
 • Vom avea o înțelegere strategică, globală a afacerii dumneavoastră și având o înțelegere și un control complet al întregului proiect, putem oferi exact ce vă este necesar, la un preț competitiv.
 • În cadrul unei soluții Web Design avem în vedere și aspecte greu de definit într-un proiect, dar de importanță crucială pentru modul în care site-ul web va livra performanță: Securitatea la atacuri informatice, reducerea impactului unor atacuri, performața (viteza ce influențează performanțele SEO, optimizarea modulelor și a codului pentru reducerea costurilor de hosting), flexibilitatea în dezvoltare ulterioară, integrarea cu terți (pentru încasări online, livrări), etc. Experiența utilizatorilor este optimizată pentru mobile iar optimizarea SEO organică este inserată profund în codul și structura site-ului.
 • Avem în vedere reducerea costurilor de actualizare a site-ului de către dumneavoastră prin generare inteligentă automată de conținut, astfel încât să aveți o soluție web design bine optimizată și indexată de motoarele de căutare, cu conținut relevant pentru clienți dar care să va reducă la maximum timpul pentru actualizare.
 • Designul site-ului și interfața sunt gândite pentru a maximiza rezultatele ("lead"-uri) - contact, cumpărare - specifice business-ului dumnevoastră. De exemplu: utilajele de peste 100.000 euro nu se cumpără online, după cum comenzile B2B de distribuție pot însemna comenzi de sute de bucăți din zeci sau sute de repere (este necesar un sistem intuitiv pentru astfel de comenzi), pe când un site fashion sau de pizzerie are cerințe și oportunități specifice).

Hai să discutăm!

Programator Aplicații Web: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Logic Industry® | Agentie full service - din 1999 - Agentie full service cu experiență internațională: Web, Branding, Expert SEO, dezvoltare Software personalizat | noi livrăm Rezultate Reale de Business
Portofoliu clienți din 1999 până astăzi (Web Custom, CRM, Brand, Apps, Marketing, Design, Social):
FRZ România: Import și distribuție piese utilaje, echipamente deszăpezire, atașamente utilaje
Transbus Codreanu: Transport interjudețean de persoane, Transport angajați, școala de șoferi, Stație ITP, Producător containere modulare, Mănăstirea Codreanu
Parcul Național Călimani
ISOP Eurogroup: Managementul Afacerilor, Experți Insolvență și reorganizare
Zoxa: Import și distribuție Echipamente protecție civilă
Tudoria: Agenție imobiliară Cluj
Altex România: Import și distribuție electronice, electrocasnice, rețea de service
SalRegia: Salină artificială București
Tudoria: Agenție imobiliară Cluj
CES / Complet Electro Serv: Service și Instalare echipamente electronice
Vrancart Adjud: Producție hartie și carton ondulat
Auto Moldova Dinamic 92: Import și distribuție Anvelope
GMG: Producție și distribuție Furaje animale