Programator PHP

Aveți nevoie de un Programator PHP ?

Logic Industry® vă poate pune la dispoziție o parte dintre resursele noastre pentru proiectele în care aveți nevoie de ajutor (Programator PHP, alte resurse):

 • Programator PHP cu experiență în diferite tehnologii PHP, conexe sau similare
 • Full Stack Developer cu experiență în diferite tehnologii și versiuni
 • Programator PHP Back-End în diferite versiuni PHP nativ și diferite tehnologii PHP, MVC/ Laravel
 • Programator PHP: Front-End, JS, AJAX, HTML, CSS, Bootstrap, JQuery, XML, Optimizare interfețe, ergonomie, etc.
 • Designer (arhitectură) și Programator Baze de date MySQL
 • Programator PHP aplicații custom
 • Programator PHP: Expert SEO organic, arhitectura aplicații și programare pentru rezultate SEO
 • Programator PHP: experiență în multe alte tehnologii decât PHP (JavaScript, C++, .Net, Windows, Linux, iOS, osX, etc.).
 • Specialist în configurare, securitate, arhitectură aplicații, servere Linux, rutare Internet/protocoale, cloud, SSL, htaccess, etc.

Hai să discutăm!

Programator PHP: Cu ce vă putem ajuta

 • Dezvoltare, intreținere și extindere site-uri și aplicații PHP existente
 • Dezvoltare proiecte noi pe tehnologii PHP / MySQL - sau alte tehnologii
 • Consultanță PHP: Vă putem ajuta cu soluții, cu idei, cu un punct de vedere dacă aveți o problemă de programare PHP
 • Debugging aplicații PHP existente în diferite tehnologii
 • Dezvoltare aplicații noi complexe PHP: Programator PHP în colaborare cu echipa dumneavoastră sau livrăm soluții complete
 • Extindere aplicații PHP: Site-uri, Magazine online, Portaluri, alte aplicații
 • Programator PHP: Upgrade aplicații vechi la versiuni PHP noi (4.x, 5.4 > 5.6, 7.x, 8.x)
 • Programator PHP: Refacere aplicații de la alte tehnologii la tehnologii PHP
 • Programator PHP: Integrare cu aplicații terțe: Integrare sisteme de plată (Stripe, PayPal, etc.), integrare Gateway SMS, integrare ERP / CRM / alte aplicații
 • Configurare PHP, Setări PHP, Apache (PEAR, php.ini, httpd.conf, etc.)
 • Programator PHP: Optimizare viteză, Optimizări securitate
 • Lucrul în echipă pentru proiecte PHP extinse, Management dezvoltare proiecte

Programator PHP: Disponibilitate

Disponibilitatea Programatorilor PHP /a Resurselor pe care vi le putem pune la dispoziție variază în timp, de aceea vom discuta punctual necesitățile dumneavoastră și ce resurse vă putem aloca pentru proiectul dumneavoastră: de când, pentru ce perioadă, câți programatori PHP / Full Stack / Alte tehnologii, etc. Suntem deschiși la colaborări; hai să discutăm și să găsim o soluție.

Programator PHP: Procedura de colaborare

În general, colaborăm online. În cazul anumitor proiecte mai complexe sau dacă sunt condiții speciale, ne putem întâlni.
Necesitățile de acces și procedurile de acces le vom stabili în funcție de proiect (de exemplu, pentru aplicații independente, vă furnizăm codul PHP; pentru module și funcții dezvoltate de noi interconectate cu aplicația dumneavoastră avem nevoie de acces online la serverul de dezvoltare).
Hai să discutăm!

Programator PHP: Specificații, Testare, Livrare, Garanție

Specificațiile de proiectare pentru programator PHP:
- dacă aveți expertiza necesară ne veți furniza specificațiile tehnice clar, precis,
sau
- dacă nu aveți expertiză tehnică, vă vom ajuta în definirea specificațiilor tehnice și a produsului librabil.

Testare:
Toate livrabilele sunt testate (avem o procedură de testare generală și, după caz, putem agrea o procedură de testare particulară pentru fiecare specificație).

Livrare:
Livrarea softului creat de programatorul PHP se face în format electronic, într-o formă agreată de comun acord

Comentarii cod PHP, documentație:
Codul creat de programatorul PHP va fi furnizat cu comentarii în limba engleză (sau română) astfel încât un programator experimentat să poată lucra pe codul PHP creat de noi. Cel puțin la nivel de clase, funcții, variabile folosite în zone extinse din codul PHP, vor exista comentarii explicative.
Algoritmii mai deosebiți, eventuale artificii tehnice sau abordări mai nestandard vor fi, de asemenea, comentate.
Nu vor fi comentate secvențe simple, secvențe auto-explanatorii, variabile temporare folosite în arii restânse, elementele cu denumiri suficient de clare (funcții, variabile, etc), șamd.
Anumite comentarii de principiu se pot gasi la începutul fiecărui fișier sau a unei secțiuni de cod mai ample.
Dacă aveți cerințe specifice legate de comentarea codului de către programatorul PHP, le putem adăuga în contract.

Garanții și suport tehnic:
Codul furnizat este garantat în sensul reparării de către programatorul PHP a codului care nu funcționează corect în mediul de lucru controlat la livrare, stabilit de comun acord prin contract. În cazul unor incompatibilități ulterioare testării și livrării sau a unor probleme efective, vom discuta punctual pentru suport tehnic. Dacă nu stabilim altfel în contract, garanția de funcționare și reparare a codului este de 6 luni de la livrare.
Hai să discutăm!

Programator PHP: Un singur punct de contact

În colaborarea cu noi va exista mereu un singur punct de contact, respectiv Managerul de proiect alocat (poate fi un programator PHP alocat inițial sau alt specialist care administrează proiectul din partea noastră). Astfel, comunicarea va fi unitară, rapidă și fără sincope.
Dacă pe parcursul proiectului considerăm necesar, programatorul PHP inițial poate fi înlocuit la discreția noastră (în funcție de disponibilitate, necesități, specializari, experiență într-un anumit domeniu, etc.) dar acest lucru nu va afecta în niciun fel înțelegerea noastră inițială.
Este important să clarificăm că programatorul PHP cu care colaborați este reprezentat de Logic Industry®, indiferent cine este persoana/persoanele care lucrează la un moment dat.
Scopul comun este să livrăm Soluții rapid, la un înalt nivel calitativ din toate punctele de vedere.

Programator PHP: Urgențe

Dacă aveți o urgență, vom face eforturi pentru aloca în termen scurt un programator PHP care să se ocupe de problema dumneavoastră.

Exemple de urgență unde vă putem ajuta cu un Programator PHP în regim urgent:
- Repararea unui site sau a unei aplicații în PHP care nu mai funcționează
- Necesitatea unui upgrade urgent al unui site creat într-o versiune PHP depășită și care nu mai este compatibil cu serverul de hosting
- Finalizarea (sau deblocarea dezvoltării) unei aplicații PHP
- Finalizarea unei etape intermediare de dezvoltare a unei aplicații PHP
- Înlocuirea unui Programator PHP din echipa dumneavoastră care nu mai este disponibil
- Multe alte situații în care un Programator PHP senior/cu experiență vastă este necesar urgent

Rezervarea unui programator PHP se face din momentul semnării contractului; dacă avem discuții inițiale care se prelungesc dincolo de valabilitatea ofertei, este posibil să nu mai avem un programator disponibil.

Programator PHP: Securitate

Securitatea este de importanță majoră în astfel de colaborări.
Logic Industry® lucrează cu datele dumneavoastră într-un mediu protejat, toate sistemele pe care vor ajunge datele legate de proiectul dumneavoastră sunt securizate cu parole (calculatoare, servere), acolo unde este posibil folosim medii de stocare criptate, rețea locală criptată, transferurile de fișiere sunt securizate, emailuri protejate, etc.
Dacă este cazul, ne puteți furniza fizic tokene de securitate, acces VPN, servere sau laptopuri pe care să facem dezvoltare, doar în mediul configurat de dumneavoastră pe procedurile și în condițiile agreate.

Programator PHP: Confidențialitate - NDA, Non-Concurență și Licențe

Știm cât de importantă este securitatea și încrederea în astfel de colaborări. De aceea, orice colaborare se va face dupa agrearea unui NDA (non disclosure agreement) în care să stabilim clar Confidențialitatea colaborării și a unui set de clauze de Non-Concurență.

Anumite secțiuni de cod pe care programator PHP le creează pentru dumneavoastră vor avea drept de utilizare exclusivă nelimitată către dumneavoastră.
În situația în care vom folosi secțiuni de cod din bibliotecile Logic Industry vă putem acorda o licență de utilizare neexclusivă sau cu limitări legate de revindere, refolosire în alte proiecte, etc.
În cazul în care este necesară sau oportună achiziția anumitor biblioteci, secvențe de cod, aplicații, etc, licențiate de la terți, licența poate fi recomandat să o achiziționați dumneavoastră.
Un exemplu în care achiziția unei licențe este oportună poate fi necesitatea unui modul a cărui dezvoltare să necesite un timp de programare mult mai costisitor decât achiziția unei licențe.
În alte cazuri putem face noi achiziția licenței pe care o putem folosi în alte proiecte și vom împărți costurile. Vom discuta după caz.

Acestea sunt linii generale legate de termeni și condiții, situațiile putând varia (putem avea noi anumite licențe, etc.) și vom acoperi aceste subiecte într-un mod precis în contractul de colaborare.

Programator PHP: Tehnologii

Avem experiență într-o gamă largă de tehnologii, dar tehnologiile disponibile sunt sunt variate și este posibil ca acel programator PHP disponibil să nu fi lucrat exact cu ceea ce lucrați dumneavoastră.

Programatorii noștri au capacitatea de a analiza și a învăța rapid tehnologiile specifice în care lucrați dumneavoastră - atât concepte, medii de dezvoltare, cât și aplicația în sine, codul sursă existent, biblioteci custom, etc.

Vă putem ajuta atât cu tehnologiile noi (care apar mereu și în care încercăm să ne instruim continuu), cât și cu aplicații cu tehnologii depășite (debugging, upgrade, interconectări, optimizări, etc.).
Hai să discutăm!

Programator PHP: Preț

Costurile pentru serviciile Programator PHP furnizate de noi se stabilesc de comun acord, în funcție de nivelul de expertiză necesar, în funcție de timpul alocat și de perioada colaborării. Prețul poate fi pe Oră sau pe Proiect.
În general, prețul acoperă venitul brut al unui programator PHP senior / experimentat, resursele pe care i le punem la dispoziție și o marjă rezonabilă astfel încât să vă oferim o soluție atractivă, reciproc avantajoasă.
Logic Industry SRL România vă va emite factură de servicii pentru serviciul Programator PHP. În anumite situații mai complexe putem tarifa investiția inițială în înțelegerea aplicației dumneavoastră, a modului de lucru, a codului existent, a cerințelor specifice pe care le aveți în această colaborare și în livrarea codului (de exemplu: un anumit stil de lucru, o anumită structură a fișierelor, anumite standarde neoficiale de interconectări, formatare sau returnare de date, șamd - acestea ajută la integrarea intuitivă și armonioasă a codului creat de programatorul PHP în aplicația dumneavoastră).

În alte situații poate fi necesară specializarea în anumite tehnologii pe care le folosiți dumneavoastră și vom tarifa aceste specializări astfel: Parțial, dacă sunt tehnologii pe care le vom folosi și în alte proiecte sau Total, dacă sunt tehnologii folosite doar pentru dumneavoastră.

Hai să discutăm despre Programator!

Programator PHP: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Programator PHP | Logic Industry® din 1999 - Programator PHP | oferim Programator PHP: Debugging, Optimizare, Aplicații complete. Programator PHP: Disponibil la Oră sau Proiect