Administrare Site | Logic Industry® Romania, din 1999

Pachete Administrare Site - Servicii Complete, la Cheie: Optimizare SEO, Conținut, Programare / Upgrade | Livrăm Rezultate Reale de Business

Puteți achiziționa o soluție Administrare Site: Pachet Esențial la care putem adăuga diferite servicii ocazionale sau lunare.
Serviciul Administrare Site este creat să livreze Rezultate Reale: Clienți, Cotă de piață, Notorietate

Ne ocupăm de tot: Programare Web, Optimizare Interfață, Configurare, Optimizare SEO, Scriere conținut, Marketing, Instagram, Facebook, Design grafic și elemente de Brand (manual de brand, pliante, carți de vizită, firmă luminoasă, mapă de prezentare, Signalistică interioară, etc.) și multe alte servicii similare.
Vom prelua noi toate aceste lucruri și le facem ca echipă specializată, experimentată, mult mai bine și mai ieftin decât un angajat propriu sau o "cunoștință" cu experiență și instrumente limitate.
Veți beneficia astfel de un Departament Online administrat profesionist, iar dumneavoastră puteți să vă ocupați de administrarea operațională și strategică (activitate curentă, investiții, dezvoltare, etc.).

Cu noi veți lucra ușor: ne facem foarte bine treaba pe tot ce înseamnă Online (Site - Creare, Optimizare, Promovare, Securitate, Administrare, Google, Facebook etc.), Brand, Marketing și înțelegem rapid ce vă trebuie. Vom veni cu idei și soluții pentru a livra Rezultate Reale.


Lucrăm internațional din 1999, studiem, experimentăm, inventăm continuu pentru a oferi soluții care să livreze Rezultate Reale de Business.
Primul pas: Hai să discutăm!
Hai să ne cunoaștem și să facem un plan de principiu. Un contact nou nu strică niciodată.

Administrare Site: Pachet Esențial

Pachetul Administrare Site conține serviciile esențiale, pentru ca site-ul să înceapă să ofere crescător mai multe rezultate de business, stabilitate și predictibilitate.
Pachetul Administrare Site esențial variază de la client la client, în funcție de site-ul existent, de piață (concurență, produse/servicii), de diferiți parametri tehnici specifici, de necesitați și scopuri dorite, dar noi vom analiza totul și vă oferim o Soluție la Cheie.
 • Evaluare inițială în 10 + 1 puncte:
  1. Performanță tehnică
  2. Performață SEO
  3. Analiză trafic
  4. Server Hosting
  5. Programare și Platformă
  6. Conținut (elocvență, gramatical, SEO)
  7. Social Media
  8. Marketing / Ads
  9. Securitate
  10. Bune practici

  În plus, vom face o Analiză a Concurentei, a Afacerii și a Pietei pentru a înțelege unde ne poziționăm și ce soluții vom aborda pentru a maximiza rezultatele reale de business.
 • Servicii lunare incluse în Administrare Site Esențial
  - Monitorizare 24/7 folosind instrumente specifice (Google Analytics, Google Search Console, Bing Webmaster Tools, instrumente dezvoltate de noi, alte instrumente specifice) și realizăm configurarea inițială dacă nu există deja
  - Ajustare conținut pe baza monitorizării și a strategiei de comunicare atât pentru optimizare SEO cât și pentru piață / clienți / parteneri
  - Optimizare SEO continuă pe baza informațiilor generate de sistemele de monitorizare instalate
  - Ajustări continue și optimizare programare / structură / funcții pentru menținerea site-ului la cei mai buni parametri de viteză, securitate, performanță de business, recomandări de bune practici ale motoarelor de căutare (recomandări care apar extrem de des și care influențează performanțele în motoarele de căutare)
  - Creare Conținut nou (text / alegere și prelucrare imagini) pentru site / social media / alte canale de comunicare
  - Alte servicii: Administrare Social Media, Google MyBusiness / Maps, alte servicii, Update-uri și rezolvare probleme de upgrade/compatibilitate, Backup regulat (in functie și de contul de hosting, platformă și alte condiții tehnice)
  - În funcție de oportunități și necesități, vă vom propune alte servicii lunare care vă pot ajuta sa obțineți acele rezultate reale de business pe care le doriti.
 • Servicii setare inițială în Administrare Site Esențial
 • - La începutul colaborării este posibil să fie necesar un pachet de servicii inițial prin care vom aduce site-ul la un nivel de performanță ridicat, vom instala diferite instrumente, vom modifica / îmbunătăți structura și funcțiile, vom realiza upgrade / backup, vom crea conținut (text și imagini pentru site/alte canale), pagini Social Media, alte servicii necesare.
 • Servicii Ocazionale neincluse în Administrare Site
  Aceste servicii sunt realizate doar în caz de necesitate, nu implică o dezvoltare lunară / regulată.

  - Servicii de Design Grafic (design pentru materiale tipărite precum mape, pliante, signalistică, template-uri etc.)
  - Servicii de Programare Module, Funcții, Integrări cu aplicații terțe (API, etc.), Modificări majore la site
  - Campanii de publicitate plătită online: Google Ads, Facebook /Instagram Ads, LinkedIn Ads
  - Campanii de publicitate (offline/în general): Scop, Strategie, Concept, Grafică, Alte elemente (3D, voice-over, montaj video, etc.)
  - Alte servicii cu caracter excepțional.

Administrare Site: Preț / Ofertă

Prețul variază în funcție de site-ul existent și de serviciile necesare pentru a atinge scopurile pe care ni le propunem.
Scrie-ne! Vom face o analiză a site-ului, a pieței pe care dorim să livrăm performanță și îți vom trimite o ofertă pentru un pachet ce conține serviciile recomandate de noi pentru Administrare Site.
Oferta de servicii recomandate și Prețul le vom discuta împreună, le ajustăm dacă este cazul și apoi putem începe colaborarea.
Buget orientativ: De la 550 lei/lună
Primul pas: Hai să discutăm!

Administrare site: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Administrare Site | Logic Industry® Romania, din 1999 - Pachete Administrare Site - Servicii Complete, la Cheie: Optimizare SEO, Conținut, Programare / Upgrade | Livrăm Rezultate Reale de Business