• Web Design
  • Web Design Romania
  • Web Design for Business
  • Web Design Oferta

Elva Cont - Web Design for Business®

iulie 2014

Am avut experiența a două colaborari eșuate, finalizate cu realizarea unor website-uri ce nu reflectau nici misiuniea și nici valoarea companiei noastre, astfel că suntem în măsură să apreciem just valoarea și profesionalismul celor de la Logic Industry.

Site-ul creat de specialiștii acestei firme în anul 2006 și pe care îl folosim și în prezent a răspuns perfect cerințelor noastre, permițând accesul rapid și simplu la informații pentru toți utilizatorii, fiind ușor de administrat, fără să fie nevoie să apelăm la specialiști pentru actualizarea conținutului informativ și încărcarea documentelor și imaginilor. Nu credem că Logic Industry are nevoie de recomandarea noastră.... Mai mult decât orice îi recomandă promptitudinea, seriozitatea, dedicația cu care răspund oricăror solicitări.

În socientatea românească actuală, în care nonvaloare și mediocritatea sunt înălțate la rang de virtute, ne bucură să constatăm progresul și evoluția unor adevarați profesioniști și le acordăm întreaga noastră apreciere.

Elva Cont S.P.R.L., prin Asociat Coordonator Dr. Mihaela Murariu

Web Design Oferta
Web Design - articole