Outsourcing PHP

Aveți nevoie de Outsourcing PHP ?

Logic Industry® vă poate pune la dispoziție o parte dintre resursele noastre (programatori în regim Outsourcing - PHP și alte tehnologii, alte resurse) pentru a vă ajuta în proiectele pe care le dezvoltați:

  • ProgramatoriOutsourcing PHP cu experiență
  • Developer Full Stack, experimentat în tehnologii diverse
  • Outsourcing PHP în diferite variante PHP nativ sau platforme
  • Outsourcing Front-End, User interface, HTML/CSS/JS nativ sau diferite frameworkuri
  • Outsourcing Designer baze de date MySQL, Outsourcing programator MySQL
  • Outsourcing PHP aplicații custom
  • Outsourcing programatori experimentați în multe alte tehnologii și platforme
  • Specialist în configurare server/aplicații, securitate server și aplicații, arhitectură aplicații, etc.

Întreabă-ne despre Outsourcing !

Outsourcing PHP: Cu ce vă putem ajuta

- Outsourcing Consultanță PHP: Oferim soluții, idei, un punct de vedere independent.
- Outsourcing PHP: Debugging aplicații PHP existente în diferite tehnologii și platforme
- Outsourcing PHP: Dezvoltare aplicații noi PHP
- Pentru aplicații PHP existente Outsourcing PHP: Dezvoltare, Optimizare viteză, interfață și algoritmică, Upgrade, Extindere, Audit Securitate, Bune practici și recomandări SEO, etc
- Outsourcing PHP: Upgrade aplicații la versiuni PHP noi
- Outsourcing PHP: Rescriere aplicații de la alte tehnologii la tehnologii PHP
- Configurare PHP, Setări PHP , Setări severe hosting, mașini Linux, shared / Cloud
- Outsourcing PHPcu experiență în Lucrul în echipă pentru aplicații de anvergură

Outsourcing PHP: Disponibilitate

Disponibilitatea serviciului Outsourcing PHP și a resurselor disponibile variază, vom discuta necesitățile dumneavoastră și vă vom confirma ce resurse putem aloca pentru dumneavoastră: data de începere, perioada colaborării, volumul disponibil - programatori PHP / dezvoltator Full Stack / Alte tehnologii, sunt disponibili (cantitatea de muncă alocabilă), etc.

Outsourcing PHP: Procedură de colaborare

În general, pentru Outsourcing PHP colaborăm online / remote. Pentru anumite proiecte mai ample - sau dacă sunt situații mai speciale - vă stăm la dispoziție pentru întâlniri.
Necesitățile și procedurile de acces și livrare le vom stabili în funcție de lucrare (pentru aplicații independente vă livrăm arhiva cu codul PHP; pentru module și funcții dezvoltate de noi interconectate mai profund cu aplicația dumneavoastră avem nevoie de acces online la serverul de dezvoltare și livrabilele vor fi în aplicație).
Outsourcing PHP: Hai să discutăm!

Outsourcing PHP: Specificații, Testare, Livrare, Garanție

Specificațiile tehnice pentru Outsourcing PHP:
- în cazul în care aveți capacitatea, ne veți furniza specificațiile tehnice precise într-un format tehnic, împreună cu toate informațiile necesare
sau
- în cazul în care nu aveți experiență în programare (sunteți client final / utilizator, de exemplu), vă vom acorda asistență în definirea specificațiilor tehnice.

Testare aplicații - procedură:
Toate livrabilele sunt testate conform unei proceduri interne de verificare și testare generală a aplicațiilor. După caz, putem agrea la semnarea contracului o procedură de testare specifică (pachete de date, proceduri, configurații, dispozitive, etc.).

Livrare:
Outsourcing PHP: Livrarea aplicației/codului program se face în format electronic, într-o formă agreată de comun acord la semnarea contractului.

Documentație aplicație, Comentarii cod PHP, :
Codul dezvoltat în serviciul Outsourcing PHP va fi livrat cu comentarii în limba engleză sau română, astfel încât un alt programator cu experiență să poată lucra în continuare pe codul creat de noi.
Ca standard intern Logic Industry®, cel puțin la nivel de funcții, clase sau variabile folosite în secțiuni ample din codul PHP vor fi introduse comentarii relevante, chiar exemple sau referințe.
Algoritmii mai deosebiți, structurile sau datele mai specifice, anumite artificii tehnice sau abordări mai puțin standard vor fi, de asemenea, comentate relevant.
Nu vor fi comentate secvențe simple, secvențe de cod auto-explanatorii, variabile individuale folosite în secțiuni restânse și cu relevanță locală, alte elemente care au denumiri clare, etc.
Anumite comentarii generale se fac la începutul fiecărui fișier sau a unei secțiuni de cod mai ample, unele elemente opționale pot fi introduse pentru a mări claritatea codului (declarații, structuri, etc).
Dacă aveți solicitări specifice legate de modul de comentare a codului în serviciul Outsourcing PHP, suntem dispuși să le acceptăm și să le adăugm chiar în contract.

Garanție cod și Suport tehnic:
Codul furnizat prin serviciul Outsourcing PHP este garantat în sensul reparării de către noi a codului care nu funcționează corect. Evaluarea se face în mediul de lucru agreat de comun acord în contract și verificat la livrare. Desigur, în cazul unor probleme (pot apărea datorită unor elemente independente de noi precum: intervenția unor terți în codul nostru, upgrade-ul aplicației, a serverului, apariția unor noi tehnologii și standarde, etc.) sau a unor probleme ulterioare testării și livrării vom discuta punctual despre Suport Tehnic.
Outsourcing PHP: Garanția de funcționare și reparare gratuită a codului este de 6 luni de la livrare, iar Suportul Tehnic va fi disponibil 12 luni de la livrare.
Față de un programator care face outsourcing "anonim" sau din altă țară și care este posibil să dispară, serviciul Outsourcing PHP oferit de Logic Industry® România va fi disponibil prin contract să vă asigure finalizarea lucrării, garanție, sa ofere suport tehnic, să facă upgrade la cod dacă dezvoltați aplicația sau se schimbă mediul de utilizare, etc.
Hai să discutăm!

Outsourcing PHP: Un singur punct de contact

În colaborarea cu noi ca furnizor Outsourcing PHP veți avea întotdeauna un singur punct de contact, Managerul de proiect. Acesta poate fi un anume programator alocat inițial sau un alt specialist (tehnic) care administrează proiectul din partea noastră. Această abordare permite comunicare unitară, rapidă și fără sincope.
Dacă pe parcursul proiectului considerăm necesar, programatorul PHP inițial poate fi înlocuit la discreția noastră (în funcție de disponibilitate, necesități, specializari, experiență într-un anumit domeniu, etc.) dar acest lucru nu va afecta în niciun fel înțelegerea noastră inițială în livrarea de servicii Outsourcing PHP.
Este important să clarificăm că Outsourcingul PHP este furnizat de Logic Industry®, indiferent cine este persoana/persoanele care programează la un moment dat aplicația dumneavoastră.
Scopul comun este să livrăm Soluții rapid, la un înalt nivel calitativ din toate punctele de vedere.

Outsourcing PHP: Urgențe

Dacă aveți o urgență, vom face eforturi pentru aloca în termen scurt un programator / echipă care să vă ofere Outsourcing PHP pentru o soluționare rapidă.

Exemple de urgențe unde vă putem ajuta cu Outsourcing PHP în regim urgent:
- Finalizarea (sau deblocarea dezvoltării) unei aplicații PHP
- Finalizarea unei etape intermediare de dezvoltare a unei aplicații PHP
- Repararea unui site sau a unei aplicații în PHP care nu mai funcționează
- Necesitatea unui upgrade urgent al unui site creat într-o versiune PHP depășită și care nu mai este compatibil cu serverul de hosting
- Suplinirea unei situații în care un programator din echipa dumneavoastră nu mai este disponibil
- Multe alte situații în care un programator PHP senior/cu experiență este necesară urgent

Rezervarea unui serviciu Outsourcing PHP se face din momentul semnării contractului; dacă avem discuții inițiale care se prelungesc dincolo de valabilitatea ofertei, este posibil să nu mai avem un o soluție disponibilă.
Outsourcing PHP: Contactează-ne

Outsourcing PHP: Securitate

Securitatea este de importanță majoră în astfel de parteneriate.
Despre securitatea standard pentru Outsourcing PHP: Logic Industry® România operează cu datele dumneavoastră într-un mediu protejat, toate sistemele pe care vor ajunge datele legate de proiectul dumneavoastră sunt securizate cu parole (calculatoare, servere, backup), acolo unde este posibil folosim medii de stocare și transmisie criptate, rețea locală criptată, transferurile de fișiere sunt securizate, emailuri protejate, etc.
Dacă este cazul, pentru serviciul Outsourcing PHP ne puteți furniza fizic tokenuri de securitate, acces tunel-VPN sau tehnologii similare, servere sau laptopuri pe care să facem dezvoltarea, doar în mediul configurat de dumneavoastră, pe procedurile și în condițiile agreate.

Outsourcing PHP: Confidențialitate - NDA, Non-Concurență și Licențe

Știm cât de importantă este securitatea și încrederea în astfel de colaborări. Orice serviciu Outsourcing PHP se face dupa agrearea unui NDA (non-disclosure agreement) în care să stabilim clar Confidențialitatea colaborării și a unui set de clauze de Non-Concurență.

Anumite secțiuni de cod din serviciul Outsourcing PHP vor avea drept de utilizare exclusivă nelimitată către dumneavoastră.
În situația în care vom folosi secțiuni de cod din bibliotecile Logic Industry vă putem acorda o licență de utilizare neexclusivă sau cu limitări legate de revindere, refolosire în alte proiecte, etc.
În cazul în care este necesară sau oportună achiziția anumitor biblioteci, secvențe de cod, aplicații, etc, licențiate de la terți, licența poate fi recomandat să o achiziționați dumneavoastră.
Un exemplu în care achiziția unei licențe este oportună poate fi necesitatea unui modul a cărui dezvoltare să necesite un timp de programare mult mai costisitor decât achiziția unei licențe.
În alte cazuri putem face noi achiziția licenței pe care o putem folosi în alte proiecte și vom împărți costurile. Vom discuta după caz.

Acestea sunt linii generale legate de termeni și condiții, situațiile putând varia (putem avea noi anumite licențe, etc.) și vom acoperi aceste subiecte într-un mod precis în contractul de colaborare.

Outsourcing PHP: Tehnologii

Avem experiență într-o gamă largă de tehnologii, dar tehnologiile disponibile sunt sunt variate și este posibil să nu fi lucrat exact cu ceea ce lucrați dumneavoastră.

Avem capacitatea de a analiza și a învăța rapid tehnologiile specifice în care lucrați dumneavoastră - atât concepte, medii de dezvoltare, cât și aplicația în sine, codul sursă existent, biblioteci custom, etc.

Vă putem ajuta atât cu tehnologiile noi (care apar mereu și în care încercăm să ne instruim continuu), cât și cu aplicații cu tehnologii depășite (debugging, upgrade, interconectări, optimizări, etc.)
Hai să discutăm!

Outsourcing PHP: Preț

Prețul pentru serviciile Outsourcing PHP le stabilim de comun acord, în funcție de nivelul de expertiză necesar și în funcție de timpul alocat. Orientativ, costul unitar acoperă venitul brut al unui Outsourcing PHP experimentat, resursele pe care i le punem la dispoziție și o marjă rezonabilă pentru Logic Industry®.
Logic Industry SRL România vă va emite factură pentru serviciul Outsourcing PHP - plata cu ora sau pe proiect, conform contractului. În anumite aplicații mai complexe și cu specificații tehnice mai puțin precise putem tarifa evaluarea inițială a codului aplicației, a stilului de dezvoltare (structură, standarde interne de codare), a cerințelor specifice pe care le aveți în această colaborare și în livrarea codului.
Exemple: adaptarea la un anumite proceduri de lucru, o anumită structură a aplicației, anumite standarde neoficiale de conectare, stocare sau returnare de date, etc. - toate acestea vă ajută la integrarea naturală, armonioasă, a codului creat de programator în aplicația dumneavoastră).

În alte cazuri poate fi necesară Specializarea în anumite tehnologii pe care le folosiți și vom tarifa aceste specializări astfel: Tarifare Parțială, dacă sunt tehnologii pe care le vom folosi și în alte proiecte pe termen scurt sau Tarifare Completă, dacă sunt tehnologii folosite doar pentru dumneavoastră. Bineînțeles că Specializarea, dacă va fi tarifată, este plătită o singură dată.

Cere ofertă Outsourcing PHP!

Outsourcing PHP: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Outsourcing PHP | Experți PHP - Livrăm Rezultate - Cauți Outsourcing PHP? | Debugging, Optimizare, Aplicații complete | Outsourcing PHP: Contract pe Oră sau Proiect | Hai să discutăm!