Îl ai în 3 minute
Pasul 1 din 3

Generator Card Virtual (VCard) online cu Logo inclus

Generezi o dată, folosești VCardul Business cu Logo Inclus nelimitat!
Card Virtual: Generator - Creare VCard online

Ce este Cardul Virtual (VCard)? Cardul Virtual (VCard) este un fișier care împachetează Logo-ul/Fotografia și toate Datele tale de contact pentru a le transmite în formatul ales de tine la toți partenerii cu care lucrezi.
Fișierul VCard generat aici poate fi transmis de Oricâte ori prin Orice mijloace: Email/ WhatsApp, Messenger, AirDrop NeabyShare, etc. și este compatibil cu iPhone, Android, Windows, MacBook, etc. (majoritatea programelor de agendă)

Generatorul de creare a V-Cardului virtual introduce datele primare precum nume, funcție, etc., dar și cuvinte cheie(produse sau servicii) după care poți fi găsit în agendă, precum și sigla firmei / logo (sau un selfie, dacă vrei să fii mai personal).

La ce te ajută V-Cardul Virtual?: Networking, Branding, Cereri de ofertă
Cardul Virtual te ajută să îți dezvolți rețeaua de contacte, să fii prezent în telefoanele/emailurile/contactele partenerilor cu un profil profesionist.
De multe ori, un interlocutor nou nu îți va salva numărul de telefon sau nu îți va salva un profil complet sau corect - cu ce te ocupi, sigla, firma, adresa site-ului/Social media(dacă este cazul) - ci probabil va nota rapid în agendă "Gabi Avocat".

Cu noul tău Card Virtual, tu deții controlul, contactele tale vor avea în agendă ce decizi tu acum.
În plus, Generatorul de Card Virtual încărcă în contacte un link direct către site, generând astfel un trafic relevant, de oameni interesați. Cardul tău Virtual poate fi trimis ușor mai departe în cercul de contacte când se cere o recomandare.

Cum se folosește Vcardul / Cardul Virtual? Recomandăm să atașezi Cardul la toate emailurile (în semnătură), îl poți trimite și prin messenger/ WhatsApp/ AirDrop/ NearbyShare/ etc.
Destinatarul îl deschide și i se încarcă datele tale de contact, inclusiv sigla (sau fotografia ta). Cardul virtual (VCard) este compatibil cu majoritatea telefoanelor și calculatoarelor.

Generator VCard optimizat Generarea Cardului Virtual se face printr-un algoritm creat și optimizat astfel încât fișierul să fie cât mai mic (chiar cu logo) și compatibil cu majoritatea telefoanelor și dispozitivelor.

Generator VCard: Specificații tehnice Creatorul de VCard respectă Standardul 3.0 pentru Compatibilitate maximă cu majoritatea dispozitivelor disponibile astăzi. Puteți insera o fotografie direct din camera telefonului, puteți folosi diacritice (ș,ț,â..).

Generator VCard: Garanție Dacă programul de creare VCard nu generează corect fișierul deși ați introdus corect toate datele, vă vom crea manual și vă vom transmite prin email VCard-ul. Este posibil ca în acest caz sa fie necesară retransmiterea anumitor date. Pentru Garanție sau orice problemă legată de generatorul de card virtual business, contactați-ne la office@logicindustry.ro Să începem!

Creare VCard: Ce date vrei să introduci în cardul tău virtual?

Toate câmpurile sunt opționale. În VCardul tău vor fi încărcate doar informațiile introduse de tine.Resetează și începe din nou