• Web Design
  • Web Design Romania
  • Web Design for Business
  • Web Design Oferta

Business Intelligence

Logic Industry a dezvoltat un set de aplicatii web complexe CRM / ERP / BPMS pentru a permite informatizarea si managementul unor companii din diverse domenii.

Solutiile Business Intelligence dezvoltate de noi au la baza o intelegere profunda a practicilor, a modelelor de afaceri si a necesitatilor specifice ale industriilor (domeniilor de activitate) pentru care am dezvoltat solutii integrate. Aceste solutii sunt in dezvoltare continua folosind feedbackul clientilor in ceea ce priveste:

- rapoartele de business necesare
- usurinta in operare
- securitatea
- viteza
- cerinte, tehnologii sau modele de business noi in industria (domeniul) respeciva.

Fiecare solutie standard Business Intelligence poate (si de obicei este) personalizata si mai mult dupa necesitatile, structura organizationala si fluxul informational specific clientului nostru. De obicei pornim de la varianta Standard, facem o analiza si apoi va propunem un set de functii specifice, care sa se integreze natural in modelul de business pe care il aveti.

Solutii Business Intelligence pot fi integrate cu sisteme software dezvoltate de terti, construite pe platforme sau tehnologii diferite si pot fi integrate cu site-ul sau magazinul dumneavoastra virtual..

Solutii Business Intelligence Standard:

CRM/BPMS WDCM 2.0 pentru domenii IT-Electronice-Electrocasnice / Retele de service-uri si Retail

Pizza Manager Enterprise Cloud pentru restaurante, fast food, catering, pizzerii

Eventus Manager Enterprise pentru companii din domeniul Orcanizarii de Evenimente

Logistic Manager pentru a administra flote, piese de schimb, revizii, documente, soferi, costuri

Real Estate Portal, Agent and Client Manager, o aplicatie completa de administrare a unei agentii imobiliare (baza de date de oferte, site, agenti, management, raportari, vanzari, etc).

Platforma Standard WDCM CRM/ERP/BPMS pentru orice companie/industrie/domeniu - administreaza clienti, arhiveaza discutiile cu clientii, suport tehnic, istoric si calendar pentru relatia cu clientii, managementul documentelor, rapoarte de business in timp real legate de vanzari, clienti, performantele echipei, costuri, alte rapoarte de business specifice unui anumit domeniu.Cere-ne un proiect CRM/ERP/BPMS Business Intelligence gratuit si o evaluare de costuri »

Web Design Oferta
Web Design - articole