Freelancer PHP

Aveți nevoie de un Freelancer PHP ?

Logic Industry® vă poate pune la dispoziție o parte dintre resursele noastre (programatori ca freelancer, alte resurse) pentru a vă ajuta în proiectele pe care le dezvoltați:

  • Freelancer PHP cu experiență
  • Developer Full Stack, experimentat în tehnologii diverse
  • Freelancer PHP în diferite variante PHP
  • Freelancer Front-End, User interface, html/css nativ sau diferite frameworkuri, optimizare
  • Designer baze de date MySQL, programator freelancer MySQL
  • Freelancer PHP aplicații custom
  • Freelancer experimentat în multe alte tehnologii decât PHP (JavaScript, C++, tehnologii .Net, Windows, Linux, iOS, osX, Android, etc.).
  • Specialist în configurare server/aplicații, securitate server și aplicații, arhitectură optimă aplicații, etc.

Contactează freelancer !

Freelancer PHP: Cu ce vă putem ajuta

- Consultanță PHP: Cu soluții, cu idei, cu un punct de vedere independent.
- Debugging aplicații PHP existente în diferite tehnologii
- Dezvoltare aplicații noi PHP
- Pentru aplicații PHP existente dezvoltare, optimizare, upgrade, extindere
- Upgrade aplicații la versiuni PHP noi
- Refacere aplicații de la alte tehnologii la tehnologii PHP
- Configurare PHP, Setări PHP , Setări sever
- Freelanceri PHPcu experiență în Lucrul în echipă pentru aplicații mari

Freelancer PHP: Disponibilitate

Disponibilitatea Freelancerului PHP și a resurselor disponibile variază, vom discuta necesitățile dumneavoastră și vă confirmăm ce resurse putem aloca pentru proiectul dumneavoastră: data de începere, perioada colaborării, câți Freelanceri PHP / dezvoltator Full Stack / Alte tehnologii, sunt disponibili (cantitatea de muncă posibilă), etc.

Freelancer PHP: Procedură de colaborare

În general, colaborăm online. Pentru anumite proiecte mai complexe - sau dacă sunt aspecte mai speciale - vă stăm la dispoziție pentru întâlniri.
Necesitățile și procedurile de acces și livrare le vom stabili în funcție de lucrare (pentru aplicații independente, vă livrăm codul PHP; pentru module și funcții dezvoltate de noi interconectate cu aplicația dumneavoastră mai complex avem nevoie de acces online la serverul de dezvoltare și livrabilele vor fi în aplicație).
Hai să discutăm!

Freelancer PHP: Specificații, Testare, Livrare, Garanție

Specificațiile de proiectare pentru Freelancer PHP:
- în cazul în care aveți resursele necesare, ne veți furniza specificațiile tehnice precise într-un format tehnic, împreună cu toate informațiile necesare
sau
- în cazul în care nu aveți experiență în programare (sunteți clientul final - utilizatorul, de exemplu), vă vom acorda ajutorul în definirea specificațiilor tehnice.

Testare aplicații - cod:
Toate livrabilele sunt testate conform unei proceduri interne de verificare și testare generală a aplicațiilor. După caz, putem agrea la semnarea contracului o procedură de testare specifică (pachete de date, proceduri, configurații, dispozitive, etc.).

Livrare:
Livrarea aplicației/codului creat de Freelancerul PHP se face în format electronic, într-o formă agreată de comun acord la semnarea contractului.

Documentație aplicație, Comentarii cod PHP, :
Codul dezvoltat de Freelancerul PHP va fi livrat cu comentarii în limba română sau engleză astfel încât un alt programator cu experiență să poată lucra în continuare pe codul creat de noi. Ca politică internă, cel puțin la nivel de funcții, clase sau variabile folosite în secțiuni ample din codul PHP vor exista comentarii bloc sau la nivel de linie.
Algoritmii mai deosebiți, anumite artificii tehnice sau abordări mai puțin standard vor fi, de asemenea, comentate relevant.
Nu vor fi comentate secvențe simple, secvențe auto-explanatorii, variabile individuale folosite în secțiuni restânse, modulare, alte elemente care au denumiri clare, șamd.
Anumite comentarii generale se pot gasi la începutul fiecărui fișier sau a unei secțiuni de cod mai ample.
Dacă aveți solicitări specifice legate de modul de comentare a codului de către Freelancerul PHP, suntem dispuși să le acceptăm și le putem adăuga în contract.

Garanție cod și Suport tehnic:
Codul furnizat de Freelancerul PHP este garantat în sensul reparării de către noi a codului care nu funcționează corect. Evaluarea se face în mediul de lucru controlat la livrare, stabilit de comun acord. Bineînțeles, în cazul unor incompatibilități (pot apărea datorită unor elemente independente de noi precum upgrade-ul aplicației, a serverului, a unor noi tehnologii și standarde, etc.) sau a unor probleme ulterioare testării și livrării vom discuta punctual despre Suport Tehnic.
Garanția de funcționare și reparare gratuită a codului este de 6 luni de la livrare, iar Suportul Tehnic va fi disponibil 12 luni de la livrare.
Față de un freelancer "anonim" care este posibil să dispară, serviciul freelancer PHP oferit de Logic Industry® va fi disponibil prin contract să vă asigure suport tehnic, să facă upgrade la cod dacă dezvoltați aplicația sau se schimbă mediul de utilizare, etc.
Hai să discutăm!

Freelancer PHP: Un singur punct de contact

În colaborarea cu noi ca freelancer PHP veți avea întotdeauna un singur punct de contact, Managerul de proiect. Acesta poate fi un anume Freelancer PHP alocat inițial sau alt specialist care administrează proiectul din partea noastră. Astfel comunicarea va fi unitară, rapidă și fără sincope.
Dacă pe parcursul proiectului considerăm necesar, Freelancerul PHP inițial poate fi înlocuit la discreția noastră (în funcție de disponibilitate, necesități, specializari, experiență într-un anumit domeniu, etc.) dar acest lucru nu va afecta în niciun fel înțelegerea noastră inițială.
Este important să clarificăm că Freelancerul PHP cu care colaborați este reprezentat de Logic Industry®, indiferent cine este persoana/persoanele care programează la un moment dat aplicația dumneavoastră.
Scopul comun este să livrăm Soluții rapid, la un înalt nivel calitativ din toate punctele de vedere.

Freelancer PHP: Urgențe

Dacă aveți o urgență, vom face eforturi pentru aloca în termen scurt un Freelancer PHP care să se ocupe de problema dumneavoastră.

Exemple de urgență unde vă putem ajuta cu un Freelancer PHP în regim urgent:
- Repararea unui site sau a unei aplicații în PHP care nu mai funcționează
- Necesitatea unui upgrade urgent al unui site creat într-o versiune PHP depășită și care nu mai este compatibil cu serverul de hosting
- Finalizarea (sau deblocarea dezvoltării) unei aplicații PHP
- Finalizarea unei etape intermediare de dezvoltare a unei aplicații PHP
- Suplinirea unei situații în care un Freelancer PHP din echipa dumneavoastră nu mai este disponibil
- Multe alte situații în care un Freelancer PHP senior/cu experiență vastă este necesară urgent

Rezervarea unui Freelancer PHP se face din momentul semnării contractului; dacă avem discuții inițiale care se prelungesc dincolo de valabilitatea ofertei, este posibil să nu mai avem un Freelancer disponibil.
Contactează Freelancer PHP

Freelancer PHP: Securitate

Securitatea este de importanță majoră în astfel de colaborări.
Logic Industry® lucrează cu datele dumneavoastră într-un mediu protejat, toate sistemele pe care vor ajunge datele legate de proiectul dumneavoastră sunt securizate cu parole (calculatoare, servere), acolo unde este posibil folosim medii de stocare criptate, rețea locală criptată, transferurile de fișiere sunt securizate, emailuri protejate, etc.
Dacă este cazul, ne puteți furniza fizic tokene de securitate, acces VPN, servere sau laptopuri pe care să facem dezvoltare, doar în mediul configurat de dumneavoastră pe procedurile și în condițiile agreate.

Freelancer PHP: Confidențialitate - NDA, Non-Concurență și Licențe

Știm cât de importantă este securitatea și încrederea în astfel de colaborări. De aceea, orice colaborare se va face dupa agrearea unui NDA (non disclosure agreement) în care să stabilim clar Confidențialitatea colaborării și a unui set de clauze de Non-Concurență.

Anumite secțiuni de cod pe care Freelancer PHP le creează pentru dumneavoastră vor avea drept de utilizare exclusivă nelimitată către dumneavoastră.
În situația în care vom folosi secțiuni de cod din bibliotecile Logic Industry vă putem acorda o licență de utilizare neexclusivă sau cu limitări legate de revindere, refolosire în alte proiecte, etc.
În cazul în care este necesară sau oportună achiziția anumitor biblioteci, secvențe de cod, aplicații, etc, licențiate de la terți, licența poate fi recomandat să o achiziționați dumneavoastră.
Un exemplu în care achiziția unei licențe este oportună poate fi necesitatea unui modul a cărui dezvoltare să necesite un timp de programare mult mai costisitor decât achiziția unei licențe.
În alte cazuri putem face noi achiziția licenței pe care o putem folosi în alte proiecte și vom împărți costurile. Vom discuta după caz.

Acestea sunt linii generale legate de termeni și condiții, situațiile putând varia (putem avea noi anumite licențe, etc.) și vom acoperi aceste subiecte într-un mod precis în contractul de colaborare.

Freelancer PHP: Tehnologii

Avem experiență într-o gamă largă de tehnologii, dar tehnologiile disponibile sunt sunt variate și este posibil să nu fi lucrat exact cu ceea ce lucrați dumneavoastră.

Avem capacitatea de a analiza și a învăța rapid tehnologiile specifice în care lucrați dumneavoastră - atât concepte, medii de dezvoltare, cât și aplicația în sine, codul sursă existent, biblioteci custom, etc.

Vă putem ajuta atât cu tehnologiile noi (care apar mereu și în care încercăm să ne instruim continuu), cât și cu aplicații cu tehnologii depășite (debugging, upgrade, interconectări, optimizări, etc.)
Hai să discutăm!

Freelancer PHP: Preț

Prețul pentru serviciile Freelancer PHP le stabilim de comun acord, în funcție de nivelul de expertiză necesar și în funcție de timpul alocat. Orientativ, costul unitar acoperă venitul brut al unui Freelancer PHP experimentat, resursele pe care i le punem la dispoziție și o marjă rezonabilă pentru Logic Industry®.
Logic Industry SRL România vă va emite factură pentru serviciul Freelancer PHP - plata cu ora sau pe proiect, conform contractului. În anumite aplicații mai complexe și cu specificații tehnice mai puțin precise putem tarifa evaluarea inițială în înțelegerea codului aplicației, a stilului de dezvoltare (structură, "obiceiuri"/standarde interne de codare), a cerințelor specifice pe care le aveți în această colaborare și în livrarea codului. Exemple: adaptarea la un anumite proceduri de lucru, o anumită structură a aplicației, anumite standarde neoficiale de conectare, stocare sau returnare de date, etc. -ntoate acestea vă ajută la integrarea naturală, armonioasă, a codului creat de Freelancerul PHP Logic Industry® în aplicația dumneavoastră).

În alte cazuri poate fi necesară Specializarea în anumite tehnologii pe care le folosiți și vom tarifa aceste specializări astfel: Tarifare Parțială, dacă sunt tehnologii pe care le vom folosi și în alte proiecte pe termen scurt sau Tarifare Completă, dacă sunt tehnologii folosite doar pentru dumneavoastră. Bineînțeles că Specializarea, dacă va fi tarifată, este plătită o singură dată.

Cere ofertă Freelancer PHP!

Freelancer PHP: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Freelancer PHP | Expert PHP, livrez Rezultate - Cauți Freelancer PHP? | Debugging, Optimizare, Aplicații complete | Freelancer PHP: Contract pe Oră sau Proiect
Portofoliu clienți din 1999 până astăzi (Web Custom, CRM, Brand, Apps, Marketing, Design, Social):
FRZ România: Import și distribuție piese utilaje, echipamente deszăpezire, atașamente utilaje
Transbus Codreanu: Transport interjudețean de persoane, Transport angajați, școala de șoferi, Stație ITP, Producător containere modulare, Mănăstirea Codreanu
Parcul Național Călimani
ISOP Eurogroup: Managementul Afacerilor, Experți Insolvență și reorganizare
Zoxa: Import și distribuție Echipamente protecție civilă
Tudoria: Agenție imobiliară Cluj
Altex România: Import și distribuție electronice, electrocasnice, rețea de service
SalRegia: Salină artificială București
Tudoria: Agenție imobiliară Cluj
CES / Complet Electro Serv: Service și Instalare echipamente electronice
Vrancart Adjud: Producție hartie și carton ondulat
Auto Moldova Dinamic 92: Import și distribuție Anvelope
GMG: Producție și distribuție Furaje animale