Realizare site

Soluții Realizare site cu Rezultate Reale de Business - din 1999

Agenție full service cu experiență internațională: Realizare site, Branding, Marketing, Dezvoltare software, Tehnologii de avangardă

Logic Industry oferă soluții Realizare site , Soluții de Identitate de Brand și Sisteme software complexe Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999.
Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum Inteligența artificială (AI) și Internet of Things (IoT) - soluții care pot și integrate și în soluțiile mai complexe de Realizare site.

Realizare site: Experiență vastă

Am creat site-uri si soluții web complexe atât pentru clienți din România cât și din întreaga lume: Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Danemarca, Italia, SUA, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Din 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții de Realizare site, brand și soluții complexe pentru clienții noștri. Serviciile Realizare Site beneficiază de experiența noastră vastă pentru a oferi Rezultate Reale.

Realizare site: Soluții complete

Realizarea site-ului este doar unul dintre elementele care reprezintă prezența online și offline a unei companii / organizații, de aceea abordăm Realizarea site-ului în cadrul acestei strategii globale, urmărind să maximizăm Rezultatele Reale.
Site-ul trebuie să reprezinte brandul, să fie un instrument facil de preluare a contactelor din site (eventual comenzi) și de informare și să fie o platformă potrivită pentru toate campaniile de marketing online și offline.
Serviciul Realizare site beneficiază de optimizarea SEO profundă, inclusiv în programarea site-ului, pentru a obține cele mai bune rezultate de business. Scopul optimizării este definit încă din stadiul de proiect, înainte de a începe realizarea site-ului.
Clienții noștri activează în cele mai variate domenii și pentru ei am creat soluții complete(full service, care includ si serviciul Realizare site): de la branding, la soluții Web, portal si eCommerce personalizate (custom), prezentări multimedia/3D/video interactive si până la soluții personalizate de integrare completă a fluxurilor de informații și operațiuni din companii (CRM).
Dezvoltăm soluții de Realizare site proprii, inovatoare, bazate pe cele mai avangardiste tehnologii, precum inteligența artificială. Învațăm, cecetăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.
Contactează-ne pentru Realizare site

Realizare site: avem experiență îndelungată

De la industrie grea, construcții, ecommerce și până la florării, suntem onorați că avem clienți cu care am colaborat peste 15 ani și că au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi în care soluțiile noastre Realizare site au avut un aport important.
Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții Realizare site inovatoare și am evoluat continuu.
Urmărim să dezvoltăm colaborări cu clienți mici dar cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră de Realizare site, SEO, branding, marketing si alte servicii conexe.

Avem o înțelegere globală, atât a tehnologiilor Realizare site și de dezvoltare software custom - pe necesitatile clientului, a evoluției unui brand de la concept la maturitate, precum și a diferitelor modele și soluții de business.
O soluție Realizare site de succes înseamnă Rezultate Reale de Business pentru clienții noștri.

Vânzări Cotă de piață Notorietate de brandContactează-ne

Realizare site: Informații utile:

 • Hai să discutăm! Avem o procedură - gratuită - prin care facem o evaluare a necesităților Realizare site pe baza analizei afacerii, a pieței (clienți, parteneri) și a concurenței. În urma analizei vă vom propune un Proiect Realizare site Personalizat
 • Dacă este cazul, vă vom propune și:
  - Un Proiect Brand Zone dacă afacerea dumneavoastră are nevoie și de o soluție de brand (nume, logo, manual de identitate de brand, cărți de vizită, mape, șamd) și
  - Un Proiect MixCRM dacă doriți să integrăm (optimizăm, automatizăm, monitorizăm) complet întregul flux informațional din companie.
  MixCRM este un sistem dezvoltat de noi care, printre altele, a integrat timp peste 15 ani toata activitatea de service si instalari a grupului de firme Altex Romania. Sistemul MixCRM este folosit in brokeraj de yachturi, imobiliare, industrie, medicina, etc. Mai multe despre platforma MixCRM pe site-ul MixCRM.com
 • Proiectul Realizare site conține propunerile noastre legate de funcțiile site-ului, structură, viziunea pe termen lung, abordarea asupra brandului, integrarea cu Social Media, optimizarea SEO avansată inclusă încă din stadiul de proiect, alte servicii - adica o soluție completă.
  Proiectul va cuprinde prețul și termenul de livrare. Prețul poate fi plătit în mai multe tranșe, iar termenul de livrare va conține o diagramă de livrare pentru a ști întotdeauna în ce etapă suntem.
 • Vom discuta împreuna proiectul și îl putem modifica împreună (inclusiv preț si termen) până ajungem la forma finală pe care o vom atașa contractului.
 • Hai să discutăm!

 • Prețul unei soluții Realizare site dezvoltate pe necesitățile dumneavoastră este influențat de complexitate și nivelul de expertiză necesar. Orientativ, am dezvoltat soluții la prețuri între ~1500 euro și ~40.000 euro.
 • Hai să discutăm! Putem face un plan pe termen lung, începem cu o investiție minimă care să producă un maxim de rezultate, apoi putem dezvolta proiectul pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Ne place sa investim în clienții noștri și să creștem împreună. Avem clienți fideli de peste 15 ani pentru ca livrăm Rezultate Reale de Business.
 • Realizare site: Hai să îți facem o ofertă!

 • Cele mai performante soluții Realizare site sunt soluții Realizare site custom (dezvoltare personalizată).
  O soluție Realizare site personalizat este creată pe specificul afacerii dumneavoastră, cu scopul de a maximiza rezultatele de business și vă aduce avantaje majore față de site-urile construite pe platforme gratuite (sau puțin personalizate), cu template-uri grafice refolosite.

  Soluțiile Realizare site - Web Design for Business sunt construite pentru:

  - O optimizare SEO Organică cât mai bună, atât pentru a obține un trafic cât mai mare cât și pentru a reduce costurile de publicitate plătită. Proiectăm optimizarea SEO organică încă din stadiul de proiect și este luată în considerare în dezvoltarea oricărui element al site-ului, de aceea obținem consecvent rezultate excelente.
  - Cerințe și oportunități specifice prin care vă diferențiați de concurență
  - O structură personalizată pentru a comunica convingător brandul, serviciile și produsele
  - Funcții deosebite care să iasă în întâmpinarea clienților și să le ofere o experiență memorabilă.
  - O grafică personalizată care sa sublinieze brandul, să ofere o experiență ușoară de navigare și să convingă clientul să vă contacteze. Nu folosim template-uri, dezvoltăm grafica pe identitatea brandului dumneavoastra și pe baza profilului clienților care vor folosi site-ul.
  - Soluția Realizare site personalizată este pregătită pentru integrarea cu viitoare campanii de advertising online sau offlineș
  - Securitate: Securitatea soluției Realizare site este extrem de importantă și o implementăm în diferite forme, adaptate rapid la diferite variante de atacuri.
  - Flexibilitate pentru dezvoltarea ulterioară (un sistem modular, extensibil)
  - Performanță tehnică (încărcare rapidă, reducerea încărcării serverului de hosting, experiență plăcută pentru clienți)
  - Integrarea soluției Realizare site custom cu Social Media sau alte platforme de Business Intelligence precum MixCRM sau altele
  - Cele mai noi tehnologii pentru dumneavoastră: Învățăm continuu, cercetăm, inventăm și realizăm studii pe baza cărora putem construi cele mai performante soluții.
  În peste 22 de ani de experiență internațională Logic Industry a dobândit maturitatea și dispune de resursele necesare pentru a înțelege ce soluție Realizare site , Brand sau CRM vă este necesară. Pe lângă specificațiile dumneavoastră vom aduce idei noi, putem valida ideile pe care le aveți sau vă putem ajuta să preveniți anumite probleme.

 • Avem multe să discutăm. Hai să ne întâlnim!

 • Logic Industry este o agenție full service. De la conceptul de brand, la strategia de brand pe termen lung, la programarea efectivă a aplicațiilor si a soluțiilor Realizare site pe cerințele și necesitățile clienților, orice proiectăm și dezvoltăm are ca scop final livrarea de rezultate reale de business.
  Toate elementele(brand, site, etc.) sunt gândite unitar și în cadrul unei viziuni pe termen lung.
 • În dezvoltarea soluției Realizare site vom avea o înțelegere strategică, globală a afacerii dumneavoastră. Având o înțelegere golbală și un control complet al întregului proiect, putem oferi exact ce vă este necesar, la un preț competitiv.
 • În cadrul unei soluții Realizare site avem în vedere și aspecte greu de definit într-un proiect, dar de importanță crucială pentru modul în care site-ul web va livra performanță: Securitatea la atacuri informatice, reducerea impactului unor atacuri, performața (viteza ce influențează performanțele SEO, optimizarea modulelor și a codului pentru reducerea costurilor de hosting), flexibilitatea în dezvoltare ulterioară, integrarea cu terți (pentru încasări online, livrări), etc. Experiența utilizatorilor este optimizată pentru mobile iar optimizarea SEO organică este inserată profund în codul și structura soluției Realizare site .
 • Avem în vedere reducerea costurilor de actualizare a site-ului de către dumneavoastră prin generare inteligentă automată de conținut, astfel încât să aveți o soluție web design bine optimizată și indexată de motoarele de căutare, cu conținut relevant pentru clienți dar care să va reducă la maximum timpul pentru actualizare.
 • Designul soluției Realizare site și interfața sunt gândite pentru a maximiza rezultatele ("lead"-uri) - contact, cumpărare - specifice business-ului dumnevoastră. De exemplu: utilajele de construcții nu se cumpără online, după cum comenzile B2B de distribuție sunt comenzi de sute de produse din zeci sau sute de categorii (este necesar un sistem intuitiv, potrivit pentru astfel de comenzi), pe când un site de larg consum sau servicii are cerințe și oportunități specifice).

Hai să discutăm despre Realizarea site-ului tău!

Realizare site: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Realizare Site | Logic Industry® România, din 1999 - Realizare Site | Realizare Site cu Rezultate Reale de Business | Soluții complete: Brand, Design, Realizare si Optimizare Site.