Creare site Neamt

Creare Site Neamt | Soluții Creare Site Neamt la Cheie, toate serviciile conexe incluse | Creare Site Neamt: Cere Oferta

Soluții Creare site Neamt cu Rezultate Reale de Business - din 1999. Agenție full service cu experiență internațională: Creare site, Branding, Marketing, Dezvoltare software, Tehnologii de avangardă

Logic Industry oferă soluții personalizate Creare site Neamt(B2C / B2B), Soluții de Identitate de Brand și Sisteme software integrate Business Intelligence CRM / ERP / BPMS încă din 1999.
Facem cercetare și dezvoltăm tehnologii de avangardă precum AI și IoT.

Cere oferta - Hai să discutăm despre site-ul tău!

Creare site: Experiență internațională

Am creat site-uri si soluții web complexe atât pentru clienți din România cât și din întreaga lume: Marea Britanie, Canada, Germania, Franța, Danemarca, Italia, SUA, Israel, Elvetia, Bulgaria, etc.
Din 2013 am deschis Logic Industry Ltd, Londra, UK, pentru a administra clienții din piața vestică și a dezvolta afaceri proprii alternative pe piața din UK.
Logic Industry SRL România și Logic Industry Ltd. UK folosesc aceleași resurse de creativitate, experiență, talent și tehnologii avansate pentru a oferi cele mai performate soluții de creare site, brand și soluții complexe pentru clienții noștri. Serviciile Creare Site Neamt beneficiază de întreaga noastră experiență pentru a oferi Rezultate Reale de Business.

Creare site Neamt: Hai să ne cunoaștem!

Creare site Neamt: Agenție cu soluții complete

Crearea site-ului este doar unul dintre elemente din ceea ce înseamnă comunicarea online și offline a unei companii, de aceea abordăm crearea site-ului în cadrul acestei viziuni globale, urmărind să maximizăm Rezultatele Reale de Business.
Site-ul trebuie să reprezinte brandul, să prezinte esența afacerii, să fie un instrument facil de preluare a comenzilor și de informare și să fie o platformă potrivită pentru toate campaniile de marketing online și offline.
Serviciul de creare site Neamt include optimizarea SEO organică încă din stadiul de proiect. Orice site creat de noi are inclusă optimizarea SEO profundă, inclusiv în programarea site-ului, pentru a obține cele mai bune rezultate de business.
Clienții noștri activează în cele mai variate domenii și pentru ei am creat soluții complete(full service, care includ si serviciul creare site): de la branding, la soluții Web, portal si eCommerce personalizate (custom), prezentări multimedia/3D/video interactive si până la soluții personalizate de integrare completă a fluxurilor de informații și operațiuni din companii (CRM).
Dezvoltăm soluții de Creare site proprii, inovatoare, bazate pe cele mai avangardiste tehnologii, precum inteligența artificială. Învațăm, cecetăm, inventăm și ne dezvoltăm continuu.
Contactează-ne pentru Creare site Neamt

Creare site Neamt: avem experiență îndelungată

De la industrie grea, construcții, ecommerce și până la servicii, suntem onorați că avem clienți cu care am colaborat peste 16 ani și că au evoluat de la nivelul de start-up până la afacerile de succes, solide și de notorietate de astăzi în care soluțiile noastre Creare site au avut un aport important.
Am învățat împreună cu ei, am creat și testat soluții Creare site inovatoare și am evoluat continuu.
În continuare căutam colaborări cu clienți mici dar cu viziune și pasiune în care sa investim toată experiența noastră de Creare site, SEO, branding, marketing si alte servicii conexe.

Avem o înțelegere globală, atât a tehnologiilor Creare site și de dezvoltare software custom - pe necesitatile clientului, a evoluției unui brand de la concept la maturitate, precum și a diferitelor modele și soluții de business.
O soluție Creare site Neamt de succes înseamnă Rezultate Reale de Business pentru clienții noștri.

Vânzări Cotă de piață Notorietate de brandContactează-ne

Creare site Neamt: Descoperă mai multe:

 • Hai să discutăm! Avem o procedură - gratuită - prin care facem o evaluare a necesităților creare site Neamt pe baza analizei afacerii, a pieței (clienți, parteneri) și a concurenței. În urma analizei vă vom propune un Proiect Creare site Neamt Personalizat
 • Dacă este cazul, vă vom propune și:
  - Un Proiect Brand Zone dacă afacerea dumneavoastră are nevoie și de o soluție de brand (nume, logo, manual de identitate de brand, cărți de vizită, mape, șamd) și
  - Un Proiect MixCRM dacă doriți să integrăm (optimizăm, automatizăm, monitorizăm) complet întregul flux informațional din companie.
  MixCRM este un sistem dezvoltat de noi care, printre altele, a integrat timp peste 15 ani toata activitatea de service si instalari a grupului de firme Altex Romania. MixCRM este folosit in brokeraj de yachturi, imobiliare, industrie, samd. Mai multe despre MixCRM pe site-ul MixCRM.com
 • Proiectul Creare site Neamt conține propunerile noastre legate de funcțiile site-ului, structură, viziunea pe termen lung, abordarea asupra brandului, integrarea cu Social Media, optimizarea SEO avansată inclusă încă din stadiul de proiect, alte servicii - adica o soluție completă.
  Proiectul va cuprinde prețul și termenul de livrare. Prețul poate fi plătit în mai multe tranșe, iar termenul de livrare va conține o diagramă de livrare pentru a ști întotdeauna în ce etapă suntem.
 • Vom discuta împreuna proiectul și îl putem modifica împreună (inclusiv preț si termen) până ajungem la forma finală pe care o vom atașa contractului.
 • Hai să discutăm!

 • Prețul unei soluții creare site Neamt dezvoltate pe necesitățile dumneavoastră este influențat de complexitate și nivelul de expertiză necesar. Orientativ, am dezvoltat soluții la prețuri între ~1500 euro și ~40.000 euro.
 • Hai să discutăm! Putem face un plan pe termen lung, începem cu o investiție minimă care să producă un maxim de rezultate, apoi putem dezvolta proiectul pe măsură ce afacerea se dezvoltă. Ne place sa investim în clienții noștri și să creștem împreună. Avem clienți fideli de peste 15 ani pentru ca livrăm Rezultate Reale de Business.
 • Creare site Neamt: Hai să îți facem o ofertă!

 • Cele mai performante soluții Creare site sunt soluții Creare site custom (dezvoltare personalizată).
  O soluție Creare site personalizat este creată pe specificul afacerii dumneavoastră, cu scopul de a maximiza rezultatele de business și vă aduce avantaje majore față de site-urile construite pe platforme gratuite (sau puțin personalizate), cu template-uri grafice refolosite.

  Soluțiile creare site Neamt - Web Design for Business sunt construite pentru:

  - O optimizare SEO Organică cât mai bună, atât pentru a obține un trafic cât mai mare cât și pentru a reduce costurile de publicitate plătită. Proiectăm optimizarea SEO organică încă din stadiul de proiect și este luată în considerare în dezvoltarea oricărui element al site-ului, de aceea obținem consecvent rezultate excelente.
  - Cerințe și oportunități specifice prin care vă diferențiați de concurență
  - O structură personalizată pentru a comunica convingător brandul, serviciile și produsele
  - Funcții deosebite care să iasă în întâmpinarea clienților și să le ofere o experiență memorabilă.
  - O grafică personalizată care sa sublinieze brandul, să ofere o experiență ușoară de navigare și să convingă clientul să vă contacteze. Nu folosim template-uri, dezvoltăm grafica pe identitatea brandului dumneavoastra și pe baza profilului clienților care vor folosi site-ul.
  - Soluția Creare site Neamt personalizată este pregătită pentru integrarea cu viitoare campanii de advertising online sau offlineș
  - Securitate: Securitatea soluției creare site Neamt este extrem de importantă și o implementăm în diferite forme, adaptate rapid la diferite variante de atacuri.
  - Flexibilitate pentru dezvoltarea ulterioară (un sistem modular, extensibil)
  - Performanță tehnică (încărcare rapidă, reducerea încărcării serverului de hosting, experiență plăcută pentru clienți)
  - Integrarea soluției creare site Neamt custom cu Social Media sau alte platforme de Business Intelligence precum MixCRM sau altele
  - Cele mai noi tehnologii pentru dumneavoastră: Învățăm continuu, cercetăm, inventăm și realizăm studii pe baza cărora putem construi cele mai performante soluții.
  În peste 22 de ani de experiență internațională Logic Industry a dobândit maturitatea și dispune de resursele necesare pentru a înțelege ce soluție creare site Neamt, Brand sau CRM vă este necesară. Pe lângă specificațiile dumneavoastră vom aduce idei noi, putem valida ideile pe care le aveți sau vă putem ajuta să preveniți anumite probleme.

 • Avem multe să discutăm. Hai să ne întâlnim!

 • Logic Industry este o agenție full service. De la conceptul de brand, la strategia de brand pe termen lung, la programarea efectivă a aplicațiilor si a soluțiilor Creare site pe cerințele și necesitățile clienților, orice proiectăm și dezvoltăm are ca scop final livrarea de rezultate reale de business.
  Toate elementele(brand, site, etc.) sunt gândite unitar și în cadrul unei viziuni pe termen lung.
 • În dezvoltarea soluției creare site Neamt vom avea o înțelegere strategică, globală a afacerii dumneavoastră. Având o înțelegere golbală și un control complet al întregului proiect, putem oferi exact ce vă este necesar, la un preț competitiv.
 • În cadrul unei soluții creare site Neamt avem în vedere și aspecte greu de definit într-un proiect, dar de importanță crucială pentru modul în care site-ul web va livra performanță: Securitatea la atacuri informatice, reducerea impactului unor atacuri, performața (viteza ce influențează performanțele SEO, optimizarea modulelor și a codului pentru reducerea costurilor de hosting), flexibilitatea în dezvoltare ulterioară, integrarea cu terți (pentru încasări online, livrări), etc. Experiența utilizatorilor este optimizată pentru mobile iar optimizarea SEO organică este inserată profund în codul și structura soluției creare site Neamt.
 • Avem în vedere reducerea costurilor de actualizare a site-ului de către dumneavoastră prin generare inteligentă automată de conținut, astfel încât să aveți o soluție web design bine optimizată și indexată de motoarele de căutare, cu conținut relevant pentru clienți dar care să va reducă la maximum timpul pentru actualizare.
 • Designul soluției creare site Neamt și interfața sunt gândite pentru a maximiza rezultatele ("lead"-uri) - contact, cumpărare - specifice business-ului dumnevoastră. De exemplu: utilajele de construcții nu se cumpără online, după cum comenzile B2B de distribuție sunt comenzi de sute de produse din zeci sau sute de categorii (este necesar un sistem intuitiv, potrivit pentru astfel de comenzi), pe când un site de larg consum sau servicii are cerințe și oportunități specifice).

Hai să discutăm despre crearea site-ului tău!

Creare site Neamt: Ce zone acoperim?

Hai să discutăm!

Îți propun avem o discuție amicală ca să identificăm împreună cerințele și oportunitățile pentru afacerea ta.

Putem dezvolta o soluție perfectă pentru tine, proiectată cu un scop precis: să producă Rezultate Reale de Business.
Hai să vedem dacă putem lucra împreună!Creare Site Neamt | Livrăm Rezultate Reale de Business: Logic Industry® - Creare Site Neamt | Soluții Creare Site Neamt la Cheie, toate serviciile conexe incluse | Creare Site Neamt: Cere Oferta
Portofoliu clienți din 1999 până astăzi (Web Custom, CRM, Brand, Apps, Marketing, Design, Social):
FRZ România: Import și distribuție piese utilaje, echipamente deszăpezire, atașamente utilaje
Transbus Codreanu: Transport interjudețean de persoane, Transport angajați, școala de șoferi, Stație ITP, Producător containere modulare, Mănăstirea Codreanu
Parcul Național Călimani
ISOP Eurogroup: Managementul Afacerilor, Experți Insolvență și reorganizare
Zoxa: Import și distribuție Echipamente protecție civilă
Tudoria: Agenție imobiliară Cluj
Altex România: Import și distribuție electronice, electrocasnice, rețea de service
SalRegia: Salină artificială București
Tudoria: Agenție imobiliară Cluj
CES / Complet Electro Serv: Service și Instalare echipamente electronice
Vrancart Adjud: Producție hartie și carton ondulat
Auto Moldova Dinamic 92: Import și distribuție Anvelope
GMG: Producție și distribuție Furaje animale