Programator Aplicații Web Custom

Dezvoltator Aplicații Custom - Experiență internațională din 1999 | Hai să discutăm despre aplicația ta! Livrăm Rezultate Reale de Business

Logic Industry® dezvoltă soluții software personalizate (Custom/Bespoke) în principal în tehnologii Web (soluții Business Intelligence, eCommerce, portaluri, site-uri web custom cu orice cerințe imaginabile) încă din 1999. Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum AI și IoT..
De asemenea, dezvoltăm aplicații web custom proprii cu aplicabilitate în cele mai variate domenii, precum și Soluții de Identitate de Brand și Sisteme software integrate Business Intelligence CRM / ERP / BPMS

Programator Aplicații Web Custom cu Rezultate Reale de Business - din 1999

Agenție full service cu experiență internațională: Web Design, Branding, Marketing, Dezvoltare software, Tehnologii de avangardă

Logic Industry oferă soluții personalizate (Custom/Bespoke) Web Design for Business, Soluții de Identitate de Brand și Sisteme software integrate Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999.

Programator Aplicații Web Custom: Avem experiență internațională

Portofoliul nostru cuprinde clienți din România, dar și din întreaga lume: Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Danemarca, Italia, SUA, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Din 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții pentru clienții noștri.

Programator Aplicații Web Custom: Agentie cu soluții complete

Clienții noștri activează în cele mai variate domenii și pentru ei am creat soluții complete(full service): de la branding, la solutii Web Design personalizate (custom), solutii eCommerce, prezentări multimedia/3D/video interactive si până la soluții personalizate de integrare completă a fluxurilor de informații și operațiuni din companii (CRM).
Dezvoltăm soluții Aplicații Web Custom proprii, inovatoare, bazate pe cele mai avangardiste tehnologii, precum inteligența artificială. Învațăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.
Hai să discutăm despre aplicația ta

Programator Aplicații Web Custom: avem experiență îndelungată

Suntem onorați că avem clienți cu care am colaborat peste 15 ani și că au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi în care soluțiile noastre web design au avut un aport important. Am învățat împreună cu ei, am creat și testat Aplicații Web Custom inovatoare și am evoluat continuu. În continuare căutam colaborări cu clienți mici dar cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră in Programare Aplicații Web Custom, Branding, Marketing si alte servicii conexe.

Avem o înțelegere globală atât a tehnologiilor Programare Aplicații Web Custom, a evoluției unui brand de la concept la maturitate, precum și a modelelor de business în sine.
O soluție Programator Aplicații Web Custom de succes înseamnă Rezultate Reale de Business pentru clienții noștri.

Vânzări Cotă de piață Notorietate de brandContactează-ne

Programator Aplicații Web Custom: Descoperă mai multe:

 • Hai să discutăm! Pentru serviciul Programator Aplicații Web Custom avem o procedură - Gratuită - prin care facem o evaluare a necesităților pe baza analizei afacerii, a pieței (clienți, parteneri) și a concurenței dumneavoastră. În urma analizei vă vom propune un Proiect al Aplicației Web Custom ce conține structura și funcțiile necesare.
 • Dacă este cazul vă vom propune și:
  - Un Proiect Brand Zone dacă afacerea dumneavoastră are nevoie și de o soluție de brand (nume, logo, manual de identitate de brand, cărți de vizită, mape, șamd) și
  - Un Proiect MixCRM dacă doriți să integrăm (optimizăm, automatizăm, monitorizăm) complet întregul flux informațional din companie.
  MixCRM este un sistem dezvoltat de noi care, printre altele, a integrat timp peste 15 ani toata activitatea de service si instalari a grupului de firme Altex Romania. MixCRM este folosit in brokeraj de yachturi, imobiliare, industrie, samd. Mai multe despre MixCRM pe site-ul MixCRM.com
 • Proiectul soluției Programator Aplicații Web Custom conține propunerile noastre legate de funcțiile aplicației web, structura, strategia pe termen lung, abordarea asupra brandului, integrarea cu Social Media, optimizarea SEO avansată inclusă încă din stadiul de proiect, alte servicii conexe - adica o soluție completă.
  Proiectul va cuprinde prețul și termenul de livrare. Prețul poate fi plătit în mai multe tranșe, iar termenul de livrare va conține o diagramă de livrare pentru a ști întotdeauna în ce etapă suntem.
 • Vom discuta împreuna proiectul și îl putem modifica împreună (inclusiv preț si termen) până ajungem la forma finală pe care o vom atașa contractului.
 • Hai să discutăm!

 • Prețul unei soluții Programator Aplicații Web Custom dezvoltate pe necesitățile dumneavoastră este influențat de complexitate și nivelul de expertiză necesar. Orientativ, am dezvoltat soluții custom la prețuri între ~1500 euro și ~40.000 euro (unele în sistem SaaS).
 • Hai să discutăm! Putem face un plan pe termen lung, începem cu o investiție minimă care să producă un maxim de rezultate, apoi putem dezvolta aplicația pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Ne place sa investim în clienții noștri și să creștem împreună. Am câștigat încrederea multor clienți fideli în ultimii 25 ani pentru ca livrăm Rezultate Reale de Business.
 • Hai să îți facem o ofertă!

 • Cele mai performante aplicații web sunt Aplicații Web Custom.
  O soluție Programator Aplicații Web Custom (personalizată) este creată pe specificul afacerii dumneavoastră, pentru a maximiza rezultatele de business și vă aduce avantaje majore față de aplicații generice după care trebuie să remodelați activitatea firmei pentru a intra pe "făgașul" aplicației.

  Soluțiile Programator Aplicații Web Custom sunt construite pentru:

  - O optimizare SEO Organică cât mai bună, atât pentru a obține un trafic cât mai mare cât și pentru a reduce costurile de publicitate plătită. Proiectăm optimizarea SEO organică încă din stadiul de proiect și este luată în considerare în dezvoltarea oricărui element al site-ului, de aceea avem rezultate excelente.
  - Cerințele dumneavoastră specifice
  - O structură personalizată pentru a comunica convingător brandul, serviciile și produsele
  - Funcții personalizate care să iasă în întâmpinarea clienților și să le ofere o experiență memorabilă.
  - O grafică personalizată care sa sublinieze brandul, să ofere o experiență ușoară de navigare și să convingă clientul să vă contacteze. Nu folosim template-uri, dezvoltăm grafica pe identitatea brandului dumneavoastra și pe baza profilului clienților care vor folosi site-ul.
  - Soluția Web Design este pregătită pentru integrarea cu variate campanii de advertising online sau offline
  - Securitate: Securitatea Aplicației Web Custom este extrem de importantă și o implementăm în diferite forme, adaptate rapid la diferite variante de atacuri, inclusiv pentru a preveni incidentele de securitate în cadrul firmei (fluctuații de personal).
  - Flexibilitate pentru dezvoltarea ulterioară (un sistem modular, extensibil)
  - Performanță tehnică (încărcare rapidă, reducerea încărcării serverului de hosting, experiență plăcută pentru clienți)
  - Integrarea cu Social Media sau alte platforme de Business Intelligence precum MixCRM sau altele
  - Cele mai noi tehnologii: Învățăm continuu, cercetăm, inventăm și realizăm studii pe baza cărora putem construi cele mai performante soluții.
  În 25 de ani de exeperiență internațională Logic Industry a dobândit experiența și dispune de resursele necesare pentru a înțelege ce soluție Aplicații Web Custom, Brand sau CRM vă este necesară. Pe lângă specificațiile dumneavoastră vom aduce idei noi, putem valida ideile pe care le aveți sau vă putem ajuta să preveniți anumite probleme.

 • Avem multe să discutăm. Hai să ne întâlnim!

 • Logic Industry® este o agenție full service. De la conceptul de brand, la strategia de brand pe termen lung, la programarea aplicațiilor custom si a soluțiilor Web Design pe cerințele și necesitățile clienților, orice proiectăm și dezvoltăm are ca scop final livrarea de rezultate reale de business. Toate elementele(aplicație, brand, site, etc.) sunt gândite unitar și în cadrul unei viziuni pe termen lung.
 • Vom avea o înțelegere strategică, globală a afacerii dumneavoastră și având o înțelegere și un control complet al întregului proiect, putem oferi exact ce vă este necesar, la un preț competitiv.
 • În cadrul unei soluții Programator Aplicații Web Custom avem în vedere și aspecte greu de definit într-un proiect, dar de importanță crucială pentru modul în care site-ul web va livra performanță: Securitatea la atacuri informatice, reducerea impactului unor atacuri, performața (viteza ce influențează performanțele SEO, optimizarea modulelor și a codului pentru reducerea costurilor de hosting), flexibilitatea în dezvoltare ulterioară, integrarea cu terți (pentru încasări online, livrări), etc. Experiența utilizatorilor este optimizată pentru mobile iar optimizarea SEO organică este inserată profund în codul și structura site-ului.
 • Designul soluției Programator Aplicații Web Custom și interfața sunt gândite pentru a maximiza rezultatele specifice business-ului dumnevoastră.

Hai să discutăm!

Programator Aplicații Web: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Logic Industry® | Programator Aplicații Custom - Dezvoltator Aplicații Custom - Experiență internațională din 1999 | Hai să discutăm despre aplicația ta! Livrăm Rezultate Reale de Business