Infiintare Site | Site-uri cu Rezultate Reale: Logic Industry®

Infiintare Site | Soluții Infiintare Site la Cheie, totul inclus. Ai nevoie si de promovare? | Infiintare Site: Cere Oferta

Soluții Infiintare site cu Rezultate Reale de Business - din 1999. Agenție full service cu experiență internațională: Infiintare site, Branding (Nume, Logo + Manual de identitate de brand), Marketing (Externalizare completă departament marketing, Design grafic), Dezvoltare aplicații complexe personalizate

Logic Industry oferă soluții personalizate Infiintare site (B2C / B2B), Soluții de Identitate de Brand și Sisteme software integrate Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999.
Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum AI și IoT.

Cere oferta infiintare site la cheie - Hai să discutăm!

Infiintare site: Experiență internațională

Am dezvoltat site-uri și aplicații web complexe atât pentru clienți din România cât și din întreaga lume: UK, Canada, Germania, Franța, Danemarca, Italia, SUA, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Din 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, Marea Britanie, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii de avangardă pentru a oferi cele mai performate soluții de Infiintare site, Brand, Marketing și aplicații web complexe personalizate pentru clienții noștri. Serviciile Infiintare Site beneficiază de întreaga noastră experiență și resurse pentru a vă oferi Rezultate Reale de Business.

Infiintare site : Hai să ne cunoaștem!

Infiintare site: Soluții la cheie

Infiintarea site-ului este doar unul dintre elemente din ceea ce înseamnă prezența online și offline a unei firme, de aceea abordăm Infiintarea site-ului în cadrul acestei viziuni globale, urmărind să maximizăm Rezultatele Reale de Business pe termen mediu și lung.

După inființarea site-ului putem avea o colaborare în parteneriat în care noi să preluăm toată actualizarea și promovarea site-ului și a afacerii, iar dumneavoastră vă puteți concentra pe activitatea efectivă a firmei.

Site-ul nou înființat trebuie să reprezinte brandul(stil, culori, etc), să prezinte convingător afacerea, să fie un instrument facil de preluare a comenzilor și de informare și să fie o platformă potrivită pentru toate campaniile de promovare online și offline (integrare cu Social Media, de exemplu).
Serviciul de Infiintare site include optimizarea SEO organică la nivel Expert încă din stadiul de proiect. Orice site creat de noi are inclusă optimizarea SEO profundă, inclusiv în programarea site-ului, pentru a obține cele mai bune rezultate de business.
Dezvoltăm soluții de Infiintare site inovatoare, bazate pe cele mai avangardiste tehnologii, precum inteligența artificială. Învațăm, cecetăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.
Contactează-ne pentru Infiintare site

Infiintare site: Experiență îndelungată

De la servicii, industrie, construcții, magazine online și până la soluții complexe , suntem onorați că avem clienți cu care am colaborat timp îndelungat și că aceștia s-au dezvoltat de la nivelul de început până la afacerile de succes și de notorietate de astăzi, în care soluțiile noastre Infiintare site au avut un aport important.
Am învățat împreună cu clienții noștri, am creat și testat soluții Infiintare site inovatoare și am evoluat continuu.
În continuare căutam colaborări cu clienți mici dar cu viziune și energie în care sa investim toată experiența noastră de Infiintare site, Expert optimizare SEO, Branding, marketing si alte servicii conexe.

Avem o înțelegere globală, atât a tehnologiilor Infiintare site și de dezvoltare site pe necesitatile clientului, a evoluției unui brand de la concept la maturitate, precum și a diferitelor sisteme și soluții de business.
O soluție Infiintare site de succes înseamnă Rezultate Reale de Business.

Vânzări ✓ Cotă de piață✓ Notorietate de brand✓Hai să discutăm

Infiintare site: Descoperă mai multe:

 • Hai să discutăm! Avem o procedură Gratuită prin care facem o evaluare a necesităților Infiintare site pe baza analizei afacerii, a pieței (clienți, parteneri) și a analizei concurenței. În urma analizei vă vom propune un Proiect Infiintare site Personalizat
 • Dacă este cazul, vă vom propune și:
  - Un Proiect Brand Zone dacă afacerea dumneavoastră are nevoie și de o soluție de brand (nume, logo, manual de identitate de brand, cărți de vizită, mape, șamd) și
  - Un Proiect MixCRM dacă doriți să integrăm (optimizăm, automatizăm, monitorizăm) complet întregul flux informațional din companie.
  MixCRM este un sistem dezvoltat de noi care, printre altele, a integrat timp peste 15 ani toata activitatea de service si instalari a grupului de firme Altex Romania. MixCRM este folosit in brokeraj de yachturi, imobiliare, industrie, samd. Mai multe despre MixCRM pe site-ul MixCRM.com
 • Proiectul Infiintare site conține propunerile noastre legate de funcțiile site-ului, structură, viziunea pe termen lung, abordarea asupra brandului, integrarea cu Social Media, optimizarea SEO avansată inclusă încă din stadiul de proiect, alte servicii - adica o soluție completă.
  Proiectul soluției Infiintare site va cuprinde prețul și termenul de livrare. Prețul poate fi plătit în mai multe tranșe, iar termenul de livrare va conține o diagramă de livrare pentru a ști întotdeauna în ce etapă suntem.
 • Vom discuta împreuna proiectul și îl putem modifica împreună (inclusiv preț si termen) până ajungem la forma finală pe care o vom atașa contractului.
 • Hai să discutăm!

 • Prețul soluției Infiintare site dezvoltate pe necesitățile dumneavoastră este influențat de complexitate și nivelul de expertiză necesar. Orientativ, am dezvoltat soluții la prețuri de la sub 1000 euro și până la peste 40.000 euro.
 • Hai să discutăm! Putem face un plan pe termen lung, începem cu o investiție minimă care să producă un maxim de rezultate, apoi putem dezvolta proiectul pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Ne place sa investim în clienții noștri și să creștem împreună. Avem clienți fideli cu care colaborăm mulți ani pentru ca soluțiile noastre Infiintare site aduc Rezultate Reale de Business.
 • Infiintare site: Hai să discutăm!

 • Cele mai performante soluții Infiintare site sunt soluții Infiintare site custom (dezvoltare personalizată).
  O soluție Infiintare site personalizat este creată pe specificul afacerii dumneavoastră, cu scopul de a maximiza rezultatele de business și vă aduce avantaje majore față de site-urile construite pe platforme gratuite (sau puțin personalizate), cu template-uri grafice refolosite.

  Soluția Infiintare site - Web Design for Business pentru dumenavoastră este special construită pentru:

  - O optimizare SEO Organică la nivel Expert pentru a obține un trafic organic (gratuit)cât mai mare cât și pentru a reduce costurile de publicitate plătită. Proiectăm optimizarea SEO încă din stadiul de proiectare și o luăm în considerare în dezvoltarea oricărei componente a site-ului - de aceea obținem consecvent rezultate excelente.
  - Cerințe și oportunități specifice prin care vă diferențiați de concurență
  - O structură special creată pentru dumneavoastră pentru a comunica convingător brandul, serviciile și produsele
  - Funcții deosebite care să iasă în întâmpinarea clienților și să le ofere o experiență memorabilă, mai bună decât a competitorilor dumneavoastră.
  - O grafică personalizată care sa sublinieze brandul, să ofere o experiență ușoară de navigare și să convingă clientul să vă contacteze. Nu folosim template-uri, creăm designul site-ului pe identitatea brandului și pe baza profilului clienților care vor folosi site-ul.
  - Soluția Infiintare site este pregătită pentru integrarea cu viitoare campanii de publicitate online sau offline (Google Ads, Facebook, etc.)
  - Securitatea: Securitatea soluției Infiintare site este extrem de importantă și o implementăm în diferite forme, adaptate rapid la diferite variante de atacuri.
  - Flexibilitate pentru extinderea ulterioară - un sistem modular, care poate fi dezvoltat odată cu compania
  - Performanță tehnică (încărcare rapidă, reducerea încărcării serverului de hosting, experiență plăcută pentru clienți)
  - Integrarea soluției Infiintare site custom cu Social Media sau alte platforme de Business Intelligence precum MixCRM sau altele
  - Cele mai noi tehnologii pentru dumneavoastră: Învățăm continuu, cercetăm, inventăm și realizăm studii pe baza cărora putem construi cele mai performante soluții.
  În peste 25 de ani de experiență internațională Logic Industry® a dobândit maturitatea și dispune de resursele necesare pentru a înțelege ce soluție Infiintare site , Brand sau CRM vă este necesară. Pe lângă specificațiile dumneavoastră vom aduce idei noi, putem valida ideile pe care le aveți sau vă putem ajuta să preveniți anumite probleme.

 • Avem multe să discutăm. Hai să ne întâlnim!

 • Logic Industry este o agenție full service. De la conceptul de brand, la strategia de brand pe termen lung, la programarea efectivă a aplicațiilor si a soluțiilor Infiintare site pe cerințele și necesitățile clienților, orice proiectăm și dezvoltăm are ca scop final livrarea de rezultate reale de business.
  Toate elementele(brand, site, etc.) sunt gândite unitar și în cadrul unei viziuni pe termen lung.
 • În dezvoltarea soluției Infiintare site vom avea o abordare strategică, globală, a afacerii dumneavoastră. Având o înțelegere de ansamblu și un control complet al întregului proiect, putem oferi exact ce vă este necesar, la un preț competitiv.
 • În cadrul unei soluții Infiintare site avem în vedere și aspecte greu de definit într-un proiect, dar de importanță crucială pentru modul în care site-ul web va livra performanță: Securitatea la atacuri informatice, reducerea impactului unor atacuri, performața (viteza ce influențează performanțele SEO, optimizarea modulelor și a codului pentru reducerea costurilor de hosting), flexibilitatea în dezvoltare ulterioară, integrarea cu terți (pentru încasări online, livrări), etc. Experiența utilizatorilor este optimizată pentru telefoane iar optimizarea SEO organică la nivel Expert este inserată în programarea și structura soluției Infiintare site .
 • Avem în vedere reducerea costurilor de actualizare a site-ului de către dumneavoastră prin generare inteligentă automată de conținut, astfel încât să aveți o soluție web design bine optimizată și indexată de motoarele de căutare, cu conținut relevant pentru clienți dar care să va reducă la maximum timpul pentru actualizare.
 • Designul soluției Infiintare site și interfața sunt gândite pentru a maximiza rezultatele ("lead"-uri) - contact, cumpărare - specifice business-ului dumnevoastră. De exemplu: utilajele de construcții nu se cumpără online, după cum comenzile B2B de distribuție sunt comenzi de sute de produse din zeci sau sute de categorii (este necesar un sistem intuitiv, potrivit pentru astfel de comenzi), pe când un site de larg consum sau servicii are cerințe și oportunități specifice).

Hai să discutăm despre Infiintare site!

Infiintare site: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Infiintare Site | Site-uri cu Rezultate Reale: Logic Industry® - Infiintare Site | Soluții Infiintare Site la Cheie, totul inclus. Ai nevoie si de promovare? | Infiintare Site: Cere Oferta