Business Networking

Business Networking - Fiecare contact nou este o investiție valoroasă | Hai să ne cunoaștem! Rezultate Reale de Business prin Networking

Dacă sunteți administratorul unei companii, manager, dacă sunteți angajat sau dacă aveți în vedere să deschideți cândva o afacere, hai să ne cunoaștem!
În 22 de ani de business internațional am învățat că fiecare contact nou este o resursă valoroasă.
Business Networking înseamnă dezvoltare strategică, stabilitate și oportunități.

Suntem onorați că avem clienți cu care am avut colaborări de peste 15 ani și că au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi.
Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții inovatoare și am evoluat continuu.

Căutam mereu noi parteneri cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră și cu care să colaborăm pe termen lung.


Hai să ne cunoaștem!

Business Networking : Despre ce putem să discutăm?

 • 1. Despre orice subiect legat de mediul online și Rezultatele Reale de Business pe care site-ul web le poate aduce.
  99% dintre site-uri nu sunt în prima pagina în Google. Clienții noștri sunt în ceilalți 1% care sunt în prima pagină în Google.
  Pentru că avem o înțelegere globală a tehnologiilor și experiență internațională din 1999, pe piețe cu competiție acerbă. Hai să discutăm și să vedem dacă putem face acest lucru și pentru compania ta! Hai să ne cunoaștem!
 • 2. Despre brand, notorietate, dezvoltare strategică
  Despre cum se alege un nume de brand, cum se creează un brand nou de produs, serviciu sau companie, despre un manual de brand complet sau despre redesign / restilizare unitară a întregului brand construit în ani. Despre analiza concurenței, a pieței, a modelului de business și poziționare pe piață pe termen mediu și lung.
  Despre Marketing, Comunicare, campanii de Advertising online și offline, despre Design Grafic oricând e nevoie: o mapă, o apariție intr-o revistă, o firmă luminoasă, un film de prezentare sau crearea unui stand original pentru un târg - sau designul interior al spațiului în care activați.
  Despre francizarea brandului, înregistrarea mărcii la OSIM sau internațional și multe altele.
  Hai să ne cunoaștem!
 • 3. Despre integrarea într-un sistem MixCRM a tuturor informațiilor din firmă, a managementului clienților, automatizarea proceselor într-un sistem extrem de simplu de utilizat, în limba română, construit după fluxul informațional din companie, cu rapoarte de utilitate reală pentru management.

  Scopul: Rezultate Reale de Business - Pentru a crește randamentul general integrând toate informațiile, pentru a lucra mai fluent, mai rapid, mai ușor de administrat, cu reducerea costurilor de timp și bani. O viziune de ansamblu permite un control mai bun al resurselor, al proiectelor, al clienților, a echipelor, etc. și se pot face optimizări.
  În loc de exceluri, agende, telefoane, emailuri și rapoarte în word, MixCRM este soluție elegantă care eliberează o mulțime de timp și resurse.

  MixCRM este un sistem modular care permite atât funcții de bază (o simplă lista de clienți) cât și funcții foarte specifice, personalizate - construite pentru rezultate reale. Putem discuta despre cum un astfel de sistem MixCRM poate aduce un plus valoare pe termen scurt, mediu și lung.
  Hai să ne cunoaștem!
 • 4. Dar mai ales, hai să discutăm despre Business Vrem să cunoaștem produsele și serviciile pe care le oferiți - și poate găsim idei, soluții și proiecte comune reciproc avantajoase.
  Poate vă putem ajuta prin miile de contacte pe care le-am dobândit la nivel internațional în diferite domenii de activitate. Poate ne puteți ajuta și dumneavoastră (pe noi sau pe alți parteneri de-ai noștri).

  Avem o experiență îndelungată pe piața din Marea Britanie (am dezvoltat inclusiv afaceri proprii în domenii precum construcții, instalații sanitare, control dăunători, etc.). Am colaborat cu firme din multe alte țări, în domenii dintre cele mai diverse: Construcții, Imobiliare, Dezvoltare imobiliare, Comerț online, Consultanță financiară și legală, Producători (mașini grele, ambalaje, etc.), Importatori și Distribuitori de tot felul de produse de larg consum, echipamente și utilaje industriale, produse de lux, Brokeraj de yachturi, Reprezentațe Auto, Distribuție anvelope, Ferme piscicole, Biserici, Florării, Restaurante, Organizări de nunți de lux, Teatru, Galerii de artă, Mobilă și în multe alte domenii. Hai să ne cunoaștem!
Am avut timpul și oportunitatea de a înțelege diferite modele de afaceri și piețe - și am învățat cum să maximizăm rezultatele de business folosind mediul online, tenhologiile și software-ul pe care îl dezvoltăm noi.
Am învățat ce valoare are un brand și cum trebuie creat și administrat un brand ca să ajute businessul pe termen lung.
În tot ce am făcut am urmărit întotdeauna să livrăm Rezultate Reale de Business pentru clienții noștri.

Încercăm o alianță? Hai să ne cunoaștem!

Business Networking: Ce zone acoperim?Disclaimer: Google®, Facebook® Bing® Yahoo®, Microsoft®, YouTube® sunt mărci înregistrate care aparțin proprietarilor respectivi, iar Logic Industry® nu are nicio asociere cu ele cu excepția specializărilor/certificărilor pe care le-am obținut de-a lungul timpului pentru diferite servicii, produse și cursuri oferite de aceștia.

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Logic Industry® | Evenimente Business Networking - din 1999 - Business Networking - Fiecare contact nou este o investiție valoroasă | Hai să ne cunoaștem! Rezultate Reale de Business prin Networking