Dezvoltator Platforma

Dezvoltator Platforma, Specificații Custom | Experiență Internațională din 1999 | Hai să discutăm despre platforma ta! Livrăm Rezultate Reale

Logic Industry® Dezvoltă Platforme cu Specificații Personalizate (Custom) cu tehnologii Web / hibride (portaluri, informatizări, automatizări și integrări fluxuri de informații, documente, procese, soluții Business Intelligence, eCommerce, site-uri web custom cu orice cerințe).

Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum inteligență artificială (AI) și IoT (Internet of Things) pentru a le insera în Platformele și Soluțiile software pe care le dezvoltăm (chiar și soluții hardware).

Dezvoltator Platforme Custom cu Rezultate Reale de Business - din 1999

Logic Industry dezvoltă platforme software personalizate (Custom/Tailored) încă din 1999. Aceste platforme sunt create pe necesitățile și fluxul informațional al clientului.

Dezvoltator Platformă: Principii de dezvoltare

În urma experienței îndelungate în diverse domenii și pe diferite piețe am dezvoltat un set de principii (Codul de Bune Practici Logic Industry) pe care le urmărim în tot procesul de dezvoltare, de la discuția și evaluarea inițială până la livrare, suport și dezvoltări ulterioare. Aceste principii se regăsesc atât în abordarea și structurarea proiectului, relația cu dumneavoastră și până la liniile de cod, alegerea tehnologiilor, scrierea algoritmilor particulari, procedurile de testare, etc. Fundația acestui cod de bune practici este ca soluțiile noastre să livreze Rezultate Reale de Business Interfața de utilizare este cât mai simplă și intuitivă din punct de vedere al utilizatorului, să se încarce rapid

Dezvoltator Platformă: Avem experiență internațională

Portofoliul nostru cuprinde clienți din România, dar și din întreaga lume: Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Danemarca, Italia, SUA, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Din 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții pentru clienții noștri.

Dezvoltator Platformă: Soluții complete

Clienții noștri activează în cele mai variate domenii și pentru ei am creat soluții complete(full service): de la branding, la dezvoltare platforme personalizate (custom), solutii Web/eCommerce, prezentări multimedia/3D/video interactive si până la soluții personalizate de integrare completă a fluxurilor de informații și operațiuni din companii (MixCRM).
Dezvoltăm soluții proprii, inovatoare, bazate pe cele mai avangardiste tehnologii, precum inteligența artificială. Învațăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.
Contactează-ne

Dezvoltator Platformă: avem experiență îndelungată

Suntem onorați că avem clienți cu care am colaborat peste 15 ani și că au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi în care soluțiile noastre web design au avut un aport important. Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții web design inovatoare și am evoluat continuu. În continuare căutam colaborări cu clienți mici dar cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră in web design, branding, marketing si alte servicii conexe.

Avem o înțelegere globală atât a tehnologiilor web design si de dezvoltare software pe necesitatile clientului, a evoluției unui brand de la concept la maturitate, precum și a modelelor de business în sine.
O soluție Web Design de succes înseamnă Rezultate Reale de Business pentru clienții noștri.

Vânzări Cotă de piață Notorietate de brandContactează-ne

Web Design: Descoperă mai multe:

 • Hai să discutăm! Avem o procedură - gratuită - prin care facem o evaluare a necesităților pe baza analizei afacerii, a pieței (clienți, parteneri) și a concurenței. În urma analizei vă vom propune un Proiect Web Design for Business
 • Dacă este cazul vă vom propune și:
  - Un Proiect Brand Zone dacă afacerea dumneavoastră are nevoie și de o soluție de brand (nume, logo, manual de identitate de brand, cărți de vizită, mape, șamd) și
  - Un Proiect MixCRM dacă doriți să integrăm (optimizăm, automatizăm, monitorizăm) complet întregul flux informațional din companie.
  MixCRM este un platformă dezvoltată de noi care, printre altele, a integrat timp peste 15 ani toata activitatea de service si instalari a grupului de firme Altex Romania. MixCRM este folosit in brokeraj de yachturi, imobiliare, industrie, samd. Mai multe despre MixCRM pe site-ul MixCRM.com
 • Dezvoltator platformă: Proiectul conține propunerile noastre legate de funcțiile site-ului, structură, viziunea pe termen lung, abordarea asupra brandului, integrarea cu Social Media, optimizarea SEO avansată inclusă încă din stadiul de proiect, alte servicii - adica o soluție completă.
  Proiectul va cuprinde prețul și termenul de livrare. Prețul poate fi plătit în mai multe tranșe, iar termenul de livrare va conține o diagramă de livrare pentru a ști întotdeauna în ce etapă suntem.
 • Vom discuta împreuna proiectul și îl putem modifica împreună (inclusiv preț si termen) până ajungem la forma finală pe care o vom atașa contractului.
 • Hai să discutăm!

 • Prețul unei soluții Web Design dezvoltate pe necesitățile dumneavoastră este influențat de complexitate și nivelul de expertiză necesar. Orientativ, am dezvoltat soluții custom la prețuri între ~1500 euro și ~40.000 euro.
 • Hai să discutăm! Putem face un plan pe termen lung, începem cu o investiție minimă care să producă un maxim de rezultate, apoi putem dezvolta proiectul pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Ne place sa investim în clienții noștri și să creștem împreună. În ultimii 23 am creat un portofoliu de clienți fideli că Livrăm Rezultate Reale de Business.
 • Hai să îți facem o ofertă!

 • Cele mai performante platforme sunt soluții Platforme custom (personalizate).
  O Platformă personalizată este creată pe specificul necesităților dumneavoastră, pentru a maximiza rezultatele de business și vă aduce avantaje majore față de platformele construite pe modele abstracte pe care trebuie să încercați să vă remodelați activitatea.

  Dezvoltator platformă Ce urmărim:

  - Identificarea tuturor fluxurilor de informații, a procedurilor existente și crearea unor interfețe intuitive, extrem de ușor de utilizat de operatori, cu un minim de instruire.
  - Creare unor rapoarte utile prin identificarea datelor relevante care apar direct sau indirect în toate procesele () - Securitate: Identificarea eventualelor riscuri în diverse puncte ale fluxurilor și minimizarea riscurilor (de exemplu limitarea accesului doar la datele cu care lucreaza un operator, restricționarea orelor și IP-urilor de la care se poate accesa platforma (sau o anumita parte a ei), pe lânga securitatea intrinsecă a aplicației) - Cerințele dumneavoastră specifice
  - O structură personalizată pentru a comunica convingător brandul, serviciile și produsele
  - Funcții personalizate care să iasă în întâmpinarea clienților și să le ofere o experiență memorabilă.
  - O grafică personalizată care sa sublinieze brandul, să ofere o experiență ușoară de navigare și să convingă clientul să vă contacteze. Nu folosim template-uri, dezvoltăm grafica pe identitatea brandului dumneavoastra și pe baza profilului clienților care vor folosi site-ul.
  - Soluția Web Design este pregătită pentru integrarea cu variate campanii de advertising online sau offline
  - Securitate: Securitatea este extrem de importantă și o implementăm în diferite forme, adaptate rapid la diferite variante de atacuri.
  - Flexibilitate pentru dezvoltarea ulterioară (un sistem modular, extensibil)
  - Performanță tehnică (încărcare rapidă, reducerea încărcării serverului de hosting, experiență plăcută pentru clienți)
  - Integrarea cu Social Media sau alte platforme de Business Intelligence precum MixCRM sau altele
  - Cele mai noi tehnologii: Învățăm continuu, cercetăm, inventăm și realizăm studii pe baza cărora putem construi cele mai performante soluții.
  În 22 de ani de exeperiență internațională Logic Industry a dobândit experiența și dispune de resursele necesare pentru a înțelege ce soluție Web Design, Brand sau CRM vă este necesară. Pe lângă specificațiile dumneavoastră vom aduce idei noi, putem valida ideile pe care le aveți sau vă putem ajuta să preveniți anumite probleme.

 • Avem multe să discutăm. Hai să ne întâlnim!

 • Logic Industry este o agenție full service. De la conceptul de brand, la strategia de brand pe termen lung, la programarea aplicațiilor si a soluțiilor Web Design pe cerințele și necesitățile clienților, orice proiectăm și dezvoltăm are ca scop final livrarea de rezultate reale de business. Toate elementele(brand, site, etc.) sunt gândite unitar și în cadrul unei viziuni pe termen lung.
 • Vom avea o înțelegere strategică, globală a afacerii dumneavoastră și având o înțelegere și un control complet al întregului proiect, putem oferi exact ce vă este necesar, la un preț competitiv.
 • În cadrul unei soluții Web Design avem în vedere și aspecte greu de definit într-un proiect, dar de importanță crucială pentru modul în care site-ul web va livra performanță: Securitatea la atacuri informatice, reducerea impactului unor atacuri, performața (viteza ce influențează performanțele SEO, optimizarea modulelor și a codului pentru reducerea costurilor de hosting), flexibilitatea în dezvoltare ulterioară, integrarea cu terți (pentru încasări online, livrări), etc. Experiența utilizatorilor este optimizată pentru mobile iar optimizarea SEO organică este inserată profund în codul și structura site-ului.
 • Avem în vedere reducerea costurilor de actualizare a site-ului de către dumneavoastră prin generare inteligentă automată de conținut, astfel încât să aveți o soluție web design bine optimizată și indexată de motoarele de căutare, cu conținut relevant pentru clienți dar care să va reducă la maximum timpul pentru actualizare.
 • Designul site-ului și interfața sunt gândite pentru a maximiza rezultatele ("lead"-uri) - contact, cumpărare - specifice business-ului dumnevoastră. De exemplu: utilajele de peste 100.000 euro nu se cumpără online, după cum comenzile B2B de distribuție pot însemna comenzi de sute de bucăți din zeci sau sute de repere (este necesar un sistem intuitiv pentru astfel de comenzi), pe când un site fashion sau de pizzerie are cerințe și oportunități specifice).

Hai să discutăm!

Dezvoltator Platforma: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Dezvoltator Platforma | Logic Industry®, din 1999 - Dezvoltator Platforma, Specificații Custom | Experiență Internațională din 1999 | Hai să discutăm despre platforma ta! Livrăm Rezultate Reale
Portofoliu clienți din 1999 până astăzi (Web Custom, CRM, Brand, Apps, Marketing, Design, Social):
FRZ România: Import și distribuție piese utilaje, echipamente deszăpezire, atașamente utilaje
Transbus Codreanu: Transport interjudețean de persoane, Transport angajați, școala de șoferi, Stație ITP, Producător containere modulare, Mănăstirea Codreanu
Parcul Național Călimani
ISOP Eurogroup: Managementul Afacerilor, Experți Insolvență și reorganizare
Zoxa: Import și distribuție Echipamente protecție civilă
Tudoria: Agenție imobiliară Cluj
Altex România: Import și distribuție electronice, electrocasnice, rețea de service
SalRegia: Salină artificială București
Tudoria: Agenție imobiliară Cluj
CES / Complet Electro Serv: Service și Instalare echipamente electronice
Vrancart Adjud: Producție hartie și carton ondulat
Auto Moldova Dinamic 92: Import și distribuție Anvelope
GMG: Producție și distribuție Furaje animale