• Web Design
  • Web Design Romania
  • Web Design for Business
  • Web Design Oferta

Web Design Bucuresti: Logic Industry® Romania

Logic Industry Romania, ofera clientilor solutii Web Design for Business, BrandZone si CRM WDCM. Avem onoarea sa va prezentam in continuare o parte din solutiile web design realizate pentru clientii din Bucuresti.

Pentru a vedea lista clientilor din Romania si restul lumii, va rugam sa intrati aici.

Mert S.A.: Solutie Web Design Bucuresti


Mert S.A. Bucuresti este una din cele mai importante companii de import si distributie de produse de larg consum din Romania.
Prin solutia Web Design am oferit puternic un suport de brand, evidentiind in acelasi timp gama de produse si brandurile distribuite: Dalan, Peros, Elif, Crea, Queen, Simsek, Beas Pinar, Saadet, etc.
Web Design for Business® = Solutie Web Design cu rezultate reale

Complet Electro Serv (Grupul Altex) Bucuresti: CRM WDCM (Aplicatie CRM pe tehnologie web)


Complet Electro Serv este companie a grului Altex care se ocupa de producerea sistemelor de calcul Myria si Davio, precum si de managemetul operatiunilor de service din cadrul grupului.
Solutia CRM WDCM, una din cele mai inovatoare si personalizate sisteme CRM de pe piata, este realizata cu tehnologii web, avand nenumarate avantaje de flexibilitate fata de alte tehnologii rigide.
Web Design for Business® = Solutie Web Design cu rezultate reale

Teatrul Metropolis Bucuresti: Web Design Bucuresti


Teatrul Metropolis Bucuresti este un teatru de proiecte pe a carui scena au fost prezentate nenumarate piese celebre de catre actori de mare clasa.
Fiind proiectul de suflet, conceput si condus de actorul George Ivascu, alaturi de o echipa de profesionisti pasionati, Teatrul Metropolis de pe strada Mihai Eminescu din Bucuresti este unul din teatrele pe care vi le recomandam cu caldura.
Solutia Web Design for Business pune in valoare realizarile teatrului, fiind in acelasi timp principalul mijloc de comunicare a teatrului cu publicul sau.
Web Design for Business® = Solutie Web Design cu rezultate reale

Elva Cont Bucuresti: Web Design Bucuresti


Cu o experiență de peste 17 ani, echipa ELVA CONT se numără printre cele mai apreciate și renumite echipe de profesioniști specializați în domeniul insolvenței, recunoaștere dobândită prin implicarea în unele dintre cele mai mari şi complexe cauze: AVIAȚIA UTILITARĂ S.A. București, FARTEC S.A. Brașov, CAVALIERE, STAER INTERNATIONAL S.A. Galați, MUNPLAST S.A. București, CLINICA LIL MED S.A. Bucuresti, MOVAS S.A. Vaslui, PERGODUR S.A. Piatra Neamt, etc.
Solutia Web Design for Business implementata in 2014 continua o colaborare intre Logic Industry si Elvacont inceputa acum mai bine de 10 ani.
Web Design for Business® = Solutie Web Design cu rezultate reale


Diamond Residence: Solutie Web Design Bucuresti


Diamond Residence este un complex rezidential de top din zona Pipera, Bucuresti. Solutia Web Design for Business, impreuna cu o optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) extrem de performanta au contribuit la vanzarea rapida am majoritatii apartamentelor disponibile in complex.
Web Design for Business® = Solutie Web Design cu rezultate reale

Ropeco Bucuresti: Web Design for Business, micro-site-uri web: Solutie Web Design Bucuresti


ROPECO Bucuresti este o societate mixta romano-elvetiana, infiintata in anul 1993, specializata in comercializarea si mentenanta unei game largi de echipamente si solutii de inalta performanta, dezvoltate de producatori de traditie din Japonia, Germania, Italia, SUA etc.

ROPECO Bucuresti ofera solutii si echipamente dedicate:
Solutii si echipamente pentru copiere, scanare si printare
Solutii si echipamente pentru gestiunea numerarului
Solutii si echipamente pentru distrugerea securizata a datelor
Solutii si echipamente pentru managementul liniilor de productie si a depozitelor
Solutii si echipamente pentru gestiunea deseurilor


Cu peste 6000 de echipamente distribuite in ultimii 5 ani, ROPECO Bucuresti si-a dezvoltat un portofoliu de clienti ce include companii cu renume intern si international, din Romania si Republica Moldova, devenind unul dintre liderii de piata in domeniile de expertiza.

Web Design for Business® = Solutie Web Design cu rezultate reale

Clinica Sante: Solutie Web Design Bucuresti


Clinica Sante este o retea de clinici de top cu sedii in Bucuresti, estul si sudul Romaniei. Prin aparatura de ultima generatie si o echipa de oameni sufletisti, clinica Sante este una din organizatiile medicale de referinta din Romania. Solutia Web Design for Business® este un suport de brand si in acelasi timp ofera facilitati deosebite pacientilor sai, prin modulul de analize online si chestionare de satisfactie.
Web Design for Business® = Solutie Web Design cu rezultate reale

Geronto Life Med: Web Design Bucuresti


Geronto Life Med este o clinica specializata pe ingrijirea batranilor. Solutia Web Design for Business® construita de Logic Industry in 2006 a pozitionat site-ul Geronto Life Med in topul clinicilor de specialitate din Bucuresti si din Romania.
Web Design for Business® = Solutie Web Design cu rezultate reale

Galeriile Noblesse: Web Design Bucuresti


Galeriile Noblesse este o companie cu birouri in Bucuresti si in restul Romaniei, specializata in solutii de mobilier interior de mare rafinament. Solutia Web Design este un suport de brand si un catalog virtual, oferind facilitati deosebite clientilor sai, precum colectii favorite, conturi clienti, navigare duala (dupa branduri si stiluri).
Web Design for Business® = Solutie Web Design cu rezultate reale

I.B.I. Services: Web Design Bucuresti


I.B.I. este o companie specializata in recuperare creante, pentru care solutia Web Design for Business® a adus o contributie consistenta in dezvoltarea afacerii si atragerea unor clienti semnificativi. Solutia web design este un suport de brand, ofera facilitati deosebite clientilor sai (conturi clienti, black list, newsletter, etc) si este unul din principalele mijloace de comunicare cu clientii si partenerii.
Web Design for Business® = Solutie Web Design cu rezultate reale

Invitati-ne sa colaboram cu dumneavoastra pentru o solutie Web Design for Business, o solutie Brand Zone sau un sistem CRM WDCM in Bucuresti

Pentru a ne invita sa colaboram pentru o solutie Web Design for Business Logic Industry, care sa produca rezultate reale pentru dumneavoastra, pentru o solutie de brand BrandZone sau un sistem web CRM WDCM, va rugam sa ne trimiteti o solicitare folosind formularul de mai jos.

Va vom contacta cat mai curand pentru a va prezenta etapele dezvoltarii solutiei dumneavoastra.

Web Design Oferta
Web Design - articole
Web Design: Info1