Oferta Creare site

Oferta Creare Site cu Rezultate Reale de Business

Logic Industry® este o Agenție full service înființată în 1999, cu experiență internațională în: Creare Site (Web Design și Programare Web, Soluții de Identitate de Brand și Sisteme software integrate Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999.
Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum AI și IoT (Intelugență artificială și Internet of Things). Pentru Oferta Creare site , hai să discutăm despre proiectul tău. Cere Oferta Creare Site

Oferta Creare Site: avem Experiență internațională

Din 1999 până astăzi am creat un portofoliu larg de Site-uri și Aplicații Web complexe atât pentru clienți din România cât și din întreaga lume: UK, SUA, Germania, Franța, Danemarca, Italia, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Acum 11 ani am deschis Logic Industry Ltd. cu sediul în Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din Marea Britanie.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții de Creare Site, soluții de Brand și Soluții Software complexe, personalizate. Oferta Creare site beneficiază de întreaga noastră experiență pentru a oferi Rezultate Reale de Business.

Oferta Creare site: Agenție cu soluții complete

Crearea site-ului web este doar unul dintre elemente din ceea ce înseamnă prezența online și offline a unei companii, de aceea abordăm crearea site-ului în cadrul acestei viziuni globale, urmărind să maximizăm Rezultatele Reale de Business.
Site-ul trebuie să reprezinte brandul, să prezinte esența afacerii, să fie un instrument facil de preluare a comenzilor și de informare și să fie o platformă potrivită pentru toate campaniile de marketing online și offline.
Oferta Creare site include optimizarea SEO organică încă din stadiul de proiect. Orice Site Web creat de noi are inclusă optimizarea SEO profundă, inclusiv în programarea site-ului, pentru a obține cele mai bune Rezultate Reale de Business.
Clienții noștri activează în cele mai variate domenii și pentru ei am creat soluții complete(full service, care includ si serviciul creare site): de la branding, la soluții Web, portal si eCommerce personalizate (custom), prezentări multimedia/3D/video interactive si până la soluții personalizate de integrare completă a fluxurilor de informații și operațiuni din companii (CRM).
Dezvoltăm soluții de Creare site proprii, inovatoare, bazate pe cele mai avangardiste tehnologii, precum inteligența artificială. Învațăm, cecetăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.
Să vorbim despre Oferta Creare site

Oferta Creare site: avem experiență îndelungată

De la industrie grea, construcții, ecommerce și până la florării, suntem onorați că avem clienți cu care am avut colaborări îndelungate în ultimii 25 și că mulți dintre aceștia au evoluat de la nivelul de firmă mică până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi, în care soluțiile noastre de Creare site au avut un aport important.
Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții inovatoare și am evoluat continuu.
În continuare ne dorim colaborări cu clienți mici, dar cu viziune și pasiune, în care sa investim toată experiența noastră de Creare site, Optimizare SEO, Branding, Marketing si alte servicii conexe.

În Oferta Creare Site vom realiza o analiză care ne va oferi o înțelegere globală, atât a tehnologiilor Creare site și de dezvoltare software personalizat - pe necesitatile dumneavoastră, a evoluției unui brand de la concept la maturitate, precum și a diferitelor modele și soluții de business.
Oferta Creare site de succes înseamnă să Livrăm Rezultate Reale de Business.

Vânzări Cotă de piață Notorietate de brandOferta Creare Site

Oferta Creare Site: Descoperă mai multe:

 • Hai să discutăm! Avem o procedură - gratuită - prin care facem o evaluare a necesităților pentru oferta creare site pe baza analizei afacerii, a pieței (clienți, parteneri) și a concurenței. În urma Analizei Gratuite vă vom propune o Oferta Creare site Personalizată
 • Dacă este cazul, vă vom propune și:
  - Un Proiect Brand Zone dacă afacerea dumneavoastră are nevoie și de o soluție de brand (nume, logo, manual de identitate de brand, cărți de vizită, mape, șamd) și
  - Un Proiect MixCRM dacă doriți să integrăm (optimizăm, automatizăm, monitorizăm) complet întregul flux informațional din companie.
  MixCRM este un sistem dezvoltat de noi care, printre altele, a integrat timp peste 15 ani toata activitatea de service si instalari a grupului de firme Altex Romania. MixCRM este folosit in brokeraj de yachturi, imobiliare, industrie, samd. Mai multe despre MixCRM pe site-ul MixCRM.com
 • Oferta Creare site conține un proiect cu recomandările noastre legate de funcțiile și structura site-ului, strategia pe termen lung, abordarea grafică a brandului, integrarea cu Social Media(Fb, Instagram, LinkedIn, etc.), Optimizarea SEO avansată inclusă încă din stadiul inițial, alte servicii conexe (hosting, etc.) - adica o soluție completă.
  Oferta Creare site va cuprinde prețul și termenul de livrare. Prețul poate fi plătit în mai multe tranșe, iar termenul de livrare va conține un grafic de livrare pentru a ști întotdeauna în ce etapă de dezvoltare suntem.
 • Vom discuta împreuna Oferta Creare site și o putem modifica împreună (inclusiv Preț și termen livrare), până agreăm o formă finală.
 • Cere Oferta Creare site !

 • Prețul unei soluții creare site dezvoltate pe necesitățile dumneavoastră este influențat de complexitate și nivelul de expertiză necesar. Orientativ, am dezvoltat soluții la prețuri între ~1500 euro și ~40.000 euro.
 • Hai să discutăm! Putem face un plan pe termen lung, începem cu o investiție minimă care să producă un maxim de rezultate, apoi putem dezvolta proiectul pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Ne place sa investim în clienții noștri și să creștem împreună. Avem clienți fideli de peste 15 ani pentru ca livrăm Rezultate Reale de Business.
 • Creare site: Hai să îți facem o ofertă!

 • Cele mai performante soluții Creare site sunt soluții Creare site custom (dezvoltare personalizată).
  O soluție Creare site personalizat este creată pe specificul afacerii dumneavoastră, cu scopul de a maximiza rezultatele de business și vă aduce avantaje majore față de site-urile construite pe platforme gratuite (sau puțin personalizate), cu template-uri grafice refolosite.

  Oferta Creare site - Ce propunem?

  - O optimizare SEO Organică cât mai bună, atât pentru a obține un trafic cât mai mare cât și pentru a reduce costurile de publicitate plătită. Concepem strategic optimizarea SEO (Google) încă din stadiul de ofertă și este luată în considerare în dezvoltarea oricărui element al site-ului, de aceea obținem consecvent rezultate excelente.
  - Cerințe și oportunități specifice prin care vă diferențiați de concurență
  - O structură personalizată pentru a comunica convingător brandul, serviciile și produsele
  - Funcții deosebite care să iasă în întâmpinarea clienților și să le ofere o experiență memorabilă.
  - Un design grafic personalizat, care sa evidențieze brandul, să ofere o navigare ușoară și să convingă clientul să vă contacteze. Nu folosim template-uri, dezvoltăm grafica pe identitatea brandului dumneavoastra și pe baza profilului utilizatorilor site-ului.
  - Oferta Creare site personalizată este pregătită pentru integrarea cu viitoare campanii de publicitate online(Ads) sau offline(fluturași, reviste, outdoor)
  - Securitate: Securitatea soluției creare site este extrem de importantă și o implementăm în diferite forme, adaptate rapid la diferite variante de atacuri.
  - Flexibilitate pentru dezvoltarea ulterioară (un sistem modular, extensibil)
  - Performanță tehnică (încărcare rapidă, reducerea încărcării serverului de hosting, experiență plăcută pentru clienți)
  - Integrarea Ofertei Creare site custom cu Social Media sau alte platforme de Business Intelligence precum MixCRM sau altele
  - Cele mai noi tehnologii pentru dumneavoastră: Învățăm continuu, cercetăm, inventăm și realizăm studii pe baza cărora putem construi cele mai performante soluții.
  În peste 25 de ani de experiență internațională, Logic Industry® a dobândit experiența pentru a înțelege ce Oferta Creare site , Brand sau CRM vă este necesară. Pe lângă cerințele dumneavoastră vom veni cu idei noi sau putem confirma ideile pe care le aveți sau vă putem ajuta să preveniți anumite probleme pe termen mediu și lung.

 • Avem multe să discutăm. Hai să ne întâlnim!

 • Logic Industry® este o agenție full service. De la conceptul de Brand, la nume de brand, strategia de brand pe termen lung, la programarea efectivă a aplicațiilor si a soluțiilor Creare site pe cerințele și necesitățile clienților, orice proiectăm și dezvoltăm are ca scop final livrarea de rezultate reale de business.
  Toate elementele(brand, site, etc.) sunt gândite unitar și în cadrul unei viziuni pe termen lung.
 • În dezvoltarea Ofertei Creare site vom avea o înțelegere strategică, globală a afacerii dumneavoastră. Având o înțelegere golbală și un control complet al întregului proiect, putem oferi exact ce vă este necesar, la un preț competitiv.
 • În cadrul unei Oferta Creare site avem în vedere și aspecte greu de definit într-un proiect, dar de importanță crucială pentru modul în care site-ul web va livra performanță de business: Securitatea, Reducerea impactului unor atacuri, Performața (aspecte ce influențează performanțele optimizării SEO, optimizarea modulelor și a programului pentru reducerea costurilor de găzduire), flexibilitatea în dezvoltare ulterioară, integrarea cu terți (pentru încasări online, coletărie), etc. Experiența utilizatorilor este optimizată pentru mobile iar optimizarea SEO organică este inserată profund în codul și structura soluției creare site .
 • Avem în vedere reducerea costurilor de actualizare a site-ului de către dumneavoastră prin generare inteligentă automată de conținut, astfel încât să aveți o soluție web design bine optimizată și indexată de motoarele de căutare, cu conținut relevant pentru clienți dar care să va reducă la maximum timpul pentru actualizare.
 • Designul soluției creare site și interfața sunt gândite pentru a maximiza rezultatele ("lead"-uri) - contact, cumpărare - specifice business-ului dumnevoastră. De exemplu: echipamentele industriale nu se cumpără online, după cum comenzile B2B de distribuție sunt comenzi de sute de produse din zeci sau sute de categorii (este necesar un sistem intuitiv, potrivit pentru astfel de comenzi), pe când un site de larg consum sau servicii are cerințe și oportunități specifice).

Hai să discutăm Oferta Site-ului tău!

Oferta Creare site: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Oferta Creare Site | Logic Industry® România, din 1999 - Oferta Creare Site | noi Livrăm Rezultate Reale de Business. Soluții complete, Experiență internațională: Creare Site, Optimizare, Brand, Ads