Creare Pagină Internet

Soluții Creare Pagină Internet cu Rezultate Reale de Business - din 1999

Agenție full service cu experiență internațională: Creare Pagină Internet, Branding, Marketing, Dezvoltare software, Tehnologii de avangardă

Logic Industry oferă soluții personalizate Creare Pagină Internet (B2C / B2B), Soluții de Identitate de Brand și Sisteme software integrate/automatizări Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999.
Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum Inteligență Artificială și IoT.

Creare Pagină Internet: Experiență internațională

Am creat site-uri web și aplicații complexe atât pentru clienți din România cât și din întreaga lume: Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Danemarca, Italia, SUA, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Începând cu 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții de Creare Pagină Internet, brand și soluții complexe pentru clienții noștri. Serviciile Creare Pagină Internet beneficiază de întreaga noastră experiență pentru a livra Rezultate Reale de Business.

Creare Pagină Internet: Agenție cu soluții complete

Crearea paginii internet (site) este doar unul dintre elementele importante ale prezenței online și offline a unei companii/ instituții/ organizații, de aceea abordăm crearea paginii internet în cadrul acestei viziuni globale, pentru a maximiza Rezultatele Reale de Business.
Pagina Internet trebuie să reprezinte identitatea de brand, să prezinte esența afacerii, să fie un instrument facil de preluare a cererilor(oferte, comenzi, servicii, etc.) și de informare și să fie o platformă potrivită pentru toate campaniile de marketing online și offline.
Serviciul de Creare Pagină Internet include optimizarea SEO organică încă din stadiul de proiect. Orice pagină internet creată de noi are inclusă optimizarea SEO profundă, inclusiv în programarea site-ului, pentru a obține cele mai bune rezultate.
Clienții noștri activează în cele mai variate domenii și pentru ei am creat soluții complete: de la brand(nume, sigla, manual de identitate vizuală complet), la soluții Internet, Portal si magazine online personalizate (custom), prezentări interactive/3D/video și până la soluții de integrare completă a fluxurilor de informații și operațiuni din companii/ instituții / organizații (Mix CRM).
Dezvoltăm soluții de Creare Pagină Internet proprii, inovatoare, bazate pe cele mai avangardiste tehnologii, precum AI. Învațăm, cecetăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.
Contactează-ne pentru Creare Pagină Internet

Creare Pagină Internet: avem experiență îndelungată

De la industrie, instituții, construcții, ecommerce și până la florării, suntem onorați că avem clienți cu care am avut colaborări îndelungate și că au evoluat de la nivelul firmă nouă până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi în care soluțiile noastre Creare Pagină Internet au avut un aport semnificativ.
Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții Creare Pagină Internet inovatoare și am evoluat continuu.
În continuare căutam colaborări cu clienți mici dar cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră de Creare Pagină Internet, SEO, branding, marketing si alte servicii conexe.

Avem o înțelegere globală, atât a tehnologiilor Creare Pagină Internet și de dezvoltare software pe necesitatile clientului, a evoluției unui brand de la concept la maturitate, precum și a diferitelor modele și soluții de business.
O soluție Creare Pagină Internet de succes înseamnă Rezultate Reale de Business pentru clienții noștri.

Vânzări Cotă de piață Notorietate de brandContactează-ne

Creare Pagină Internet: Descoperă mai multe:

 • Hai să discutăm! Avem o procedură (gratuită) prin care facem o evaluare a necesităților Creare Pagină Internet pe baza analizei afacerii, a pieței (clienți, parteneri) și a concurenței. În urma analizei vă vom propune un Proiect personalizat Creare Pagină Internet
 • Dacă este cazul, vă vom propune și:
  - Un Proiect Brand Zone dacă organizația dumneavoastră are nevoie și de o soluție de brand (nume, logo, manual de identitate vizuală, cărți de vizită, mape, signalistică, șamd) și
  - Un Proiect MixCRM dacă doriți să integrăm (optimizăm, automatizăm, monitorizăm) întregul flux informațional din companie (sau doar anumite fluxuri și apoi dezvoltăm aplicația).
  MixCRM este un sistem dezvoltat de noi care, printre altele, a integrat timp peste 15 ani toata activitatea de service si instalari a grupului de firme Altex Romania. Sistemul MixCRM este folosit in brokeraj de yachturi, imobiliare, industrie, samd. Mai multe despre MixCRM pe site-ul MixCRM.com
 • Proiectul personalizat de Creare Pagină Internet conține propunerile noastre legate de funcțiile site-ului, structură, viziunea pe termen lung, abordarea asupra brandului, integrarea cu Social Media, optimizarea SEO avansată inclusă încă din stadiul de proiect, alte servicii - adica o soluție completă.
  Proiectul va cuprinde prețul și termenul de livrare. Prețul poate fi plătit în mai multe tranșe, iar termenul de livrare va conține o diagramă de livrare pentru a ști întotdeauna în ce etapă suntem.
 • Vom discuta împreuna proiectul și îl putem modifica împreună (inclusiv preț si termen) până ajungem la forma finală pe care o vom atașa contractului.
 • Hai să discutăm!

 • Prețul unei soluții Creare Pagină Internet dezvoltate pe necesitățile dumneavoastră este influențat de complexitate și nivelul de expertiză necesar. Orientativ, am dezvoltat soluții la prețuri între ~1500 euro și ~40.000 euro.
 • Hai să discutăm! Putem face un plan pe termen lung, începem cu o investiție minimă care să producă un maxim de rezultate, apoi putem dezvolta proiectul pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Ne place sa investim în clienții noștri și să creștem împreună. Avem clienți fideli de peste 15 ani pentru ca livrăm Rezultate Reale de Business.
 • Creare Pagină Internet: Hai să îți facem o ofertă!

 • Cele mai performante soluții Creare Pagină Internet sunt soluții Creare Pagină Internet custom (dezvoltare personalizată).
  O soluție Creare Pagină Internet personalizat este creată pe specificul afacerii dumneavoastră, cu scopul de a maximiza rezultatele de business și vă aduce avantaje majore față de site-urile construite pe platforme gratuite (sau puțin personalizate), cu template-uri grafice refolosite.

  Soluțiile Creare Pagină Internet - Soluții pentru Rezultate Reale - sunt construite avînd în vedere:

  - O optimizare SEO Organică cât mai bună, atât pentru a obține un trafic cât mai mare cât și pentru a reduce costurile de publicitate plătită. Proiectăm optimizarea SEO organică încă din stadiul de proiect și este luată în considerare în dezvoltarea oricărui element al site-ului, de aceea obținem consecvent rezultate excelente.
  - Cerințe și oportunități specifice care să vă ajute în relația cu publicul și prin care vă diferențiați de concurență
  - O structură personalizată pentru a comunica convingător brandul, serviciile/ produsele
  - Module specifice care să iasă în întâmpinarea clienților și să le ofere o experiență memorabilă.
  - Un aspect grafic deosebit care sa sublinieze brandul, să ofere o experiență ușoară de navigare și să convingă clientul să vă contacteze. Nu folosim template-uri, dezvoltăm grafica pe identitatea brandului dumneavoastră și pe baza profilului clienților care vor folosi site-ul (piața țintă).
  - Soluția Creare Pagină Internet personalizată este pregătită pentru integrarea cu viitoare campanii de advertising online sau offline
  - Securitate: Securitatea soluției Creare Pagină Internet este extrem de importantă și o implementăm în diferite forme, adaptate rapid la diferite variante de atacuri.
  - Modularitate în dezvoltarea ulterioară (un sistem flexibil, care se poate dezvolta pe măsura necesităților și a bugetului disponibil)
  - Performanță tehnică (încărcare rapidă, reducerea încărcării serverului de hosting, experiență plăcută pentru clienți)
  - Integrarea soluției Creare Pagină Internet custom cu Social Media sau alte platforme de Business Intelligence precum MixCRM sau altele
  - Cele mai noi tehnologii pentru dumneavoastră: Învățăm continuu, cercetăm, inventăm și realizăm studii pe baza cărora putem construi cele mai performante soluții.
  În peste 22 de ani de experiență internațională Logic Industry® a dobândit maturitatea și dispune de resursele necesare pentru a înțelege ce soluție Creare Pagină Internet , Brand sau CRM vă este necesară.
  Pe lângă cerințele dumneavoastră vom propune idei noi și putem valida ideile pe care le aveți - sau vă putem ajuta să preveniți anumite probleme prin prisma experienței pe care o avem.

 • Avem multe să discutăm. Dă-ne un mesaj!

 • Logic Industry este o agenție full service. De la conceptul de brand, la strategia de brand pe termen lung, la programarea efectivă a aplicațiilor si a soluțiilor Creare Pagină Internet pe cerințele și necesitățile clienților, orice proiectăm și dezvoltăm are ca scop final livrarea de rezultate reale de business.
  Toate elementele(brand, site, etc.) sunt gândite unitar și în cadrul unei viziuni pe termen lung.
 • În dezvoltarea soluției Creare Pagină Internet vom avea o înțelegere strategică, complexă, a afacerii dumneavoastră (servicii, produse, piață, strategii, planuri de dezvoltare pe termen lung, analiza concurenței, etc.). Având o înțelegere globală și un control complet al întregului proiect, putem oferi exact ce vă este necesar, într-un buget previzibil, modular (începem cu o fundație și structură sănătoasă dar minimă și dezvoltăm ulterior de acolo module și funcții mai complexe, fără să trebuiască refacerea "fundației").
 • În cadrul unei soluții Creare Pagină Internet avem în vedere și aspecte greu de definit într-un proiect, dar de importanță crucială pentru modul în care site-ul web va livra performanță: Securitatea la atacuri informatice, reducerea impactului unor atacuri, performața (viteza ce influențează performanțele SEO, optimizarea modulelor și a codului pentru reducerea costurilor de hosting), flexibilitatea în dezvoltare ulterioară, integrarea cu terți (pentru încasări online, livrări), etc. Experiența utilizatorilor este optimizată pentru mobile iar optimizarea SEO organică este inserată profund în codul și structura soluției Creare Pagină Internet .
 • Avem în vedere reducerea costurilor de actualizare a site-ului de către dumneavoastră prin generare inteligentă automată de conținut, astfel încât să aveți o soluție web design bine optimizată și indexată de motoarele de căutare, cu conținut relevant pentru clienți dar care să va reducă la maximum timpul pentru actualizare.
 • Designul soluției Creare Pagină Internet și interfața sunt gândite pentru a maximiza rezultatele ("lead"-uri) - contact, cumpărare - specifice business-ului dumnevoastră. De exemplu: utilajele de construcții nu se cumpără online, după cum comenzile B2B de distribuție sunt comenzi de sute de produse din zeci sau sute de categorii (este necesar un sistem intuitiv, potrivit pentru astfel de comenzi), pe când un site de larg consum sau servicii are cerințe și oportunități specifice).

Hai să discutăm despre crearea site-ului tău!

Creare Pagină Internet: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Creare Pagina Internet | Logic Industry® România, din 1999 - Creare Pagina Internet | Livrăm Rezultate Reale - Experiență internațională | Soluții personalizate, Preț-Buget pe etape/module