Dezvoltare Site

Soluții Dezvoltare Site la cheie pentru Rezultate Reale de Business

Companie de dezvoltare software cu experiență internațională, din 1999: Dezvoltare site, Agenție SEO, Agenție Branding și Marketing / Externalizare departament online, Dezvoltare software custom

Logic Industry® oferă soluții personalizate Dezvoltare Site, Soluții de Identitate de Brand și Soluții de informatizare Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999. Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum AI și IoT. Contactează-ne / Cere oferta ➥

Dezvoltare Site : Experiență internațională

Portofoliul nostru Dezvoltare Site cuprinde atât clienți din România, cât și din întreaga lume: Marea Britanie, Canada, Germania, Italia, Franța, Danemarca, SUA, Israel, Elveția, Bulgaria, etc.
Din anul 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii conexe pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții de dezvoltare site pentru clienții noștri.

Dezvoltare Site : Soluție la cheie

Clienții noștri activează în cele mai diferite domenii de activitate și pentru ei am creat soluții complete: de la branding, la solutii Dezvoltare site custom, dezvoltare magazine online, prezentări multimedia/3D/video interactive, până la soluții de integrare completă bazelor de date șo fluxurilor de informații și operațiuni din companii (CRM, BPMS).
Creăm soluții dezvoltare site inovatoare, bazate pe cele mai avangardiste tehnologii precum inteligența artificială. Învațăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.
Trimite detalii și Cere Oferta ➥

Dezvoltare Site : avem experiență îndelungată

Am avut onoearea de a colabora, în peste 25 ani de activitate, cu clienți care au evoluat de la nivelul inițial de deschidere a firmei până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi în care soluțiile noastre Dezvoltare Site au adus un aport important.
Împreună cu clienții noștri ne-am dezvoltat, am învățat, am creat și testat soluții Dezvoltare Site inovatoare și am evoluat continuu. Ne dorim colaborări cu clienți la început de drum, cu viziune și pasiune, în care sa investim experiența și resursele noastre în Dezvoltare Site, Branding, Marketing si alte servicii conexe.
Veți descoperi că pentru companii noi avem soluții de preț generoase astfel încât să nu fie o povară în dezvoltare, ci o investiție care să returneze investiția solid, rapid și să putem crește împreună.

Avem o înțelegere globală atât a tehnologiilor Dezvoltare Site si de dezvoltare software pe necesitatile clientului, a evoluției unui brand de la concept la maturitate, precum și a diferitelor modele de business pe care le-am văzut funcționând pe perioade lungi de timp, pe piețe variate. Soluțiile Dezvoltare Site create de noi livrează Rezultate Reale de Business.
Soluție Dezvoltare Site de succes înseamnă Rezultate Reale de Business

Vânzări Cotă de piață Notorietate BrandContactează-ne

Dezvoltare Site: Informații interesante ⭐

 • Hai să discutăm! Avem o procedură - gratuită - prin care facem o evaluare a necesităților pe baza analizei afacerii, a pieței (clienți, parteneri) și a concurenței. În urma analizei vă vom propune un Proiect Dezvoltare Site for Business
 • Dacă este cazul vă vom propune și:
  - Un Proiect Brand Zone dacă afacerea dumneavoastră are nevoie și de o soluție de brand (nume, logo, manual de identitate de brand, cărți de vizită, mape, șamd) și
  - Un Proiect MixCRM dacă doriți să integrăm (optimizăm, automatizăm, monitorizăm) complet întregul flux informațional din companie.
  MixCRM este un sistem dezvoltat de noi care, printre altele, a integrat timp peste 15 ani toata activitatea de service si instalari a grupului de firme Altex Romania. MixCRM este folosit in brokeraj de yachturi, imobiliare, industrie, samd. Mai multe despre MixCRM pe site-ul MixCRM.com
 • Proiectul Dezvoltare Site for Business conține propunerile noastre legate de funcțiile site-ului, structură, viziunea pe termen lung, abordarea asupra brandului, integrarea cu Social Media, optimizarea SEO avansată inclusă încă din stadiul de proiect, alte servicii - adica o soluție completă.
  Proiectul va cuprinde prețul și termenul de livrare. Prețul poate fi plătit în mai multe tranșe, iar termenul de livrare va conține o diagramă de livrare pentru a ști întotdeauna în ce etapă suntem.
 • Vom discuta împreuna proiectul și îl putem modifica împreună (inclusiv preț si termen) până ajungem la forma finală pe care o vom atașa contractului.
 • Hai să discutăm!

 • Prețul unei soluții Dezvoltare Site este influențat de complexitatea specificațiilor, de timpul de lucru și nivelul de expertiză necesar. Orientativ, am dezvoltat soluții web la prețuri între ~1000 euro și ~40.000 euro - atât site-uri, cât și aplicații web complexe.
 • Hai să ne cunoaștem! Vă propunem să avem o discuție inițială, să facem un plan pe termen lung, începem cu o investiție minimă care să producă un maxim de rezultate, apoi putem dezvolta proiectul pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Ne place sa investim în clienții noștri și să creștem împreună. Avem clienți fideli de peste 15 ani pentru ca soluțiile noastre livrează Rezultate Reale de Business.
 • Trimite detalii și Hai să îți facem o ofertă!

 • Cele mai performante soluții Dezvoltare Site sunt soluții Dezvoltare Site custom.
  O soluție Dezvoltare Site personalizată este creată pe specificul afacerii dumneavoastră, pentru a maximiza rezultatele de business și vă aduce avantaje majore față de site-urile construite pe platforme comune, cu template-uri grafice.

  Soluțiile Dezvoltare Site personalizate sunt construite pentru:

  - O optimizare SEO Organică cât mai bună, atât pentru a obține un trafic cât mai mare cât și pentru a reduce costurile de publicitate plătită. Proiectăm optimizarea SEO organică încă din stadiul de proiect și este luată în considerare în dezvoltarea oricărui element al site-ului, de aceea avem rezultate excelente.
  - Cerințele dumneavoastră specifice
  - O structură personalizată pentru a comunica convingător brandul, serviciile și produsele
  - Funcții personalizate care să iasă în întâmpinarea clienților și să le ofere o experiență memorabilă.
  - O grafică personalizată care sa sublinieze brandul, să ofere o experiență ușoară de navigare și să convingă clientul să vă contacteze. Nu folosim template-uri, dezvoltăm grafica pe identitatea brandului dumneavoastra și pe baza profilului clienților care vor folosi site-ul.
  - Soluția Dezvoltare Site este pregătită pentru integrarea cu variate campanii de advertising online sau offline
  - Securitate: Securitatea este extrem de importantă și o implementăm în diferite forme, adaptate rapid la diferite variante de atacuri.
  - Flexibilitate pentru dezvoltarea ulterioară (un sistem modular, extensibil)
  - Performanță tehnică (încărcare rapidă, reducerea încărcării serverului de hosting, experiență plăcută pentru clienți)
  - Integrarea cu Social Media sau alte platforme de Business Intelligence precum MixCRM sau altele
  - Cele mai noi tehnologii: Învățăm continuu, cercetăm, inventăm și realizăm studii pe baza cărora putem construi cele mai performante soluții.
  În 22 de ani de exeperiență internațională Logic Industry a dobândit experiența și dispune de resursele necesare pentru a înțelege ce soluție Dezvoltare Site, Brand sau CRM vă este necesară. Pe lângă specificațiile dumneavoastră vom aduce idei noi, putem valida ideile pe care le aveți sau vă putem ajuta să preveniți anumite probleme.

 • Avem multe să discutăm. Hai să ne întâlnim!

 • Logic Industry este o agenție full service. De la conceptul de brand, la strategia de brand pe termen lung, la programarea aplicațiilor si a soluțiilor Dezvoltare Site pe cerințele și necesitățile clienților, orice proiectăm și dezvoltăm are ca scop final livrarea de rezultate reale de business. Toate elementele(brand, site, etc.) sunt gândite unitar și în cadrul unei viziuni pe termen lung.
 • Vom avea o înțelegere strategică, globală a afacerii dumneavoastră și având o înțelegere și un control complet al întregului proiect, putem oferi exact ce vă este necesar, la un preț competitiv.
 • În cadrul unei soluții Dezvoltare Site avem în vedere și aspecte greu de definit într-un proiect, dar de importanță crucială pentru modul în care site-ul web va livra performanță: Securitatea la atacuri informatice, reducerea impactului unor atacuri, performața (viteza ce influențează performanțele SEO, optimizarea modulelor și a codului pentru reducerea costurilor de hosting), flexibilitatea în dezvoltare ulterioară, integrarea cu terți (pentru încasări online, livrări), etc. Experiența utilizatorilor este optimizată pentru mobile iar optimizarea SEO organică este inserată profund în codul și structura site-ului.
 • Avem în vedere reducerea costurilor de actualizare a site-ului de către dumneavoastră prin generare automată inteligentă de conținut, astfel încât să aveți o soluție Dezvoltare Site bine optimizată și indexată de motoarele de căutare, cu conținut relevant pentru clienți dar care să va reducă la maximum timpul pentru actualizare.
 • Designul site-ului și interfața sunt gândite pentru a maximiza rezultatele ("lead"-uri) - contact, cumpărare - specifice afacerii. De exemplu: utilajele de construcții nu se cumpără online dar trebuie să aibă formulare de ofertă ușor de utilizat, dacă faceți distribuție B2B cu comenzi de sute de bucăți din zeci sau sute de repere atunci un coș de cumărături clasic nu este utilizabil, ci trebuie unul proiectat pentru comenzi multiple cât mai simplu, un site de pizzerie are nevoie de un fel de configurator și integrare cu sistem de plăți online, un magazin online pe domeniul fashion are nevoie de parametri de mărime, etc. Experiența noastră, analiza businessului și studiul inițial al pieței ne vor ajuta să vă oferim o soluție Dezvoltare Site care să produă rezultate reale de business.

Hai să discutăm!

Dezvoltare Site: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Dezvoltare Site la cheie | Site-uri cu Rezultate: Logic Industry® - Dezvoltare Site la cheie | Soluții Dezvoltare Site cu toate serviciile incluse | Dezvoltare Site: Cere Oferta