Creare site custom

Creare Site Custom | Experiență internațională din 1999 în Creare Site Custom: Design, Funcționalități, Programare, Expert SEO - Cere oferta preț

Agenție full service cu experiență internațională: Creare site custom, Branding, Marketing, Dezvoltare software, Tehnologii de avangardă

Logic Industry® oferă soluții personalizate Creare site custom(B2C / B2B), Soluții de Identitate de Brand și Sisteme software integrate Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999.
Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum AI și IoT.

Hai să discutăm despre site-ul tău!

Creare site custom: Experiență internațională

Am creat site-uri custom și soluții web cu funcționalități complexe atât pentru clienți din România cât și din întreaga lume: UK, SUA, Germania, Franța, Danemarca, Italia, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Din 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, Marea Britanie, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. Londra folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții de creare site custom, brand și soluții complexe pentru clienții noștri. Serviciile Creare site custom beneficiază de întreaga noastră experiență pentru a livra Rezultate Reale de Business.

Creare site custom: Hai să ne cunoaștem!

Creare site custom: Soluții complete

Crearea site-ului custom este doar unul dintre elemente din ceea ce înseamnă expunerea online și offline a unei companii pe piață, de aceea abordăm crearea site-ului în cadrul acestei viziuni globale, urmărind să maximizăm Rezultatele Reale de Business.
Site-ul web custom, pe lângă specificațiile tehnice care vă diferențiază de concurență, trebuie să reprezinte brandul, să prezinte esența afacerii, să fie un instrument facil de preluare a comenzilor, sa fie un instrument convingător de informare și să fie o platformă potrivită pentru toate campaniile de marketing online și offline.
Serviciul de Creare Site custom include optimizarea SEO organică la nivel expert încă din stadiul de proiect. Orice site creat de noi are inclusă optimizarea SEO profundă, inclusiv în programarea, funcțiile și arhitectura site-ului, pentru a livra cele mai bune rezultate de business.
Clienții noștri activează în cele mai variate domenii și pentru ei am creat soluții complete(full service, care includ si serviciul creare site): de la branding, la soluții Web, portal si eCommerce personalizate (custom), prezentări multimedia/3D/video interactive si până la soluții personalizate de integrare completă a fluxurilor de informații și operațiuni din companii (CRM).
Dezvoltăm soluții de Creare site custom proprii, inovatoare, bazate pe cele mai avangardiste tehnologii, precum inteligența artificială. Învațăm, cecetăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.
Contactează-ne pentru Creare site custom

Creare site custom: avem experiență îndelungată

De la distribuție echipamente industriale, construcții, ecommerce și până la servicii financiare, suntem onorați că avem clienți cu care am colaborat mulți ani și că au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi în care soluțiile noastre Creare site custom au avut un rol decisiv.
Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții Creare site custom inovatoare și am evoluat continuu.
În continuare căutam să legăm colaborări cu clienți cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră de Creare site custom, SEO, branding, social Media, marketing și dezvoltare aplicații informatizare / automatizare CRM și BPMS.

Avem o înțelegere globală, atât a tehnologiilor Creare site custom precum și a evoluției unui brand de la concept la maturitate.
O soluție Creare site custom de succes înseamnă Rezultate Reale de Business pentru clienții noștri.

Vânzări Cotă de piață Notorietate de brandContactează-ne

Creare site custom: Știai ca?

 • Hai să discutăm! Avem o procedură gratuită prin care facem o evaluare a necesităților Creare site customși a serviciilor asociate pe baza analizei de business, a pieței (clienți, parteneri) și a concurenței. În urma analizei vă vom propune un Proiect Creare site custom
 • În funcție de oportunități vă vom propune și:
  - O soluție Proiect Brand Zone dacă afacerea dumneavoastră are nevoie și de o soluție de brand (nume, logo, manual de identitate de brand, design grafic, mape și alte tipărituri, etc.) și
  - Un Proiect MixCRM - CRM / BPMS dacă doriți să integrăm (optimizăm, automatizăm, monitorizăm) complet întregul flux informațional din firmă.
  MixCRM este un sistem dezvoltat de noi care, printre altele, a integrat timp peste 15 ani toata activitatea de service si instalari a grupului de firme Altex Romania. MixCRM este folosit in brokeraj de yachturi, imobiliare, industrie, samd. Mai multe detalii despre MixCRM pe site-ul MixCRM.com
 • Proiectul Creare site custom va conține propunerile noastre legate de funcțiile site-ului, structură, strategia pe termen lung, abordarea asupra brandului pentru creșterea reputației, integrarea cu Social Media (diferite platforme), optimizarea SEO Expert inclusă încă din stadiul inițial, alte servicii conexe: o soluție completă.
  Proiectul Creare site custom include prețul, graficul de dezvoltare(etape, pentru aplicații mai complexe) și termenul de livrare.
  Preț Creare site custom
  Prețul poate fi plătit în mai multe tranșe pe care le vom agrea împreună.
 • Proiectul îl vom parcurge împreună și îl putem modifica (inclusiv preț si termen) până ajungem la forma finală, optimă, pe care o vom atașa contractului.
 • Cere oferta Creare Site Custom

 • Prețul serviciilor Creare site custom este influențat de complexitatea aplicației și nivelul de expertiză necesar. Orientativ, am dezvoltat soluții la prețuri între ~1500 euro și ~40.000 euro.
 • Hai să discutăm! Putem agrea un plan de principiu pe termen lung, începem cu o investiție minimă / optimă care să producă un maxim de rezultate, apoi putem dezvolta proiectul pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Ne place sa investim în clienții noștri și să creștem împreună. Avem clienți cu care colaborăm constant de mulți ani pentru că livrăm Rezultate Reale de Business.
 • Creare site custom: Hai să îți facem o ofertă!

 • Cele mai performante soluții Creare site sunt soluții Creare site custom.
  O soluție Creare site custom este creată pe specificul afacerii, cu scopul de a maximiza rezultatele de business și vă aduce avantaje semnificative față de site-urile construite pe platforme gratuite (sau puțin personalizate), cu template-uri grafice refolosite.

  Soluțiile Creare site custom sunt construite pentru:

  - Optimizare SEO Organică cât mai bună, atât pentru a obține un trafic cât mai mare, cât și pentru a reduce costurile de publicitate plătită (Google Ads, etc). Proiectăm Optimizarea SEO organică încă din stadiul de proiect și este luată în considerare în dezvoltarea structurii, programării și funcțiilor site-ului, de aceea obținem consecvent rezultate excelente.
  - Cerințe și oportunități specifice prin care vă diferențiați de concurență
  - O structură personalizată pentru a comunica eficient brandul, serviciile și produsele
  - Funcții deosebite care să iasă în întâmpinarea necesităților clienților și partenerilor și să le ofere o experiență memorabilă.
  - Un desig grafic personalizat care sa evidențieze brandul, să ofere o experiență ușoară de navigare și să convingă clientul să vă contacteze. La Logic Industry nu folosim template-uri, ci realizăm conceptul și designul grafic pornind de la identitatea brandului dumneavoastra și pe baza profilului clienților și partenerilor ce vor folosi site-ul.
  - Soluția Creare site custom personalizată este pregătită pentru integrarea optimă cu viitoare campanii de advertising online sau offline - pentru maximizarea rezultatelor și minimizarea bugetului de publicitate
  - Securitatea soluției Creare site custom este esențială și o implementăm strategic pentru a preveni diferite variante de atacuri. Sistemul platformă ne permite să actualizăm rapid toate site-urile, în mod transparent pentru dumneavoastră.
  - Flexibilitate în dezvoltare viitoare deoarece lucrăm modular și extensibil
  - Performanță tehnică (viteza de încărcare rapidă, optimizarea conținutului, reducerea încărcării serverului, în general o experiență satisfăcătoare pentru clienți, etc.)
  - Integrarea soluției Creare site custom cu diferite platforme Social Media de Business Intelligence precum MixCRM sau aplicații și site-uri terțe
  - Cele mai noi tehnologii sunt folosite în crearea soluției Creare site custom: Învățăm continuu, cercetăm, inventăm, analizăm evoluăm pentru a vă putea oferi cele mai performante soluții din piață, care să Livreze Rezultate Reale de Business.
  În peste 25 de ani de experiență internațională Logic Industry® a dobândit maturitatea și dispune de resursele necesare pentru a înțelege ce soluție Creare site custom, Brand sau CRM vă este necesară. Pe lângă specificațiile dumneavoastră vom aduce idei noi, putem valida ideile pe care le aveți sau vă putem ajuta să preveniți anumite probleme.

 • Avem multe să discutăm. Trimite un mesaj!

 • Logic Industry® este o agenție de dezvoltare Web full service. De la conceptul de brand, la strategia de brand pe termen lung, la programarea efectivă a aplicațiilor si a soluțiilor Creare site custom pe cerințele și necesitățile clienților, orice proiectăm și dezvoltăm are ca scop final livrarea de rezultate reale de business.
  Toate elementele(brand, site, etc.) sunt gândite unitar și în cadrul unei viziuni pe termen lung.
 • În dezvoltarea soluției Creare site custom vom avea o viziune strategică, globală a afacerii dumneavoastră. Având o înțelegere globală și un control complet al întregului proiect, putem oferi exact ce vă este necesar pentru Rezultate Reale de Business, la un preț competitiv.
 • Dezvoltarea unei soluții Creare site custom implică aspecte tehnice greu de definit într-un proiect, dar de importanță crucială pentru modul în care site-ul custom va livra performanță: Securitatea la atacuri informatice, reducerea impactului unor atacuri, performața (viteza ce influențează performanțele SEO, optimizarea modulelor și a codului pentru reducerea costurilor de hosting), flexibilitatea în dezvoltare ulterioară, integrarea cu terți (pentru încasări online, livrări), etc. Experiența utilizatorilor este optimizată pentru mobile iar optimizarea SEO organică este inserată profund în codul și structura soluției Creare site custom.
 • Avem în vedere reducerea costurilor de actualizare a site-ului de către dumneavoastră prin generare inteligentă automată de conținut, astfel încât să aveți o soluție Creare site custom performantă, bine optimizată și indexată de motoarele de căutare, cu conținut relevant pentru clienți dar care să va reducă la maximum timpul pentru actualizare.
 • Designul grafic și funcțional al soluției Creare site custom și interfața sunt gândite pentru a maximiza rezultatele ("lead"-uri) - contact, cumpărare - specifice business-ului dumnevoastră. De exemplu: utilajele de construcții nu se cumpără online, după cum comenzile B2B de distribuție sunt comenzi de sute de produse din zeci sau sute de categorii (este necesar un sistem intuitiv, potrivit pentru astfel de comenzi), pe când un site de larg consum sau servicii are cerințe și oportunități specifice).

Creare site custom: Hai să discutăm!

Creare site Custom: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Creare Site Custom | Livrăm Rezultate Reale de Business - Creare Site Custom | Experiență internațională din 1999 în Creare Site Custom: Design, Funcționalități, Programare, Expert SEO - Cere oferta preț